- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.421
Bence iyi ki altin almamışsınız en azindan su an borcunu sabit bilip oduyorsun
Sen ne kadara almistin evi
ay bendede sinir oldum vallasabahtan beri sayfayı her açmaya başladığımda bir hata ne oluyor acaba
Cnm diyeceksinki balkonun var balkonun köşesine döküp süpürgeyle farasla copune dokeceksun senin dokugunu ben supuruyorum desabahtan beri sayfayı her açmaya başladığımda bir hata ne oluyor acaba
Fazla tuz verme bence bende iyi diyorumkızlar bir el atın, üst komşum sofra bezini camdan silkeliyor ve cam önü hep ekmek kırıntısı.
dün foto çekip watsapp dan attım espirili bir şekilde
mutlaka silkelenecek birşey oluyor, sen hiç mi birşey silkelemiyorsun diyor.
görüşüyoruz ve iyi de anlaşıyoruz ama üç günde bir cam önününde ekmek kırıntısı da çok sinir bozucu.
bana bir alan bırak ordan silkeleyeyim diyor ne yapcam şaşırdımi konuyu uzatmamak için yazmadım ama bir çözüm bulmam gerek
Canim sen bayagi cekmissin zaten yüksek ödüyorsun biliyorum . Olsun 1 yıl geçti gitti bileaynen öyle sabit ödeme her zaman avantajlı,
biz evi 350-358 aralığında bir rakama aldık.
son pazarlık yaparken müteahhit çok indirim yaptım, benim emlakçıya ödeyeceğim para için pazarlık yapalım dedi, o kısmı babamla eşim halletti
ama ben 225.000 TL kredi kullandım onu hiç unutmam :)))
Valla ben de hiç silkelemedigim için garip geliyor açıkçası.K kahvemsi mutluluk cnm lavaboya silkeleyecek ne demek aşağıya silkeleme falan .Mesela bazıları sabah akşam bir şey çırpar o da hoş değil. Kendi eci temiz olacak diye alttaki neden tiz kir yesin
Dün de sana yazdım ya ben sadece ödeme durumumu baz aldım ev alırken.Canim sen bayagi cekmissin zaten yüksek ödüyorsun biliyorum . Olsun 1 yıl geçti gitti bile
Bir şeye başlamak onemli hep buna inanırımDün de sana yazdım ya ben sadece ödeme durumumu baz aldım ev alırken.
Peşinatim fazla olsun az faiz odeyeyim diye bekleyecek durumum yoktu, kiraya odeyecegimle faiz farkı aynı şeydi bana göre.
Şu an en azından ne için odedigim belli :)))
Zaman çok çabuk geçiyor gerçekten canim
inşallah, rabbim güzel gönlünüze göre versin ikinizin deBir şeye başlamak onemli hep buna inanırım
Inşallah once turta sonra da ben ev sahibi olurum tabi hayırlısı.neyse o olsun
Canim bilmiyorum ama soracağım , yaklaşık 11 yıl önce kullanmıştı.sağol canım
neydi adı biliyomusun ilacın
Ya ama olmaz ki.kızlar bir el atın, üst komşum sofra bezini camdan silkeliyor ve cam önü hep ekmek kırıntısı.
dün foto çekip watsapp dan attım espirili bir şekilde
mutlaka silkelenecek birşey oluyor, sen hiç mi birşey silkelemiyorsun diyor.
görüşüyoruz ve iyi de anlaşıyoruz ama üç günde bir cam önününde ekmek kırıntısı da çok sinir bozucu.
bana bir alan bırak ordan silkeleyeyim diyor ne yapcam şaşırdımi konuyu uzatmamak için yazmadım ama bir çözüm bulmam gerek
Senin evinin fiyati da yüksekti canım ama olsun bir yil geçti bile :)aynen öyle sabit ödeme her zaman avantajlı,
biz evi 350-358 aralığında bir rakama aldık.
son pazarlık yaparken müteahhit çok indirim yaptım, benim emlakçıya ödeyeceğim para için pazarlık yapalım dedi, o kısmı babamla eşim halletti
ama ben 225.000 TL kredi kullandım onu hiç unutmam :)))
Kismetse olsun canım inşallahBir şeye başlamak onemli hep buna inanırım
Inşallah once turta sonra da ben ev sahibi olurum tabi hayırlısı.neyse o olsun
Canim bilmiyorum ama soracağım , yaklaşık 11 yıl önce kullanmıştı.
gözünüz aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
senin ev sahibin mi konuşsa acaba üst kat ile bilemedim kicok sınırlıyım kızlar ya
5gun ıstırahat aldm kontrol vardı sabah her sey yolunda ck sukur ama bu ay ıstahım epey acıldı bır aydır boyle onceleri normaldi dr dıkkat et dedı
sınır oldugum sey bu degıl o kadar yoruldm sabahtan beri kostur et geldım bıde 2saat utu yaptım
az uzanayım dedım gurultuden yatılmıyor
cok canım sıkılıyo bu ıse ya bıde ustune ustluk sarkı turku soyluyorlar ınat gıbı
huzurum hıc yok evımde
ev sahıbıne de dedık canım adam ne desın kendı bıle kacıp gtmıs esıme de yansıtmak ıstemıyorum ama dıyorum sureklı bunaldm dıyesenin ev sahibin mi konuşsa acaba üst kat ile bilemedim ki
böyle duyarsız, çözüm üretmeyen ve diğer kişilerin yaşama hakkına saygı duymayan insanlar mümkünse toplu yaşamın içinde olmasın
empati yapmayan insanları anlamıyorum gerçekten,ev sahıbıne de dedık canım adam ne desın kendı bıle kacıp gtmıs esıme de yansıtmak ıstemıyorum ama dıyorum sureklı bunaldm dıye
o da tasınalım dıyo, 8aylık hamıleyım tasın et bı suru masraf ayrıca +500lira kıra farkı var suanda cıksak,ev sahıbımız sırf usttekılerden tolerans gosterıyo bence kıraya,e bızım kredi borcu vs var cıkarsak ev alıp gıdelm dıyorum.bırazda ınatlasıyorum acıkcası bunlar nedır boyle eskıyamı herkesı kacıracak. tek carem dısımı sıkıp bu bı sene guzelce bırıkım yapmak. o da bebekle nası olacak bılmıyorum ama Allah kerim.
sürekli dua edıyorum cıkıp gıtsınler dıye bı ara borcları cokmuş satmayı dusunmusler
Allah razı olsun canım mesajını okurken yemın ederım gozlerim doldu suan zaten hassas bi donemdeyım Allahım cumlemızı feraha cıkarsın.empati yapmayan insanları anlamıyorum gerçekten,
ev sahibi diye kimseyi huzursuz edemez ki
umarım Rabbim gönlüne göre verir ve bir an evvel evini alıp gidersin oradan
Ayyy kıyamam sana,Allah razı olsun canım mesajını okurken yemın ederım gozlerim doldu suan zaten hassas bi donemdeyım Allahım cumlemızı feraha cıkarsın.
onları Allaha havale edıyorum çok müslümanım dıyorlar sadece sunu soyluyorum kul hakkım komsuluk hakkım haram zıkkım olsun bunlar onlara yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?