bende şimdi denemek için baktım 1.5 tl vardı hesapta 0,25 dolar etti :KK70: hiç kesinti olmadı

ay birikim yapmak istiyorum para yokkk yetmiyooo yetmiyoo :mad::mad:

Ben bsy kesfettim sirrimi soylesemmi :D
Ben islem yaptim ama az miktar cok islem aldim simdi ara ara kontrol ediyorum kesinti yapacaklarmi diye

hayırlı olsun canım Allah utandırmasın ödeme kolaylığı versin inşallah :KK68:
şimdi rahat bi uyku zamanııııı
Karamelli hadi hayirli ugurlu olsun
karamelli_turta karamelli_turta gözünüz aydın canım, çooooook sevindim
karamelli_turta karamelli_turta
Hayırlı uğurlu olsun cnm ağız tadıyla mutlulukla oturun ödeyin ins
karamelli_turta karamelli_turta hayırlı olsun canım
Allah ödeme kolaylığı versin
hadı hayırlı olsun canım Allahım odeme kolaylıgı versın
Rabbim yardım eder inş bize de, teşekkürler kızlar..

Kizlar 2 gündür yemek yeme isteğim durmuyor sürekli bir seyler yiyorum...ve hala kendimi ac hissediyorum
Bu bende dönem dönem olan seyler ama resmen ne gözüm ne midem doyuyor
ben çok stres yaptığım dönemlerde oluyor aynı şey, önce tatlı yemek istiyorum sonra tuzlu derken kısır döngü başlıyor
aslında aç değiliz psikolojik birşey
yarın tartı günümüz :)

Kizlar 2 gündür yemek yeme isteğim durmuyor sürekli bir seyler yiyorum...ve hala kendimi ac hissediyorum
Bu bende dönem dönem olan seyler ama resmen ne gözüm ne midem doyuyor
ben çok stres yaptığım dönemlerde oluyor aynı şey, önce tatlı yemek istiyorum sonra tuzlu derken kısır döngü başlıyor
aslında aç değiliz psikolojik birşey
yarın tartı günümüz :)
Gerçekten psikolojik olduğunu düşünüyorum canım bende de aynısi oluyor

Tatil rezervasyonunu iptal ettim, ekstra harcama ilk yil için yapmazsak daha iyi olacak.
Tatil evet ihtiyaç ama bu kadar borca girmişken ilk aydan daha duralim bakalım biraz.
Görümceden bu sabah haber geldi araçları satilikti bugün biri görmeye gelecekmiş satilirsa tüm geliri verebileceğini söylemiş ama dolar olarak verelim borcu demişler ,eşim sabah söyledi bana kredi başvurusundan önce. Boşver dedim kredi çıkıyor zaten, hem dolar da yerinde durmayacak hep yükseliyor

Tatil rezervasyonunu iptal ettim, ekstra harcama ilk yil için yapmazsak daha iyi olacak.
Tatil evet ihtiyaç ama bu kadar borca girmişken ilk aydan daha duralim bakalım biraz.
Görümceden bu sabah haber geldi araçları satilikti bugün biri görmeye gelecekmiş satilirsa tüm geliri verebileceğini söylemiş ama dolar olarak verelim borcu demişler ,eşim sabah söyledi bana kredi başvurusundan önce. Boşver dedim kredi çıkıyor zaten, hem dolar da yerinde durmayacak hep yükseliyor
bence de boşver, kendi tırnaklarını kullanmaya devam :)

Back
X