- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #33.761
Çok haklısınız bizde 8 ay birlik yaşadık.sonra evimizi aldık .
Teşekkür ederim yardımlarının icinCanım merhaba, benim de kızım yarın 4 aylık olacak. Dediğin sorun hemen herkeste oluyor gibi. Sürekli emen bebek bazen emmek istemiyor, sürekli ağlıyor vs. Israrla memeyi ver. Sürekli ten tene temas edin. Kokunu duysun. Ben her ağladığında memeyi veriyorum, geçti sorun kalmadı. Muhtemelen ataktandır ama. Bazı ataklar 1 ay kadar sürüyor. Sabret, sakın emmiyor diye düşünme. Her ağladığında emzir sen. Sütün de azalmasın hem. Bebeğinle sağlıklı, mutlu, güzel günler dilerim.Bir de reklam olmaz umarım, facede Emzirme Akademisi diye bir grup var. 13 bin küsür üyesi var. Sorulan sorulara hemen yardımcı oluyorlar.
Allah yardimcimiz olsunselam kızlar,
mesaideyim bu akşam biraz geç gideceğim eve
mesailer diyet programımı çok zorluyor maalesef sanırım bu hafta biraz da ondan kilo veremedim
yarın maaş günüm, sabahtan hesap kitap yaptım, yapılacak sağlık ödemesini elimde bulunan bir miktar TL acil durum parası ile yapmaya karar verdim yetmezse de altın takviyesi yapacağım,
hazır kendimizi toparlamışken kk tekrar bulaşmak istemiyorum
ay içinde zorlanırsam ek hesaplarımın limiti de yüksek oradan kullanır aysonunda diğer maaşla dengelerim.
bu ay mesai yapılması gereken durum da çok, elimden geldiğince kalıp durumu toparlarım düşüncesindeyim
Var canım bugün çarşıyı duman ettim başım döndü gezerken.karamelli_turta ne yaptın canım, var mı yeni gelişmeler
T tatlu ev kredileri on gün önce yükseldi, ben belki bir düşüş olur da bana da yapılandırma fırsatı doğar diye sürekli takipteyim
ama bu şartlarda pek mümkün değil gibi
iyiniyetli kıdemli analisti bizim denetmenler önermişti epeydir takipteyim, yorumları mantıklı ve istikrarlı
bereketli olsun kazancınızKızlar çok şükür.bugün 10 siparişi aldığım yazmaların .ücretini getirdi.bayan aslında bitirmemistimde.ama kendisi il dışında olacağı için erken vermek istemiş.suan elimde 350 tle var.çeyrek alamam bunla ama üstüne biraz koyup bir çeyrek daha alacağım ınşallah.
Cumlemizinki olsun insallah çok şükür evde olup biseyler yapıp başarmak beni mutlu ediyor.bereketli olsun kazancınız
ayyyy çok sevindim, ablana yakın olması süperVar canım bugün çarşıyı duman ettim başım döndü gezerken.
Fiyatlar bütçemize uygun değil, uygun olanlar 10/20 yillik ev haliyle tadilat istiyorgirmeden önce.
Bir daire buldum ama içini göremedik, fotolarını gördüm.
3+1 bütçemize uygun, 3 yillik, kombi, ankastre seti, portmanto var beğendim ama gözümle içini görmek istiyorum kismetse cumartesi gideceğiz eşimle.
Bu arada ablama da yakin :)
Hayırlısı ise olsun
ellerınıze saglık super olmus pesı gür olsun ınsAllah annem de cok lif yapıp sattı ah butceye ılac gıbı gelıyorduCumlemizinki olsun insallah çok şükür evde olup biseyler yapıp başarmak beni mutlu ediyor.
böyle insanlara çok kızıyorum, herkes kendi yaşadığını bilir. kime neeeeeeVe bana sürekli sen asker esirin tuzun kuru paraya ihtiyacinmi var .neyoruyorsun gözlerini diyenlerden cevap olsun bu azmim
Kolay gelsin canımselam kızlar,
mesaideyim bu akşam biraz geç gideceğim eve
mesailer diyet programımı çok zorluyor maalesef sanırım bu hafta biraz da ondan kilo veremedim
yarın maaş günüm, sabahtan hesap kitap yaptım, yapılacak sağlık ödemesini elimde bulunan bir miktar TL acil durum parası ile yapmaya karar verdim yetmezse de altın takviyesi yapacağım,
hazır kendimizi toparlamışken kk tekrar bulaşmak istemiyorum
ay içinde zorlanırsam ek hesaplarımın limiti de yüksek oradan kullanır aysonunda diğer maaşla dengelerim.
bu ay mesai yapılması gereken durum da çok, elimden geldiğince kalıp durumu toparlarım düşüncesindeyim
Iyi aştim ben. Bu konuda kendimi..havlu.lif. seccade ceyizlik bohca yapıyorum Artık.:)ellerınıze saglık super olmus pesı gür olsun ınsAllah annem de cok lif yapıp sattı ah butceye ılac gıbı gelıyordu
Evet esim asker.ama o maaşı alana kadar cami çıkıyor dağlarda.gelde anlat onlara.onun için kaldığım yerde çok kimsem yok.cumku beni böyle yadirgiyorlar.böyle insanlara çok kızıyorum, herkes kendi yaşadığını bilir. kime neeeeee
teşekkür ederim yemek yerken azıcık mola verdim, sana da afiyet olsun canımKolay gelsin canım
Yorgun hissediyorum ben de meyve getirdim salona uzandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?