canım senin adına ck sevındım lutfen tedavıyı de ılaclarını da aksatma sonu guzel olacak ınsAllah malesef bebek tedavısı ılacları ck pahalı sadece bi igneye 125lira vermıstm
Hayırlı olsun güle güle kullanın inş
cok tesekkur ederım amin
yaa canım sen zevklisin begenmene ck sevındım
gel keyif yapalm benım balkonumda denız manzaralı üstteki canavarlar olmasa evimi cok sevıyorum

kronikuykucu Ben düşünemedim cam balkonu...Güle güle keyifle oturun

sekerim00 cnm tedavini aksatma sabırla yapınız. Bak benim ihmalin polikistik över da ameliyata kadar götürdü.. Taksit yapmak belki de mantıklı birikime dokunmamış olursun

sirkencubin yaklaşık 5 bin tutar aldigin bilezik bir süre daha dalgalı piyasalar bilemiyorum ne desem

Kredi kartım 3190tl bir sonraki ay 1000tl sonra 174tl lik taksitim var Kasım’a kadar. Bir sonraki ay bende az da olsa kenara atacağım.
Haftalık bütçe yapmam şart .
Pazar çok pahalı yeşil fasulye kilosu 15tl domatese yanaşamadık bile. Meyveler 10tl den aşağı değil. Allah olmayana da versin asgari ücretli nasıl geçiniyor aklım almıyor bile.

Senin kk borcu artmış yine cnm bizim de bu ay fazla hep alisverisi kartla yaptik

Gecen hafta pazara gittik markete göre uygundu. M ecbur gidecegiz artik dondurucu da az seyler kaldi...

Eşimle eski oturdugumuz mahalleye gittik :)
Sanki hiç orada yasamamisim gibi hissettim.
Destek olduğumuz bir üniversite öğrencisi vardı ramazan kolisi bırakıp, ziyaret ettik.
Dönüşte pazara uğradık. Geçen haftaya göre herşey çok çok qdaha pahali.
Biraz dinlenip yemek yapacağım, temizlik eşimden :)
Ispanak, barbunya, biber-kabak karışık dolma pisirecegim.
Bu hafta yeter bize. Hava geçirmez termos kaplarim var, ilk günkü gibi taze kaliyor.
Sonra da ütü

Sekerim00 gecmis olsun sorun ne? Bu arada Pandora ne yapti?
canım 10günü geçmiş adet kanamam vardı
doktora gittim tsh yüksek çıkmış doktorla konuşmadım henüz arıcam
ilaç kullanıyodum bırakmıştım
pko varmış bide bende o kadar doktorlara gittim muayene oldum dün öğrendim
normalde eşimde sıkıntı vardı bebek olmuyodu zaten bendede adet düzensizliği olduğu için biliyodum ben
iki tane takviye verdi
onları alıp kullanmamız lazım
maşallah onlarda el yakıyo ya

kolay gelsin canım Allah kabul etsin niyetinizi
termos kapların nasıl bende çeşit yemek yaptığım zaman kavanozlara koyuyorum genelde
hangisi iyi olurki

Hangi takviyeeleri verdi?
Insallah bir an once yoluna girer. Tekrar Gecmis olsun.

kolay gelsin canım Allah kabul etsin niyetinizi
termos kapların nasıl bende çeşit yemek yaptığım zaman kavanozlara koyuyorum genelde
hangisi iyi olurki
Sağol şekerim
Kavanoza çorbayı koyuyorum ama kapalardan çok çok memnunum, şimdiye kadar tüm yemekler ilk günkü lezzet ve tazeliğinde kaldı.
Havasını alınca bir hafta kalsa bile birşey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…