Ayyy kıyamam sana,
Sen de aç müziği son ses biraz da onlar dinlesin :)
ah benı bılsen aman asagıdakıler rahatsız olmasın dıye asırı dıkkat ederım hatta esım bunaltıyorum dıye kızar.bunlara bagırıyorum kendı seslerınden benım sesımı duymuyolar

Ne güzel hayaller :) rabbim gönlüne göre versin canım..
Bugün Vakufbank ev kredisi oranları 1.45 ten 1.55 e yükselmiş.

Ne kadar saygisiz insanlar var gerçekten sanki o binada sadece onlar yaşıyor.

Ne güzel hayaller :) rabbim gönlüne göre versin canım..
Bugün Vakufbank ev kredisi oranları 1.45 ten 1.55 e yükselmiş.
Hayal değil, plan plan :)))
Ben kredi çekerken dosya masrafi, sigorta gibi giderleri de göz önünde bulundurup hesap yapınca en hesaplisi ziraat bnakasiydi canım, istersen oraya bak.
Gorumcenden haber var mi

Açıkçası yerde yiyorlar ise bilmiyorum.
Ama masada ise örtünün üstünü hafifçe alsa sen bu kadar rahatsız olmazsın. Ben lavaboya silkiyorum. Hatta kalın şeffaf muşamba aldım masa örtüsü olarak kullanıyorum silkeleyecek bir durum olmuyor.
İnş empati yapar komşun

Hayal değil, plan plan :)))
Ben kredi çekerken dosya masrafi, sigorta gibi giderleri de göz önünde bulundurup hesap yapınca en hesaplisi ziraat bnakasiydi canım, istersen oraya bak.
Gorumcenden haber var mi
Plan harika canım benim inş olur:)
Görümcedenhaber yok bakalim çok da sıkmak istemem açıkçası

Slm kızlar
Biraz zorlanıyorum ana şükür yemekler hazır eşim de yardım etti.
Tepsi kebabı
Domatesli biberli bulgur pilavı
Vişne kompostosu
Yeşil salata
Sakızlı muhallebi
Afiyet olsun Canım
Ben iftarda sadece çorba salata cacik arıyorum.
Bir de tatlı.
Dışarıda tatli çeşitleri çok pahali iki tepsi irmikli serbetli tatli yaptım birazini da dağıttım :)

Afiyet olsun Canım
Ben iftarda sadece çorba salata cacik arıyorum.
Bir de tatlı.
Dışarıda tatli çeşitleri çok pahali iki tepsi irmikli serbetli tatli yaptım birazini da dağıttım :)
Allah kabul etsin cnm . Akşam geç saatte lazanya yiyip tuttuk biraz zorlandık ama iyi de yedik.

Ben en üst kattayım, dama çıkıp ayakaltı olmayan bir kenara çırparım, çok nadir oluyor zaten

Iyi akşamlar kızlar
Gündüz toplantı vardı, neyse erken bitti,
Kuaföre gittim saçımı boyatip gölge attirdim, dalgalı fön çektirdim değişik oldu...
6 da eve gelince mantı, marul salatası, kekikli zeytin salatası yaptım,
Kahve içtik, canım şerbetli tatlı çekti, eşim aldı geldi 2 dilim yedim,
Çay sırası.
Hava ısındı yaz geldi artık..
Yarına güzel menü bulmam lazım

Kızlar sanırım bayramda mini bir tatil yapacağız,
Yarın annemle konuşup kardeşimin kız isteme durumunu netlestirelim de karar verelim dedik.
Eşimin yıllardır alamadığı bir ödemesi vardı, adam aradi iftardan sonra, hakkını helal et elimde olanı yollayayım demiş, biz artık gelmez diye umudumuzu kesmistik.
Eşim de bu parayi yok sayiyorduk zaten, bunun ile bir tatil yapalım dedi.
Denize sıfır sabah, akşam yemeği olan şirin bir otel bulmuş. Tam yol ve konaklama parasına denk geliyor, evde de kalsak masrafının olacaktı onu da orada harcariz diyerek kabul ettim
Ayyy akşam akşam pek sevindim :))

Kronik uykucu bebek olunca asıl gor çocuk uyanıyor deli oluyor insan benim ustumdrkilerde öyleydi son ses müzik halı kilim kavgaları hiç eksik olmazdı artık bir arar iyice cildirmistim bunların yüzünden rabbim inş kendi evini alırsa çıkarsın en son eşime dedim ya yeter artık biktim gidelim başka kiraya yada ev bulalim diye rabbim evi nasip etti çok sukur üstümde oturan kadın çalışıyor kimsede yok çok rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…