- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.601
Ben ekstra borçları azaltayim diyorum canım çünkü aylık ödenecek tutar az değil.karamelli_turta ben de senin gibi düşünür tatili iptal ederdim, ki geçen sene bu nedenle erken rezervasyon bile yapmamıştık ama yine oldu birşeyler gittik, sen de yapacaksın tatil ben öyle hissediyorum.
bizim bu sene de tatil yapma imkanımız yok gibiydi, kurban olduğum Rabbim çok şükür bir yol açtı.
sabah bizimkilerle konuşup gidiş dönüş biletlerimizi aldım, iki gecelik kapora yatırdım.
tatil dönüşü pazar günü kız isteme var, söz kesilecek
ben ne giyeceğim diye düşünmeye başladım((
Bol su iç canım,Kizlar 2 gündür yemek yeme isteğim durmuyor sürekli bir seyler yiyorum...ve hala kendimi ac hissediyorum
Bu bende dönem dönem olan seyler ama resmen ne gözüm ne midem doyuyor
Hoş geldinhiç biriktiremiyorum ben nasıl yapıyorsunuz siz bunu hanımlar
Bana da 3 gr altın yazar mısın rica etsemMayis birikim listemiz;
1. @Kostebekpasta =3 çeyrek
2. @busra89ist =1 çeyrek +1 gram altın
3. T tatlu =11 gram altın
4.@pisi26237=6 gram altın
5.@iyiniyetli =250$
6. @kronikuykucu =1 gram altın
Her seyin hayırlısı canım, bir ödemeye basla zaman su gibi geçerBen ekstra borçları azaltayim diyorum canım çünkü aylık ödenecek tutar az değil.
Tatili çok istedik ama bu plân iptal şimdilik bakalım sonra ne olur kısmet. Orta boy bir elbise yakışır görümce kahvemsime :) siyah/kırmızı vs.. hadi hayırlısı olsun cnm
Inşallah canım su gibi geçsin.Her seyin hayırlısı canım, bir ödemeye basla zaman su gibi geçer
Dediğin tarzda elbiselerim var aslında hatta hiç giymedigim kırmızı bir elbisem var bu haftada geçsin deneyeceğim, evdekiler olmazsa tatile girmeden birşey almam gerek
Âmin inşallah canım..karamelli_turta canım hayırlı olsun Allah ödeme kolaylığı versin inşallah...
Evet tatlı sonra tuzlu sonra tekrar tatli derken ....ben çok stres yaptığım dönemlerde oluyor aynı şey, önce tatlı yemek istiyorum sonra tuzlu derken kısır döngü başlıyor
aslında aç değiliz psikolojik birşey
yarın tartı günümüz :)
Evet aslında öncekine gore 1 haftadır az içiyorum mide suyla dolsa fena olmazzBol su iç canım,
Özellikle tatlı şeyler istiyorsa canın vücut susuz kalmış demektir,
Bir de hormonal olarak yoğun dönemlerde iştah artışı olabiliyor
Vakıfbank a başvuru yaptım, kredi notuna göre belirleniyormus en düşük 1,45 en yüksek 1,55 çıkıyormuş.karamelli_turta cnm faiz oranı kac su an bugun artmış diye duydum
Iyi sahurlarIyi sahurlar kızlar
Turtisim artık borç olmadan birşey sahibi olamıyoruz, içini ferah tut Rabbim yardım eder.Inşallah canım su gibi geçsin.
Bu kadar yüklü borca hiç girmediğim için tedirgin oluyorum cnm.
Kahvemsim canımsın..Turtisim artık borç olmadan birşey sahibi olamıyoruz, içini ferah tut Rabbim yardım eder.
Sağlık olsun oderiz biter gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?