canım sakın üzülme benim kardeşimin bebeğide 2.5 aylık oda aynısını yapıyor
hatta ablamınkide 5 aylık. o dönemde oda aynısını yaptı ama pes etmedi emzirmeye devam etti sende etme geçicek bugünlerde. doktorun dediği gibi büyüme atağı geçiriyolar. uykudan uyanınca daha kendinde olmuyolar ya kardeşim o sıra emziriyor bebeği hemen sende öyle yapabilirsin

hayirli sabahlar
Kiloyla derdi olan bence benim ama ben emzirme modundayim.170 boyunda .67 kiloyum.hep gebelikte aldım .
Hayırlı sabahlar hanımlar...o boyda o kiloya dertmi diyorsun sen Hazal bak ablan sayılırım dövmeyim seni

Teşekkür ederim .bugün yürüyerek emzirdim.

Âmin inşallah canım.
Tekrar farkli bir beslenme şekli deneyecegim bu hafta..zaten biraz fazla karbonhidrat ve şeker tüketmiştim...

Bu arada konut faiz oranları artmış 1.45 olmuş.. haberim yoktu
Konut kredisi çok yüksek gerçekten ama maalesef bulaşacağız bizde.

Canim 1.28 idi hangi ara yukseldi bilmiyorum..kolay gelsin gonlune gore olsun

Her ikisini de göz önüne almış olabilir. Benim boyum 1.76. Normal doğum yaptım. Panik atak da hamileyken 6. ayda birdemçıktı ayrıca bende önceden hiç yoktu. 3 gün boyunca hastanelerde gezindik, resmen nefes alamadım, dünya dar geliyordu sanki, ağlamalar, titremeler. Kabus gibiydi. Gün boyu oluyordu. Uyursam ölecekmişim gibi o derece oldu yani. Sonra psikolojik destek aldım doktorla konuşmak rahatlattı vs. Geçti gitti. Ardından bir ay sonra yine şiddetli şekilde oldu. Kızım doğduktan sonra hiçbir şey kalmadı. Tüm vaktimi ona harcıyorum zaten. Bişey düşünecek vaktim olmuyor. :) Onun dışında çatı muayenesi de önemli canım. Uygun olursa boy falan sorun olmaz. Hayırlı doğumlar dilerim. :)

Canım inşallah gönlünüze göre ev bulursunuz içinize siner. Çok sevindim, hayırlısı olsun.

Gönlüne ve içine sinen bir ev bulursun ınşallah

Canım merhaba, benim de kızım yarın 4 aylık olacak. Dediğin sorun hemen herkeste oluyor gibi. Sürekli emen bebek bazen emmek istemiyor, sürekli ağlıyor vs. Israrla memeyi ver. Sürekli ten tene temas edin. Kokunu duysun. Ben her ağladığında memeyi veriyorum, geçti sorun kalmadı. Muhtemelen ataktandır ama. Bazı ataklar 1 ay kadar sürüyor. Sabret, sakın emmiyor diye düşünme. Her ağladığında emzir sen. Sütün de azalmasın hem. Bebeğinle sağlıklı, mutlu, güzel günler dilerim. Bir de reklam olmaz umarım, facede Emzirme Akademisi diye bir grup var. 13 bin küsür üyesi var. Sorulan sorulara hemen yardımcı oluyorlar.

cok tesekkur ederım ınsAllah hayırlısıyla sorunsuz saglıklı dogumlarımız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…