- 13 Ağustos 2018

- 96

- 203

- 13

- 34

- Konu Sahibi karamelli_turta
 - 

- #34.261

Markasindan markasina degisiyor fiyatlari. En iyisi olsun istersen evet 5 bin tl. Biraz daha orta halli markalar 3 bin 4 bin civari. En dusuklwri iste artik 2.500 tl civari. Yine marka ama devirleri dusuk oluyor. Ama tercihiniz orta halli olanlardan olsun derim. Hem sizi sikintiya sokacak bir durumla pek karsilasmamis olursunuz. Kombi klima shop diyr bir site var. Oradan fiyatlars bakabilirsiniz. Cihazlarin ozelliklerine gore fiyatlar degisiyor.Servisi arayacağım canım bugün bilgi alayim onlardan da.
Kombimiz yogusmali.,yeniler 5 bin civarlarda.
Canimmm piyasa seni beklemiş aldin bak ne kadar düştükaramelli_turta canım benım mayıs birikimi 1gram az olsun öz olsun cok alınca nazar degıyo (şair hatalarının bedelini ödüyor ) 
sorma canım yaa esım dıyoki artık bı kac gun bunu dınlerız sendenCanimmm piyasa seni beklemiş aldin bak ne kadar düştü
Bu kadar olur diyorum bende. Ama al sat becerebilen biri icin yükselme ve düşüşler haikaten firsat...sorma canım yaa esım dıyoki artık bı kac gun bunu dınlerız sendenaman napım nasıp dıyorum yıne artar nasılsa dıye dusunup rahatlatıyorum kendımi 
aslında gerckten masAllah dıyım ck sanslıyımdır bu zmana kadar hep denk getırıp uyguna aldıydım. dolarıda 5.30dan almıstm mesela erkenden salak gbı bozdum. bana uygun olmayan taraf al-sat sanırım
ınsAllah canım bnım ona gelenleri ayrı kesede bırıktırmeyı dusunuyorum canım tabiki kullanırız yani ev işi veya baska bı ıhtıyac olursa ama yerine konmak uzere olsun dıye sayısı belli olsun ıstıyorumBirikir yine canim genişle ufak ufak da olsa köy kenara.para falan gelince hediye bekletme at birikime
canım bizim balkon camlı komple tek camını acık kullanıyoruz sadece.o yuzden camları sık kırlenıyor ama ıcerısı pek toz olmuyor bıde ben her supurusumde balkonu da supurum sılıyorum. oyle fazla araba yolu degıl zaten ana caddenın ust sokagı. yıkarken artk mecbur ıcerı alıcaz yada altına bıse koyacagız ama dedıgım gbı hep sıldıgımız ıcn yıkamaya gerek kalmıyor pekkronikuykucu kesinlikle bebeğinin birikimini ayrı tut. Ben itle yaptim doğduğundan beri. Verilen hic parasini harcamadım su an bir işe girissem ondan borç alacagim... 
Güle güle kullanın canim. Ne ucuz ki artik. Bir şey sormak istiyorum balkonda tıklandığında zor olmaz mı temizlemesi..Benim balkonum 2 günde 1 toz oluyor
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşkızlaarr sıze soylemeyı unuttum sanırım ya yada soyledım bılmıyorum hamıle kafası ıdare edın
esım 3yıldır ıstıyor fakat ben bı turlu sırasına getırememıstım acıkcası hep erteledım sonunda balkonumuza masa aldk 6kişilik ahsap. fiyatlar ck pahalı biz netten yapı marketten aldk ınsAllah guzel gelır kargoyla 2100 e aldk.
Eki Görüntüle 2267702
Ben de biraz para ayırdım bir koli de ben almak istiyorum, şoka bakayım o zaman.Günaydın kızlar
Üzerimde bir halsizlik var
Çamaşır attım yıkanıyor, dışarı çıktım yürüyeyim diye bankamatike gittim, şoktan ramazan paketi aldım öğleden sonra köye giderim veririm
Yemeğin adı yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?