- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.561
Gecmis olsun cnm termal içlik falan mı giysen cnm isyerindedün akşam acillik oldum karnım çok ağrıdı gaz sıkışması bulantı üşüme serum yedim iyi geldi ama şu an hala var biraz
1e geliyodu gittiğimizde 2ye gelirken geldik eve
üşütüyorum iş yerinde ondan oluyo biliyorum aslında sıkıda giyiniyorum ama olmuyo demekki
ınsAllah canım günes actı sımdı annemlerle bırlıkte evı sıldık supurduk hemen belim tutuldu ya normalde on katı ıs yapardımkronikuykucu uyku düzensizliği bende de var ne kar kotu olduğunu bilirim.. Yasam kalitesini düşürüyor...
Hava belki acar bundan sonra artık mayis ayi geliyor
Gunaydin kizlar...
Sabah 8 de uyandim ve depo şeklinde olan odayı güzelce düzelttim temizledim
Gardroplarin içini düzenledim eskiyenleri giyilmeyenleri ayirdim attim. Kuculen kıyafetleri hurcladim.
Ayakkabilikta tamamlandı
2 odanın perdesi yıkandı asildi..
Battaniyeleri yikamaya başladım biter bugun
Bayan gelmeden 1 gun once de koltuk minderlerini yıkarım halıları yıkamaya gönderirim...
O kadar cok cıktı ki uyandim kapıya koyarken
Gecmis olsun cnm termal içlik falan mı giysen cnm isyerinde
Geçmiş olsun şekerim..dün akşam acillik oldum karnım çok ağrıdı gaz sıkışması bulantı üşüme serum yedim iyi geldi ama şu an hala var biraz
1e geliyodu gittiğimizde 2ye gelirken geldik eve
üşütüyorum iş yerinde ondan oluyo biliyorum aslında sıkıda giyiniyorum ama olmuyo demekki
Kolay gelsin canım bahar temizliği baslasin:)Gunaydin kizlar...
Sabah 8 de uyandim ve depo şeklinde olan odayı güzelce düzelttim temizledim
Gardroplarin içini düzenledim eskiyenleri giyilmeyenleri ayirdim attim. Kuculen kıyafetleri hurcladim.
Ayakkabilikta tamamlandı
2 odanın perdesi yıkandı asildi..
Battaniyeleri yikamaya başladım biter bugun
Bayan gelmeden 1 gun once de koltuk minderlerini yıkarım halıları yıkamaya gönderirim...
O kadar cok cıktı ki uyandim kapıya koyarken
Bende hala kalın kazanlarımı giyiyorum desem inanir mısın..ohh süpersin valla kendi yaptığımı hayal ettim bi an
ay bütün kış giydim
şimdi bile kazak hırka giyiyorum
geçer inşallah bugün
Hoşgeldiniz kendinizi tanıtır misiniz...Kizlar benide eklermisiniz.sayenizde birikim yaparim
Karar vermek başarmanın yarisidir :)Ben hazalmelek evliyim.2 aylik bebegim.evde el işi yapıp satıyorum.ve bu parayla birikim yapmayı düşünüyorum.ama yeni başladım.el işi yapıp satmaya
Canımm atim sana açma tarifiYaaa kızlar koca topikte pamuk gibi yumuşak poğaça yapan biri yok mutr_lelli ye sorarım ben de
Onda kesin vardir
Ayaklarını da sıcak tut canım. Ayaklar üşüyünce de kötü oluyor.ohh süpersin valla kendi yaptığımı hayal ettim bi an
ay bütün kış giydim
şimdi bile kazak hırka giyiyorum
geçer inşallah bugün
Soyle düşünün bu işe başlamadan bor şekilde geçim sagliyordunuz . Bu isten kazandiginiz her kurusu birikime atın.. birikim çoğaldıkça hevesleneceksiniz kolay gelsinBen hazalmelek evliyim.2 aylik bebegim.evde el işi yapıp satıyorum.ve bu parayla birikim yapmayı düşünüyorum.ama yeni başladım.el işi yapıp satmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?