Ben aslinda çok ikilemde kalmam ama düşündüm taşındım kaşındım böyle oldu.

Aa bunu hiç duymamıştım cnm

Sabah 1 gram daha ekledim bu ayki birikime.
tatluuu ben de cıkısta gıdıp alıcam galıba yetti gari dolar falanda almıcam ya kafam karısıyo oyle bozasım gelıyo altın olunca elzem bıse olmadıkca duruyo kar etsede gıdıp bozdurım aman dusunce alırım dmıyorum bı suru zararım oldu dolarda o yzden yanasmım dıyorum
smdı alırsam da haftaiçi duserse de uzulmicem
tabi inanıyomusun buna harclıgımdan ılave etcem 15gram alıcam ınsAllah. bu bırıkım sayılmaz bozdurdugumu alıcam

Sabah 1 gram daha ekledim bu ayki birikime.
altin fiyatlari yüksek değil mi düşebilir

T tatlu gazamız mubarek olsun aldım ben de son parayla,dolardan anlamıyorum ben ya bozasım gelıyo altına döndüm yıne.gecen cuma 243tü 150lira fazla vermıs oldm ama nasıp bakalm. 15gram aldm 253tü arkadasım kuyumcu 251.3ten aldm bereketli olsun
birikim sayılmaz bozdugumu geri aldm bide ustune para vererek

Yaaaa ne güldürdün beni...
Olsun sonuca bak sen almışsın iste
Sen döviz alma oyleyse bak huyunu biliyorsun canim bereketli olsun. Ben de 6 dan once 3 gr daha aldim

Haftayı kapattım sayılır...gun iyi mi gecti kotu mu gecti bilmiyorum...

Velilerim anneler günümü kutladı bizde annelere supriz yaptik ama
Üzücü bir olay oldu biraz kafamı toparlamaya ihtiyacim var..

Iftara 1 saat kaldi dondurucudan hazır yemek çıkaracağım..

Kızlar bu akşam sessiz kalmış topigimiz
Bu hafta çok yoğun ve çabuk gecti
Gardroba el attım :) kisliklari kaldırdım, yazlıkları çıkardım. Biraz verilmek üzere ayirdim. Yarına da epey ütü çıktı bana
Geçen yılki kiyafetlerimin bir kısmı oldu, çok sevindim :))) Canım çok tatlı istiyordu malum donem, gaza geldim tüm isteğim kayboldu :))
Buzdolabını düzenledim, buzluktan son kalanlardan dolmalık iç ve barbunya çıkardım.
Yarin pazara gitmem gerek yeşillik bitti.
Bitki çayım ile azıcık keyif yapıyorum, makinadaki çamaşırları da asip erken yatacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…