- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.441
ah benı bılsen aman asagıdakıler rahatsız olmasın dıye asırı dıkkat ederım hatta esım bunaltıyorum dıye kızar.bunlara bagırıyorum kendı seslerınden benım sesımı duymuyolarAyyy kıyamam sana,
Sen de aç müziği son ses biraz da onlar dinlesin :)
Ne güzel hayaller :) rabbim gönlüne göre versin canım..Kızlar dünden beridir kafamda planlar planlar :)))
Eşim gülüyor şımarıksın diyor ama ben hayattan beklentileri net olan biriyim ve kararlarımı mantık doğrultusunda vermeye dikkat ederim, yaşanan tecrübeleri de silmem.
Sonuç: ben denize yakın bir yerde yaşamak ve yaşlanmak istiyorum :))))
Tabi şu anki durumda bu mümkün değil ama iki ya da üç sene boyunca elimden geldiğince sağlam birikim yapıp bu muhitten taşınmak istiyorum.
Piyasalarda iyileşmeye başlarsa ve evin yakınındaki metro açılırsa evimi de çok rahat ve iyi fiyata verebilirim, ufak tefek ama istediğim muhitte bir ev bakabilirim o zaman.
Emeklilik planım zaten Akdeniz :)))
Ne kadar saygisiz insanlar var gerçekten sanki o binada sadece onlar yaşıyor.cok sınırlıyım kızlar ya
5gun ıstırahat aldm kontrol vardı sabah her sey yolunda ck sukur ama bu ay ıstahım epey acıldı bır aydır boyle onceleri normaldi dr dıkkat et dedı
sınır oldugum sey bu degıl o kadar yoruldm sabahtan beri kostur et geldım bıde 2saat utu yaptım
az uzanayım dedım gurultuden yatılmıyor
cok canım sıkılıyo bu ıse ya bıde ustune ustluk sarkı turku soyluyorlar ınat gıbı
huzurum hıc yok evımde
Hayal değil, plan plan :)))Ne güzel hayaller :) rabbim gönlüne göre versin canım..
Bugün Vakufbank ev kredisi oranları 1.45 ten 1.55 e yükselmiş.
kızlar bir el atın, üst komşum sofra bezini camdan silkeliyor ve cam önü hep ekmek kırıntısı.
dün foto çekip watsapp dan attım espirili bir şekilde
mutlaka silkelenecek birşey oluyor, sen hiç mi birşey silkelemiyorsun diyor.
görüşüyoruz ve iyi de anlaşıyoruz ama üç günde bir cam önününde ekmek kırıntısı da çok sinir bozucu.
bana bir alan bırak ordan silkeleyeyim diyor ne yapcam şaşırdımi konuyu uzatmamak için yazmadım ama bir çözüm bulmam gerek
Plan harika canım benim inş olur:)Hayal değil, plan plan :)))
Ben kredi çekerken dosya masrafi, sigorta gibi giderleri de göz önünde bulundurup hesap yapınca en hesaplisi ziraat bnakasiydi canım, istersen oraya bak.
Gorumcenden haber var mi
Afiyet olsun CanımSlm kızlar
Biraz zorlanıyorum ana şükür yemekler hazır eşim de yardım etti.
Tepsi kebabı
Domatesli biberli bulgur pilavı
Vişne kompostosu
Yeşil salata
Sakızlı muhallebi
Aynen canım nasil alacağız evlerimizikaramelli_turta cnm sürekli artıp duruyor mu bu krediler yaa aman bir şeye niyetlenmeyelim
Allah kabul etsin cnm . Akşam geç saatte lazanya yiyip tuttuk biraz zorlandık ama iyi de yedik.Afiyet olsun Canım
Ben iftarda sadece çorba salata cacik arıyorum.
Bir de tatlı.
Dışarıda tatli çeşitleri çok pahali iki tepsi irmikli serbetli tatli yaptım birazini da dağıttım :)
Ben en üst kattayım, dama çıkıp ayakaltı olmayan bir kenara çırparım, çok nadir oluyor zatenkızlar bir el atın, üst komşum sofra bezini camdan silkeliyor ve cam önü hep ekmek kırıntısı.
dün foto çekip watsapp dan attım espirili bir şekilde
mutlaka silkelenecek birşey oluyor, sen hiç mi birşey silkelemiyorsun diyor.
görüşüyoruz ve iyi de anlaşıyoruz ama üç günde bir cam önününde ekmek kırıntısı da çok sinir bozucu.
bana bir alan bırak ordan silkeleyeyim diyor ne yapcam şaşırdımi konuyu uzatmamak için yazmadım ama bir çözüm bulmam gerek
Öyle bir zamandayiz ki bu da bizim şansımızAynen canım nasil alacağız evlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?