Mecbur alıyorum bende marketten bazen ama fiyatlar çok yüksek.

Tatlucum olabildiğine peşinat biriktir canım birtek bunu önerebilirim sana.
Canim gecen yil cok daha iyi biriktiriyordum bu yıl her şeyin pahalanmasi etkiledi. Ve faiz oranları her hafta artıyor bi beni umutsuzluğa düşürüyor ama pes etmiyorum

Bugün şirketin yemekhanesinde güllaç vardı, ki bizim aşçının yaptığını ben çok severim.
Sağolsun bana paket yapmis.
Öğlen yemedim iftarda eşimle yeriz diye, diyetisyenim de izin verdi ara öğün yapmayıp ye dedi.
Esim yemek istemedi, ben de o bu hafta güzel kilo verdim diyip vazgeçtim yemekten.
Tabağa koyup komsuma götürdüm.
Tatlıya hele ki güllaça hayır demek benim için büyük başarı :))

Bayilirim bende gullaca :))
Sen artık olmuşsun cnm

Bayilirim bende gullaca :))
Sen artık olmuşsun cnm
Sagligim sozkonusu mecbur, tabi bir de isin maddi boyutu var. Artık yaz kapıya dayandı kiyafetlerim hala iyi durmuyor yenilerini almak dünya masraf demek.
Geçen ay diyetisyene de 400 TL verdim.Ben iradesizim sen beni kontrol et :))) çok koydu bu para bana.
Yarın itibari ile yenileme yapmam gerek. Konuştum kendisiyle devam edemeyecegimi söyledim, o da aynı disiplinle devam edersen aylık görüşme şeklinde ilerleyelim dedi. Bayramdan sonra kilo ve para durumuna göre yeniden degerlendiricez.

Diyetisyen o kadar para vermekdemek yememeyi gerektirir :)
Listelerin var artik elinde, onlara göre devam edersin yada.

Mecbur alıyorum bende marketten bazen ama fiyatlar çok yüksek.

Tatlucum olabildiğine peşinat biriktir canım birtek bunu önerebilirim sana.
canım altınlarını bozdurdunmu ceyrek tam ne kadar farkla bozdular gecen kuyumcuda gördüm ceyrek bozumu 30tl yazıyodu yaaa

Diyetisyen o kadar para vermekdemek yememeyi gerektirir :)
Listelerin var artik elinde, onlara göre devam edersin yada.
Ben iki yıl önce tamamen kendi düzenim ile 14 kg verdim neyi nasıl yapmam gerektiğini biliyorum, bu sefer doktorum çok baskı yapınca mecburen gittim diyetisyene ama bundan sonra kendim devam edeceğim. Doktoruma da durumu izah ettim zaten.
Diyetisyen tetikleyici oldu, gerisini ben hallederim :))

Benim de 52 hafta kumbaram bitti, son parayı attım bugün,
Yeni bir kumbara mı yapsam...
Haziran ve temmuz maaşları var kurban parası ayirabilecegim. 2000,2300 civarı olur
Tebrikler... faydasını görüyorum esiyorsan yapabilirsin
Kumbara bizim ülke de kültür gibi bir sey..
Acaba apan başka ülke var midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…