- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.741
canım sakın üzülme benim kardeşimin bebeğide 2.5 aylık oda aynısını yapıyorKime danisacagimi bilemedim.soracağım soru birikimle alakalı değil..bugün basima geldi.oğlum 6 gun sonra 3 aylik oluyor.ve ilkez sut içmek istemiyor.erdirmeye başladığımda şiddetli bir şekilde ağlıyor. Neden olabilir.bugün doktorumuz aradım.3.4 aylik bebek büyüme ayağı geçiriyorlar.memeyi reddedebiliyorlarmis.Sizde öyle bisey oldumu.sizden çok özür dilerim.bu konuyu danışarak kimden yok çevremde.esimin ailesine de soramam direk sutun az diye cevap alıyorum..ama oglumun gelişimi SubhAnAllah çok iyi. Neden olabilir bu durum bugün basima geldi.
Hayırlı sabahlar hanımlar...o boyda o kiloya dertmi diyorsun sen Hazalhayirli sabahlar
Kiloyla derdi olan bence benim ama ben emzirme modundayim.170 boyunda .67 kiloyum.hep gebelikte aldım .
Hayırlı sabahlar hanımlar...o boyda o kiloya dertmi diyorsun sen Hazalbak ablan sayılırım dövmeyim seni
Teşekkür ederim .bugün yürüyerek emzirdim.canım sakın üzülme benim kardeşimin bebeğide 2.5 aylık oda aynısını yapıyor
hatta ablamınkide 5 aylık. o dönemde oda aynısını yaptı ama pes etmedi emzirmeye devam etti sende etme geçicek bugünlerde. doktorun dediği gibi büyüme atağı geçiriyolar. uykudan uyanınca daha kendinde olmuyolar ya kardeşim o sıra emziriyor bebeği hemen sende öyle yapabilirsin
Âmin inşallah canım.Günaydın kızlar
Ben tartıda hep yerimde sayıyorum maşallah
Ama beslenme şeklimi değiştireceğim buna kararlıyım
Yeme düzenimi bayağı bir değiştirdim
karamelli_turta hakkınızda hayırlısı olsun
içinize sinen ev olsun inşallah
Konut kredisi çok yüksek gerçekten ama maalesef bulaşacağız bizde.Tekrar farkli bir beslenme şekli deneyecegim bu hafta..zaten biraz fazla karbonhidrat ve şeker tüketmiştim...
Bu arada konut faiz oranları artmış 1.45 olmuş.. haberim yoktu
Karadaki oturuyorsunuz.?Âmin inşallah canım.
Konut kredisi çok yüksek gerçekten ama maalesef bulaşacağız bizde.
KiradamiKaradaki oturuyorsunuz.?
Canim 1.28 idi hangi ara yukseldi bilmiyorum..kolay gelsin gonlune gore olsunGünaydın kızlar
Kilomda degisiklik var yuppiii 56,7 olmuşum sonunda düşüş var, tamam ben diyet yapmıyorum ama biraz dikkat ediyorum sonucta.
Carsiya çıktım şimdi ev bakacağım, eşim ile vardiyamiz uymuyor maalesef yalniz dolaşacağım bugün biraz.
62.1 kilo da ben cnm bakalım Ramazan da neler olacak.Gunaydin herkese... bugun tartı günümüz
Ve ben 200 gr almışım 62.4 geldim.. malesef üzgünüm.. demek ki yemisim
Her ikisini de göz önüne almış olabilir. Benim boyum 1.76. Normal doğum yaptım. Panik atak da hamileyken 6. ayda birdemçıktı ayrıca bende önceden hiç yoktu. 3 gün boyunca hastanelerde gezindik, resmen nefes alamadım, dünya dar geliyordu sanki, ağlamalar, titremeler. Kabus gibiydi. Gün boyu oluyordu. Uyursam ölecekmişim gibi o derece oldu yani. Sonra psikolojik destek aldım doktorla konuşmak rahatlattı vs. Geçti gitti. Ardından bir ay sonra yine şiddetli şekilde oldu. Kızım doğduktan sonra hiçbir şey kalmadı. Tüm vaktimi ona harcıyorum zaten. Bişey düşünecek vaktim olmuyor. :) Onun dışında çatı muayenesi de önemli canım. Uygun olursa boy falan sorun olmaz. Hayırlı doğumlar dilerim. :)kızlar sızlere bi sorum var
arkadasım 1.50boyunda, ıkımızınde doktoru aynı.arkadasımda ıleri duzeyde olmayan panik atak var aynı zmanda.
doktor bu ıkı faktörü göz önünde bulundurarak normal dogum için zor olur ama ben ıstıyorum dersen yıne destegım sana tam demıs o da sezeryana karar vermıs.doktorumuzdan suphemız yok acıkcası gerekmedıgı surece her zaman normal dogumu desteklıyor.
benım boyumda 1.57 kafama takıldı bana da sezeryanmı önerır acaba? ona panık ataktan dolayımı oyle soyledi yani ikisi birden oldugu için? sizin fikriniz nedir
hiç çaktırmadan yükseltiyolarCanim 1.28 idi hangi ara yukseldi bilmiyorum..kolay gelsin gonlune gore olsun
Canım inşallah gönlünüze göre ev bulursunuz içinize siner. Çok sevindim, hayırlısı olsun.Günaydın kızlar
Kilomda degisiklik var yuppiii 56,7 olmuşum sonunda düşüş var, tamam ben diyet yapmıyorum ama biraz dikkat ediyorum sonucta.
Carsiya çıktım şimdi ev bakacağım, eşim ile vardiyamiz uymuyor maalesef yalniz dolaşacağım bugün biraz.
Gönlüne ve içine sinen bir ev bulursun ınşallahGünaydın kızlar
Canım merhaba, benim de kızım yarın 4 aylık olacak. Dediğin sorun hemen herkeste oluyor gibi. Sürekli emen bebek bazen emmek istemiyor, sürekli ağlıyor vs. Israrla memeyi ver. Sürekli ten tene temas edin. Kokunu duysun. Ben her ağladığında memeyi veriyorum, geçti sorun kalmadı. Muhtemelen ataktandır ama. Bazı ataklar 1 ay kadar sürüyor. Sabret, sakın emmiyor diye düşünme. Her ağladığında emzir sen. Sütün de azalmasın hem. Bebeğinle sağlıklı, mutlu, güzel günler dilerim.Kime danisacagimi bilemedim.soracağım soru birikimle alakalı değil..bugün basima geldi.oğlum 6 gun sonra 3 aylik oluyor.ve ilkez sut içmek istemiyor.erdirmeye başladığımda şiddetli bir şekilde ağlıyor. Neden olabilir.bugün doktorumuz aradım.3.4 aylik bebek büyüme ayağı geçiriyorlar.memeyi reddedebiliyorlarmis.Sizde öyle bisey oldumu.sizden çok özür dilerim.bu konuyu danışarak kimden yok çevremde.esimin ailesine de soramam direk sutun az diye cevap alıyorum..ama oglumun gelişimi SubhAnAllah çok iyi. Neden olabilir bu durum bugün basima geldi.
cok tesekkur ederım ınsAllah hayırlısıyla sorunsuz saglıklı dogumlarımız olurHer ikisini de göz önüne almış olabilir. Benim boyum 1.76. Normal doğum yaptım. Panik atak da hamileyken 6. ayda birdemçıktı ayrıca bende önceden hiç yoktu. 3 gün boyunca hastanelerde gezindik, resmen nefes alamadım, dünya dar geliyordu sanki, ağlamalar, titremeler. Kabus gibiydi. Gün boyu oluyordu. Uyursam ölecekmişim gibi o derece oldu yani. Sonra psikolojik destek aldım doktorla konuşmak rahatlattı vs. Geçti gitti. Ardından bir ay sonra yine şiddetli şekilde oldu. Kızım doğduktan sonra hiçbir şey kalmadı. Tüm vaktimi ona harcıyorum zaten. Bişey düşünecek vaktim olmuyor. :) Onun dışında çatı muayenesi de önemli canım. Uygun olursa boy falan sorun olmaz. Hayırlı doğumlar dilerim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?