Evet esim asker.ama o maaşı alana kadar cami çıkıyor dağlarda.gelde anlat onlara.onun için kaldığım yerde çok kimsem yok.cumku beni böyle yadirgiyorlar.
onlar da boş laf yapacaklarına ellerinden bir iş gelse keşke
sen en doğru olanı yapıyorsun
daha çok kazançların olsun inşallah

onlar da boş laf yapacaklarına ellerinden bir iş gelse keşke
sen en doğru olanı yapıyorsun
daha çok kazançların olsun inşallah
Keske yakinimda sizin gibi anlayışlı dostlar olsa..Rabbim hepimize versin ınşallah

Keske yakinimda sizin gibi anlayışlı dostlar olsa..Rabbim hepimize versin ınşallah
yanındayız zaten canım
burası yeri geldiğinde en yakınımızdan daha yakın olduğumuz, herşeyi art niyet olmadan paylaştığımız, aklı başında bir sürü fikir alabildiğimiz çok güzel bir dostluk yeri

Rabbim razı olsun sizden .2 senelik evliyim .iyi kötü gecindik düştük kalktık.Çok şükür halimize.

Yaşadıklarım ve çevremde yaşananlardan çıkardığım tecrübemle söylüyorum
Bir kadının eşinden gizli bir miktar parası mutlaka olmalı.....
Her evliliğin dinamiği farklıdır,
Ama zamanın ne getireceği bilinmez,
Çok iyi eşler bile gün gelir alınan en ufak bir şey i yüze vurabilir.
Bazı şeyleri gizli almak gerekebiliyor.
Benim ve diğer kardeşlerimin bir miktar paramız vardır annemin evinde, kimin ihtiyacı olursa alır kullanır ve tekrar yerine koyarız, babam dahil eşlerimiz paranın kime ait olduğunu bilmezler.
Eşim param olduğunu bilir miktarını bilmez.

Bunu kardeşlerinle yapabilmen çok güzel tebrik ediyorum .. bende gizli birikim yapiyorum evde bulundurmak istemedigimden anneme teslim ediyorum biraz daha birinsin bankaya yatircam .. benim eşimi ailesi rahat bırakmıyor sürekli biseyler için para istiyorlar eşimde yok diyemiyor ben burdan kısıyorum o ordan veriyor

Hani eskiler derler ya
Erkeğin 1 kaşığını 2 yapmayacaksın diye.
Oldugunu bilince harcıyor, harcamakla kalmıyor dağıtıyor bazıları

butcene göre yarım altın uygun olur heralde canım tam altın cok pahalı ceyrek az olabılır bılmıyorum görüslerini ama yarım uygundur bence

Kızlar bisey sorucam eşinizden gizli birikim yapıyor musunuz
ben hıc yapmadım sanırım yapmam da ama su yuzden esımden dolayı. eger sorumsuz, yada savurgan bırı olsaydı belki yapardm yani yapanları da elestırmıyorum ıkılı ılıskıye baglı oldugunu dusunuyorum. bizim evımızde hesapta bir parada bir cok sukur canım.bırak bırıkımı ben esımden hıc bıseyi saklayamam en yakın arkadasım bişe dese sorarım bi tek Xe desem olurmu dıye

butcene göre yarım altın uygun olur heralde canım tam altın cok pahalı ceyrek az olabılır bılmıyorum görüslerini ama yarım uygundur bence
Ben de yarım düşündüm ama eşim bir tane erkek erkek kardeşin var az olur, tam takmak gerekir diyor.
Anneme sordum yarım yeter mi diye sen bilirsin dedi. Bence o da az buldu, yoksa iyi derdi :)))

Çok sinir bozucu yıllarca bunu yasadım ben de. Bir ara sürekli borca soktum çünkü yok diyemiyordu benim eşim de. Emekli maaşları evleri var. Muhtaç değiller ama istekleri beklentileri bitmez.
Şimdi ben de eşimden gizli biriktiriyorum.

Ben de her kadının kendine ait parası olması gerektiğini savunurum hep.
Sadece eşe guvensizlikten değil, kadının kendini daha rahat hissetmesi, hayatın getireceği surprizlere hazırlıkli olması gerekir.
Benim eşim birikim yaptığımı biliyor, arada söylerim bu kadar aldım vs ama toplam rakamı takip etmez, sormaz. Ben de bu kadar oldu demem. Para konuları ile pek ilgili değildir, adam kendi maaşını bile bilmez. Belirledigimiz bir tutar kendine ayirir kalanı ve ekstralarini bana gönderir.

Inşallah canım.
Ablam da çok sevindi eşim ise bayildi bacanagima yakin olacağım diyor :)) biz çok hizliyiz galiba.
Ev sahibi şu an işsiz imiş, ihtiyaçtan satıyormuş çok merak ediyorum eşim cumartesi gidelım birlikte diyor.
Çeyrek de olur ama yarım da olur bütçene bağlı.
Düğünde Bilezik takarsın yakışır :)
Ben birikime ondan habersiz başladım şu an yaptığım birikim ev pesinatimizolacak.
Demem o ki kadın bencil değildir, dusuncelidir.

Ev alindiktan sonra bende onun hesabını da
Ev alindiktan sonra eğer nasipse tüm gelir gideri alacağım elime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…