Bence iyi ki altin almamışsınız en azindan su an borcunu sabit bilip oduyorsun
Sen ne kadara almistin evi

aynen öyle sabit ödeme her zaman avantajlı,
biz evi 350-358 aralığında bir rakama aldık.
son pazarlık yaparken müteahhit çok indirim yaptım, benim emlakçıya ödeyeceğim para için pazarlık yapalım dedi, o kısmı babamla eşim halletti
ama ben 225.000 TL kredi kullandım onu hiç unutmam :)))

sabahtan beri sayfayı her açmaya başladığımda bir hata ne oluyor acaba
Cnm diyeceksinki balkonun var balkonun köşesine döküp süpürgeyle farasla copune dokeceksun senin dokugunu ben supuruyorum de
Eski binada benimde böyle lanet bir komşu vardı alaah ne verdiyse hergun halı kilim örtü ünlü bez sofra bezi cirpardi kavga ettim kaç kerede söyledim dinlemiyordu ben mutfağın lavobasina cirpiyorum yada çöpe gidip cirpiyorum

Fazla tuz verme bence bende iyi diyorum
Hatta taşıdığınız gün yukarıdan çekiç attı bilerek eşya taşınıyordu pislik kadın allahtan birine gelmedi defimde biri gelseydi bittiydin sen bu binadan cikamazdin dedim

Canim sen bayagi cekmissin zaten yüksek ödüyorsun biliyorum . Olsun 1 yıl geçti gitti bile

K kahvemsi mutluluk cnm lavaboya silkeleyecek ne demek aşağıya silkeleme falan .Mesela bazıları sabah akşam bir şey çırpar o da hoş değil. Kendi eci temiz olacak diye alttaki neden tiz kir yesin
Valla ben de hiç silkelemedigim için garip geliyor açıkçası.
Bir cami hiç açmıyorum yan cepheye kalıyor oradan silkele çok gerekliyse vicdanına bırakıyorum artık dedim.

Canim sen bayagi cekmissin zaten yüksek ödüyorsun biliyorum . Olsun 1 yıl geçti gitti bile
Dün de sana yazdım ya ben sadece ödeme durumumu baz aldım ev alırken.
Peşinatim fazla olsun az faiz odeyeyim diye bekleyecek durumum yoktu, kiraya odeyecegimle faiz farkı aynı şeydi bana göre.
Şu an en azından ne için odedigim belli :)))
Zaman çok çabuk geçiyor gerçekten canim

Bir şeye başlamak onemli hep buna inanırım
Inşallah once turta sonra da ben ev sahibi olurum tabi hayırlısı.neyse o olsun

inşallah, rabbim güzel gönlünüze göre versin ikinizin de
isteyen herkese de nasip etsin
çevremdekiler hep söylerlerdi ev çok önemli diye bilirdim ama anlamıyormuşum meğer
kendi evime girdikten sonra o sözün anlamını farkettim
inşallah borcu da hayırlısıyla bitirirsem benden iyisi yok :)

sağol canım
neydi adı biliyomusun ilacın
Canim bilmiyorum ama soracağım , yaklaşık 11 yıl önce kullanmıştı.

gözünüz aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
[/QUOTE]
Ya ama olmaz ki.
Balkonun bir köşesine silkelesin süpürsün.
Senin evinin fiyati da yüksekti canım ama olsun bir yil geçti bile :)
Kismetse olsun canım inşallah

Canim bilmiyorum ama soracağım , yaklaşık 11 yıl önce kullanmıştı.

gözünüz aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah

Ya ama olmaz ki.
Balkonun bir köşesine silkelesin süpürsün.

Senin evinin fiyati da yüksekti canım ama olsun bir yil geçti bile :)

Kismetse olsun canım inşallah
[/QUOTE]
bu ay 13.taksidi ödedim :))))
evin 120'de 13'ü benim artık :)))))
fiyatı ödeme durumumuza göre yüksek haklısın ama İstanbul'da oturulacak evlerin fiyatı gerçekten el yakıyor,
burayı da bir gazla biraz daha yüksek kredi çekelim öderiz, yaparız diye eşimi ikna etmeye çalışırken internette görmüştüm,
müteahhit paraya ihtiyacı var diye indirmişti fiyatı da öyle aldık yoksa kim bilir daha ne kadar gezerdim :)))

Kızlar dünden beridir kafamda planlar planlar :)))
Eşim gülüyor şımarıksın diyor ama ben hayattan beklentileri net olan biriyim ve kararlarımı mantık doğrultusunda vermeye dikkat ederim, yaşanan tecrübeleri de silmem.
Sonuç: ben denize yakın bir yerde yaşamak ve yaşlanmak istiyorum :))))
Tabi şu anki durumda bu mümkün değil ama iki ya da üç sene boyunca elimden geldiğince sağlam birikim yapıp bu muhitten taşınmak istiyorum.
Piyasalarda iyileşmeye başlarsa ve evin yakınındaki metro açılırsa evimi de çok rahat ve iyi fiyata verebilirim, ufak tefek ama istediğim muhitte bir ev bakabilirim o zaman.
Emeklilik planım zaten Akdeniz :)))

cok sınırlıyım kızlar ya
5gun ıstırahat aldm kontrol vardı sabah her sey yolunda ck sukur ama bu ay ıstahım epey acıldı bır aydır boyle onceleri normaldi dr dıkkat et dedı
sınır oldugum sey bu degıl o kadar yoruldm sabahtan beri kostur et geldım bıde 2saat utu yaptım
az uzanayım dedım gurultuden yatılmıyor
cok canım sıkılıyo bu ıse ya bıde ustune ustluk sarkı turku soyluyorlar ınat gıbı
huzurum hıc yok evımde

senin ev sahibin mi konuşsa acaba üst kat ile bilemedim ki
böyle duyarsız, çözüm üretmeyen ve diğer kişilerin yaşama hakkına saygı duymayan insanlar mümkünse toplu yaşamın içinde olmasın

senin ev sahibin mi konuşsa acaba üst kat ile bilemedim ki
böyle duyarsız, çözüm üretmeyen ve diğer kişilerin yaşama hakkına saygı duymayan insanlar mümkünse toplu yaşamın içinde olmasın
ev sahıbıne de dedık canım adam ne desın kendı bıle kacıp gtmıs esıme de yansıtmak ıstemıyorum ama dıyorum sureklı bunaldm dıye
o da tasınalım dıyo, 8aylık hamıleyım tasın et bı suru masraf ayrıca +500lira kıra farkı var suanda cıksak,ev sahıbımız sırf usttekılerden tolerans gosterıyo bence kıraya,e bızım kredi borcu vs var cıkarsak ev alıp gıdelm dıyorum.bırazda ınatlasıyorum acıkcası bunlar nedır boyle eskıyamı herkesı kacıracak. tek carem dısımı sıkıp bu bı sene guzelce bırıkım yapmak. o da bebekle nası olacak bılmıyorum ama Allah kerim.
sürekli dua edıyorum cıkıp gıtsınler dıye bı ara borcları cokmuş satmayı dusunmusler

empati yapmayan insanları anlamıyorum gerçekten,
ev sahibi diye kimseyi huzursuz edemez ki
umarım Rabbim gönlüne göre verir ve bir an evvel evini alıp gidersin oradan

empati yapmayan insanları anlamıyorum gerçekten,
ev sahibi diye kimseyi huzursuz edemez ki
umarım Rabbim gönlüne göre verir ve bir an evvel evini alıp gidersin oradan
Allah razı olsun canım mesajını okurken yemın ederım gozlerim doldu suan zaten hassas bi donemdeyım Allahım cumlemızı feraha cıkarsın.
onları Allaha havale edıyorum çok müslümanım dıyorlar sadece sunu soyluyorum kul hakkım komsuluk hakkım haram zıkkım olsun bunlar onlara yeter

Ayyy kıyamam sana,
Sen de aç müziği son ses biraz da onlar dinlesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…