- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.301
O kaplar hangi marka ben de alsam iyi olacakEşimle eski oturdugumuz mahalleye gittik :)
Sanki hiç orada yasamamisim gibi hissettim.
Destek olduğumuz bir üniversite öğrencisi vardı ramazan kolisi bırakıp, ziyaret ettik.
Dönüşte pazara uğradık. Geçen haftaya göre herşey çok çok qdaha pahali.
Biraz dinlenip yemek yapacağım, temizlik eşimden :)
Ispanak, barbunya, biber-kabak karışık dolma pisirecegim.
Bu hafta yeter bize. Hava geçirmez termos kaplarim var, ilk günkü gibi taze kaliyor.
Sonra da ütü
Tupper, Ikea ve jumboO kaplar hangi marka ben de alsam iyi olacak
Olsa cam olanlar mi cnmTupper, Ikea ve jumbo
Jumbo çelik, tupper silikon, Ikea olanlar camOlsa cam olanlar mi cnm
Foto atman mümkün mü tipper ve jumbo yu
sağol canım evet tsh yüksek çıkmış oda adet düzensizliği yapan en önemli hormonmusHangi takviyeeleri verdi?
Insallah bir an once yoluna girer. Tekrar Gecmis olsun.
tupper çok bende ama o kadar kullanmıyorum kullanayım bari yemekleri taze tutarmıkı o saklama kaplarıSağol şekerim
Kavanoza çorbayı koyuyorum ama kapalardan çok çok memnunum, şimdiye kadar tüm yemekler ilk günkü lezzet ve tazeliğinde kaldı.
Havasını alınca bir hafta kalsa bile birşey olmuyor.
sagolasın canımkronikuykucu Ben düşünemedim cam balkonu...Güle güle keyifle oturun
sekerim00 cnm tedavini aksatma sabırla yapınız. Bak benim ihmalin polikistik över da ameliyata kadar götürdü.. Taksit yapmak belki de mantıklı birikime dokunmamış olursun
sirkencubin yaklaşık 5 bin tutar aldigin bilezik bir süre daha dalgalı piyasalar bilemiyorum ne desem
canım bizimki de uzak denız
Güle güle kullankızlar wok tavası aldım 95 tl nehir titanyum
Biz geçen yaz plastik tabure almıştık, arada mutfaktaki sandalyeleri çıkartıyorum :))sagolasın canım
canım bizimki de uzak denızınsAllah bu yaz otururuz bızde masa yok dıye ckmıyoduk pek
Özellikle Jumbo çok iyi bence, eskiden sefer tası olurdu hatırlar mısıntupper çok bende ama o kadar kullanmıyorum kullanayım bari yemekleri taze tutarmıkı o saklama kapları
jumbooyla ikeaya bakım
SelamSelam Kızlar günler haftalar çok çok yoğun geçiyor. Eylülde düğün var bilezik almam lazım 235 lerdeyken almadım da salak gibi kaldım şimdi 250 oldu altının gramı. Biraz düşme olur mu yoksa belli alıp geçeyim mi? 20 gramlık almam lazım hani az da değil. Bilemedim
Geçmiş olsun canım.sağol canım evet tsh yüksek çıkmış oda adet düzensizliği yapan en önemli hormonmus
esimle ikimize ferula plus sadece bana infolic combi verdi
İyiyim canım çok saol. Bebiş oldu, birikim falan azaldı, bu topiği boşladım gibi oldu, kızmayın bana-Pandora- canım iyi misin?
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi canımİyiyim canım çok saol. Bebiş oldu, birikim falan azaldı, bu topiği boşladım gibi oldu, kızmayın banaama okuyorum sizi tabiki. Ev alma sürecini takipteyim Bugün bebişin cinsiyetini öğrendik, oğlumuz olacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?