- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.461
Hadi hayırlısı :)Günaydın kızlar.
En hayırlısı ne ise o olsun bugün
Amin inşallah cnmGünaydın kızlar.
En hayırlısı ne ise o olsun bugün
babamın işimize yaramaz bi arsasının üzerinde haciz varmış
Tatil miii :)Kızlar sanırım bayramda mini bir tatil yapacağız,
Yarın annemle konuşup kardeşimin kız isteme durumunu netlestirelim de karar verelim dedik.
Eşimin yıllardır alamadığı bir ödemesi vardı, adam aradi iftardan sonra, hakkını helal et elimde olanı yollayayım demiş, biz artık gelmez diye umudumuzu kesmistik.
Eşim de bu parayi yok sayiyorduk zaten, bunun ile bir tatil yapalım dedi.
Denize sıfır sabah, akşam yemeği olan şirin bir otel bulmuş. Tam yol ve konaklama parasına denk geliyor, evde de kalsak masrafının olacaktı onu da orada harcariz diyerek kabul ettim
Ayyy akşam akşam pek sevindim :))
bakalım babam bişiler denicek ona göre olmazsa ben çekicem canımsekerim00 aynı zamanda gelecek yil ic8n sabit ödeme yapacaksan kendi evine onu da söyle ona gore neler yapılır öğren cnm
tatil çok iyi fikir ya . İmkan varsa sık sık gidilmeli bence. Nereye gideceksiniz?isteme için bir tarih söyleyebilirlerse şayet gitmek istiyoruz
annem bayram tatili sonu, babam bayramın 3.günü diyor, kendi aralarında bir konuşup karar versinler bakalım
valla hiç planlar dahilinide yoktu tatil tam sürpriz oldu ve gidebilirsek gerçekten çok iyi gelecek
en azından kafamızı dinleriz biraz
Kızlar sanırım bayramda mini bir tatil yapacağız,
Yarın annemle konuşup kardeşimin kız isteme durumunu netlestirelim de karar verelim dedik.
Eşimin yıllardır alamadığı bir ödemesi vardı, adam aradi iftardan sonra, hakkını helal et elimde olanı yollayayım demiş, biz artık gelmez diye umudumuzu kesmistik.
Eşim de bu parayi yok sayiyorduk zaten, bunun ile bir tatil yapalım dedi.
Denize sıfır sabah, akşam yemeği olan şirin bir otel bulmuş. Tam yol ve konaklama parasına denk geliyor, evde de kalsak masrafının olacaktı onu da orada harcariz diyerek kabul ettim
Ayyy akşam akşam pek sevindim :))
nereye gitmek istersiiiin ona göre önereyim bi taneAy cok guzel cok yoruldun cok zorlandin cok iyi gelecek
Hangi otel
Bizim bu sene riskli son anda belli olacak.
Ama ben hayal kurmayi birakmadim
Varmi hayallerimi susleyecek otel onerisi olan
nereye gitmek istersiiiin ona göre önereyim bi tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?