Servisi arayacağım canım bugün bilgi alayim onlardan da.
Kombimiz yogusmali.,yeniler 5 bin civarlarda.
Markasindan markasina degisiyor fiyatlari. En iyisi olsun istersen evet 5 bin tl. Biraz daha orta halli markalar 3 bin 4 bin civari. En dusuklwri iste artik 2.500 tl civari. Yine marka ama devirleri dusuk oluyor. Ama tercihiniz orta halli olanlardan olsun derim. Hem sizi sikintiya sokacak bir durumla pek karsilasmamis olursunuz. Kombi klima shop diyr bir site var. Oradan fiyatlars bakabilirsiniz. Cihazlarin ozelliklerine gore fiyatlar degisiyor.

sorma canım yaa esım dıyoki artık bı kac gun bunu dınlerız senden aman napım nasıp dıyorum yıne artar nasılsa dıye dusunup rahatlatıyorum kendımi
Bu kadar olur diyorum bende. Ama al sat becerebilen biri icin yükselme ve düşüşler haikaten firsat...
Esin de tanıyor seni demekki

kronikuykucu sen aldigin zaman ben almayacagim
Dün ben de son gazla elde ne varsa aldim bitirdim
aslında gerckten masAllah dıyım ck sanslıyımdır bu zmana kadar hep denk getırıp uyguna aldıydım. dolarıda 5.30dan almıstm mesela erkenden salak gbı bozdum. bana uygun olmayan taraf al-sat sanırım bide Allahtan kuyumcu arkadsım 25tl az para verdm 2bin liralık kısmını eger harclık olmassa kurban almak ıcın bozucam ınsAllah cunku tam dogum zmanı pesıne kurban alım işi var Allah berekt versın yıne bırıktırırız ınsAllah bebişle zor artk tabi

Birikir yine canim genişle ufak ufak da olsa köy kenara.para falan gelince hediye bekletme at birikime
ınsAllah canım bnım ona gelenleri ayrı kesede bırıktırmeyı dusunuyorum canım tabiki kullanırız yani ev işi veya baska bı ıhtıyac olursa ama yerine konmak uzere olsun dıye sayısı belli olsun ıstıyorum önümüzdeki ay alıncak seylerimvar ya ve karta bulasmak ıstemıyorum zaten bi suru borcu var bırıkım yapmadan nakıt halledıcem ınsAllah

kızlaarr sıze soylemeyı unuttum sanırım ya yada soyledım bılmıyorum hamıle kafası ıdare edın
esım 3yıldır ıstıyor fakat ben bı turlu sırasına getırememıstım acıkcası hep erteledım sonunda balkonumuza masa aldk 6kişilik ahsap. fiyatlar ck pahalı biz netten yapı marketten aldk ınsAllah guzel gelır kargoyla 2100 e aldk.

kronikuykucu kesinlikle bebeğinin birikimini ayrı tut. Ben itle yaptim doğduğundan beri. Verilen hic parasini harcamadım su an bir işe girissem ondan borç alacagim...

Güle güle kullanın canim. Ne ucuz ki artik. Bir şey sormak istiyorum balkonda tıklandığında zor olmaz mı temizlemesi..Benim balkonum 2 günde 1 toz oluyor

canım bizim balkon camlı komple tek camını acık kullanıyoruz sadece.o yuzden camları sık kırlenıyor ama ıcerısı pek toz olmuyor bıde ben her supurusumde balkonu da supurum sılıyorum. oyle fazla araba yolu degıl zaten ana caddenın ust sokagı. yıkarken artk mecbur ıcerı alıcaz yada altına bıse koyacagız ama dedıgım gbı hep sıldıgımız ıcn yıkamaya gerek kalmıyor pek

günaydın kızlar
dün doktora gittim muayene etti
polikistik over varmış bende
eşindeki sorun biter seninki başlar dedi bırakma kendini dedi
kan verdim sonuç için doktoru arıcam ama ben baktım tsh yüksek çıkmış biraz
kanama ondan olabilirmiş netten baktım
2 tane takviye verdi
bi tanesi folik asit bana 65 tlmiş
diğerini eşimle ikimize verdi onun fiyatı 280 tl 15 günlük bide
2 3 ay sonra hamile kalıp gelirsin dedi :)
kartamı böldüriyim birikimdenmi alıyım bilemedim
baya pahalı ikimize verdiği

Hayırlı olsun güle güle kullanın inş

Selam Kızlar günler haftalar çok çok yoğun geçiyor. Eylülde düğün var bilezik almam lazım 235 lerdeyken almadım da salak gibi kaldım şimdi 250 oldu altının gramı. Biraz düşme olur mu yoksa belli alıp geçeyim mi? 20 gramlık almam lazım hani az da değil. Bilemedim

Ben de biraz para ayırdım bir koli de ben almak istiyorum, şoka bakayım o zaman.
Allah kabul etsin yardimlarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…