O kaplar hangi marka ben de alsam iyi olacak

Sağol şekerim
Kavanoza çorbayı koyuyorum ama kapalardan çok çok memnunum, şimdiye kadar tüm yemekler ilk günkü lezzet ve tazeliğinde kaldı.
Havasını alınca bir hafta kalsa bile birşey olmuyor.
tupper çok bende ama o kadar kullanmıyorum kullanayım bari yemekleri taze tutarmıkı o saklama kapları
jumbooyla ikeaya bakım

sagolasın canım
kronikuykucu teşekkür ederim:)
Bizim manzarada deniz yok ama yine de balkon da keyif gibisi yok:)
canım bizimki de uzak denız ınsAllah bu yaz otururuz bızde masa yok dıye ckmıyoduk pek

sagolasın canım

canım bizimki de uzak denız ınsAllah bu yaz otururuz bızde masa yok dıye ckmıyoduk pek
Biz geçen yaz plastik tabure almıştık, arada mutfaktaki sandalyeleri çıkartıyorum :))
Yaz akşamları cok çok iyi oluyor ne yapayım o zaman balkona masraf yapacak bütçe yoktu :)))

tupper çok bende ama o kadar kullanmıyorum kullanayım bari yemekleri taze tutarmıkı o saklama kapları
jumbooyla ikeaya bakım
Özellikle Jumbo çok iyi bence, eskiden sefer tası olurdu hatırlar mısın
Jumbo öyle, yanlardan kilitli.
Tupperlara koyduğum yemeği hiç çok uzun tutamadım en fazla iki üç gun durdu ama gayet iyiydi. Bence bir dene

Selam sirkencubin
Nasil gidiyor uzun zamandır yoksun.

sağol canım evet tsh yüksek çıkmış oda adet düzensizliği yapan en önemli hormonmus
esimle ikimize ferula plus sadece bana infolic combi verdi
Geçmiş olsun canım.
Ablam da pkovardi, iyi bir dr ona bir ay ilaç verdi sonraki ay hamile kalmıştı .
Takim şahane bu arada güle güle kullan canım[/QUOTE]

Son düzenleme:
İyiyim canım çok saol. Bebiş oldu, birikim falan azaldı, bu topiği boşladım gibi oldu, kızmayın bana ama okuyorum sizi tabiki. Ev alma sürecini takipteyim Bugün bebişin cinsiyetini öğrendik, oğlumuz olacakmış.

Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…