- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.541
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz çocuklarına nasip olsun tüm guzellikleriyiniyetli Tebrikler kızının nice güzel günlerini görmek nasip olsun Allah evlatlarımıza hep güzellikler yaşatsın inşallah
Anlıyorum canım aynı ev içinde zor.karamelli_turta
Işın icinde cocuk olunca her sey değişiyor ve planlar erteleniyor. Sana şunu soyleyeyim mecburiyetten kv geldi oğluma bebekken baktı ama aynı evde gece gunduz olmak hep olumsuz yansidi. Ben ilk firsatta krese verdim
.sem vardiyalı sistemde çalışıyorsun benim fikrim ev ev üstüne olmuyor..Birikime devam edip biraz daha sabırla planı ertelememiş iyi olur sanki
Kredi başvurusu yine olur belki çok yüksek miktarda olmaz bilmiyorum ama evi alip 4 5 yil boş bekletmek doğru olur mu BilmiyorumSelam kızlar
Yine eve geldigime sukrettigim bir gündü
karamelli_turta canim Şu an emlak piyasası epey düşük az bir kredi ya da kredisiz alma imkanin varsa alıp boş da bekletebilirsin.
Ama yüklü kredi cekeceksen çocuklar biraz daha büyüyene kadar birikime devam etmek mantikli
Kiraya vermeyi neden düşünmüyorsunuz, kredisini kendi öder evAnlıyorum canım aynı ev içinde zor.
Annem olsun kv olsun herkesin kendi evi.
Kredi başvurusu yine olur belki çok yüksek miktarda olmaz bilmiyorum ama evi alip 4 5 yil boş bekletmek doğru olur mu Bilmiyorum
Şimdilik yatırımlık ev alsanız sonra satsanız nasil olur. Hem kira getirisi olur.. Ya da altin da.bekletsen.daha mi karlı olur bilmiyorum kii
Kendimiz yerleşmek istediğimiz eve kiracı hiç sokmayalim diye düşünüyoruz kızlar..Kiraya vermeyi neden düşünmüyorsunuz, kredisini kendi öder ev
Hayırlısı olsun canım. Altın daha da yükselecek en güzeli birikime devam. Gönlünüze göre olsunKendimiz yerleşmek istediğimiz eve kiracı hiç sokmayalim diye düşünüyoruz kızlar..
Altin güzel getiri sağlıyor şimdilik devam bakalım ama arayışlara başladık :)
Sağol canım inşallah..Hayırlısı olsun canım. Altın daha da yükselecek en güzeli birikime devam. Gönlünüze göre olsun
Rabbim güzel kalbine göre versin canimKendimiz yerleşmek istediğimiz eve kiracı hiç sokmayalim diye düşünüyoruz kızlar..
Altin güzel getiri sağlıyor şimdilik devam bakalım ama arayışlara başladık :)
Canım genelde nefis yemek tariflerinden deniyorum ben, en çok kaydedilen tarifler garanti tarif oluyor:))Yaaa kızlar koca topikte pamuk gibi yumuşak poğaça yapan biri yok mutr_lelli ye sorarım ben de
Onda kesin vardir
Birkaç tane buldum ama emin olamadım ondan sordumCanım genelde nefis yemek tariflerinden deniyorum ben, en çok kaydedilen tarifler garanti tarif oluyor:))
günaydın canım poğaça tarifi buldunmuGünaydın kızlar
sağol canım inşallahGeçmiş olsunsekerim00 , çok dikkat et o zaman iş yerinde
YouTube dan birkaç tarif izledim, akşam yatarken hamuru mayalayil yarın sabah pisirecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?