Halacigin size destek olmayi istemiş canım Bu güzel birşey ama borcu altin olarak almamak en güzeli.
Altin durduğu yerde durmuyor ki kuzum.
Istese nasil olurmuş bilemedim cnm iyiki almamışsın
O zaman bu kadar oynak değildi piyasa faiz odemektense her ay bir tane aliriz diye düşünüyordum ama iyiki almamışiz.
Yoksa şu an huniyle dolaşıyor olurdum kesin :)))

Evet yemek büyük rahatlik ama yarina hic fikrim yok
Senin menüler harika canim çekti...Köyün yakında sanirim ege de falan misin cnm
Akdenizdeyim canım
Hatay
Yarına yemek ayarlamam lazım
Sabah ilçede toplantı var tüm gün yazıyordu ne zaman biter bilmiyorum,
Az önce kuaföre gittim saçımı kestirdim
Yarın da boyatip ışıltı attiracam inş,
Yemek kolay olmalı

Bende aynı meraktayim herşey derli toplu ben bisey yapsam dağılıp gidiyor heryer bide herşeye malzeme lazım hergun tatlı subu nasıl olur diyorum yani zenginler çoluk çocuk yok onların bence iki çocukla pert çıkıyorum
Kahvemsi bugün esimde gitti oy kullanmaya bakalim kim kazancak

İyiki almamissin annenden aldık uç bilezik 8 bindi 15 bine cikti nasıl oduycez onuda bilmiyorum muallaktayim çok sikistik su kredi kartları bitdrde ufak tefek odense

Selam @sirkencubin
Nasil gidiyor uzun zamandır yoksun.

Geçmiş olsun canım.
Ablam da pkovardi, iyi bir dr ona bir ay ilaç verdi sonraki ay hamile kalmıştı .
sağol canım
neydi adı biliyomusun ilacın

[/QUOTE]

gözünüz aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah

kızlar bir el atın, üst komşum sofra bezini camdan silkeliyor ve cam önü hep ekmek kırıntısı.
dün foto çekip watsapp dan attım espirili bir şekilde
mutlaka silkelenecek birşey oluyor, sen hiç mi birşey silkelemiyorsun diyor.
görüşüyoruz ve iyi de anlaşıyoruz ama üç günde bir cam önününde ekmek kırıntısı da çok sinir bozucu.
bana bir alan bırak ordan silkeleyeyim diyor ne yapcam şaşırdımi konuyu uzatmamak için yazmadım ama bir çözüm bulmam gerek

gunaydın kızlar bugun kontrolum var yarım saat sonra cok heyecanlıyım ya yavrukusumu gormedım bi aydır nerdeyse
karamelli_turta K kahvemsi mutluluk
kızlar ödeme konusunda altın bence sıkıntılı ama borcu veren acısından da dusunmek lazım. ck yakın arkadasıma üç farklı zmanda borc verdım mesela canı sagolsun olunca verecek ınsAllah ama ilk para verdım sonra altın. para bin liraydı tam altın alınıyodu 1600suan dusunun.ama ben para verdgm için para alıcam mesela. dıgerleri altın degeri degısmıyor

canım yapacagı su balkonunun bı kenarına sırkeleyecek süpürgeylede cekecek. ınsanlar ne kadar dusuncesız ya tozu gectım hele ekmek kırıntısı senın balkonuna gelmeyen yere gıdıyo basan olsa ne kadar günah.tarla olsa neyse

ben normal şartlarda para alışverişine karşıyım açıkçası çünkü yazdığın şeyi ben de düşünüyorum
sağlık durumu olmadıkça kimseye para vermem, istemem de
yakın çevre ile para alışverişi ilişkileri yıpratıyor bence
aile hariç tabi

bana bir alan bırak ordan silkeleyeyim ne demek
o balkona silkeleyip ordan süpürmicek
senin oraya silkeleyip onun yapmadığını senmi yapacakmışsın
çok ilgincime gitti kahvemsim
saçmalamış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…