Okadar pahaliki bebek kıyafetleri.hele bezi ve ıslam havlusina diyecek yok.bütün bezleri kullandım.Oglum da pırıl yaptılar.sadece prima yapmadi .ve bezin fiyatı almış gidiyor.

Aynen hep kosturma :)
Kaliyoruz kiz dun yalnizdik mesela :))
Ondada temizlik yaptik

Gunaydin kizlarrrrr
Hayirli ramazanlar
Ben oruc tutamiyorum ama bitmeyen bi regl yapmislar sanki hergun yeniden oluyomus gibi 2 haftayi gecti nerdeyse bitmiyor bitmiyor insallah cabuk bitsinde niyetleniyim.. gecen sene hic regl olmadan oruc tutmustum :))

Dun bayaaa is yaptik esimle kalktik cay demlenene kadar esim cambalkonun camlarini sildi ben oturdugumuz odanin balkon kapisini sildim balkonu yikadim derken kahvalti yaptik diger camlari sildik perde yikadik evi supurduk sildik cok sukur sonunda cam silebildim aylardir ilk defa :)

2 tane bursadaki evimden kalma kruvaze perdem vardi yesyeniii onlari perdeciye goturup birlesirmi diye sorcaktik gittik cunku simdiki salonun camina anca yeterdi baktim yamali gibi olacak perde modellerini cikardilar begendim perde diktiriyorum salona neye niyet neye kismet kruvaze degil duz perde modelide sade sectim insallah guzel olur esimin sanal kartiyla 5e bolcekler 500 tl tuttu cok degil demi kizlar salon caminin duvarla birlikte uzunlugu 5.5 metre 18 metre falan perde gidecek

Sonra annem eve gitmisti o geldi astiden aldik kardesime getirdik
Kardesimin psikolojisi cok bozulmus kizlar herkese ters davraniyor esine cok kizgin
Haftada bir telefonla gorusme haklari var 10 dk
Bu hafta annemi aricam demis
Anneside torunu oldu bi kere gelmedi gormedi gelinini aramadi sanki benim kardesim bebegi babasinin evinden getirdi
Gecen hafta goruse gelmisler bebegi gorupte yanina bile gitmemisler oglu dedi diye 5 dk almis sadece kucagina kardesime bi gecmis olsun bile dememisler cok vicdansizlar
Bunlara karsi bide kocasi oyle deyince iyice uzulmus kardesim o uzulmesin diye hic biseyi yansitmiyodu oysaki benim sesimi duymadan cocugunun nasil oldugunu bilmeden nasil duracak diye
Ama kabul etmemis zaten aramasini carsamba gunu gorcez bakalim

Son düzenleme:
Günaydınlarrr ramazanımız hayır olsun inş.
Gece kalktım eşimle sahir yaptım ama reglim tam bitmemiş maalesef.
Dün eşim biraz para verdi ekstrası yatmış 600 tl kadar para eşimden benim de ekdersim yatacak sanırım ekdersi komple dolar yapacagim. Esimin verdigi ayin 15ine kadar yeter belki ondan 200 tl sini de dolar yaparım.

pıyasa yıne cosmus canım ya

hee sorma çok romantiktik mum falan yaktık
bi arada kavga ettik her temizlikte olmazsa olmazımız
Bizde esimle temizlik yaparken bunun yeri değişecek diyorum.oda ben karışmam diyor.saniyorki vazgececem ama kesin kararlı olduğunu görünce ve kendim yapmaya çalışıyorum.birak ben yaparim.inatçı bana bu huyunu birak.diyor.sürekli.:))))))))

gunaydın canım arkadaslarım hayırlı ramazanlar
bugun aynı zamanda hıdrellez evlerimize bereket gelsın nur gelsın ınsAllah
aynı zamanda evlilik yıldönümümüz 3.yılımız cok sukur
Maşallah.rabbim ağzımızın tadını.evinizin huzurunu bozmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…