- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.841
Nedense bir özlem hissettim o günlere, yapılıyor olsa giderdim. Güzel bir gençlik gecirmisim şimdi bakınca daha iyi anlıyorumO stadyumlarda yapılan törenler çok çok güzel oluyordu. En son kızkardeşimi izlemeye gitmiştik sonraki yillarda bir daha hiç yapılmadı...
Bence abonelikleri ustunuze alın önceden faturalandirilmayan şantiye borcu varsa ileride sorun olur. Elektrik ve su aboneliğini başlat zaten kullanmayinca fatura gelmez.Bütçe ile kafayı yiyeceğim kızlar.
Dün tapu masraflarıni verdik adama, önceki gün bizim adimiza vermişti çünkü.
Biz iki yil kadar taşınmayı düşünmüyoruz yeni eve, çocuklarım küçük ve onları özlerim ben hemde bu iki yilda birazbiraz birikim yapip ara ödemeler yapalım diyoruz.
Abonelikleri de hemen almayacagiz iki evin faturalari cok olur o yüzden.
Herşeyin sonunda elde onbin tllik altin kaliyor elimizde yil sonuna kadar üzerine biraz daha birikim yapabilirsek ara ödeme yapsak ne güzelolur.
Ara ödeme hakkimiz sayı ile sınırlı mi kızlar?
Yilda 1 veya iki kez gibi?
Ya Da 10 yilda toplam iki kez gibi mesela sayı ile sınır varmı
36 aydan az ise yüzde birCnm benim arama ödeme hakkında bilgim yok banka dosylarinda yazıyordur
Ama tamamen erken kapatmak istenirse yüzde oranı var kalan taksit 36 aydan fazla ise %3 kapatacagin para haricinde o yüzdeyi de ceza olarak alıyorlar...
Aa şantiye borcu çıkarsa ne olacak peki canım ya.Bence abonelikleri ustunuze alın önceden faturalandirilmayan şantiye borcu varsa ileride sorun olur. Elektrik ve su aboneliğini başlat zaten kullanmayinca fatura gelmez.
Ara ödemeyi bankaya sorsan daha mantıklı.
Her bankanın prosedürü farklı olabilir.
Benim iki sefer yapılandırma hakkım var ve her defasında kalan vadeye göre yüzde bir ya da yüzde iki cezası var.
Ara ödemede de son yillardan borç dusuluyor ve o da iki sefer oluyor. Eğer bir daha ara ödeme istersen yine cezası var.
Şantiye borcu çıkarsa müteahhite odeteceksin,Aa şantiye borcu çıkarsa ne olacak peki canım ya.
Senin yilda iki kez ara ödeme hakkın mi var ,hangi bankadan çekmiştin sen?
Anladım canım teşekkür ederim.Şantiye borcu çıkarsa müteahhite odeteceksin,
Yılda iki değil toplam sürede iki kere.
Ziraat
Uyar canım, iyi birikirmişsin :)
Ziraat kredi verirken epey ugrastiriyorAnladım canım teşekkür ederim.
Ziraat 120 bin çıkardı bana, yetmedi.
Vakıfbanktan aldım ben.
Ara ödeme sayi kisitlamasindan hiç bahsetmedi bankaci. Acaba vakıfbankta da sayi kisitlamasi var mi.Şantiye borcu çıkarsa müteahhite odeteceksin,
Yılda iki değil toplam sürede iki kere.
Ziraat
Bilmiyorum ki canım bir sormak lazımAra ödeme sayi kisitlamasindan hiç bahsetmedi bankaci. Acaba vakıfbankta da sayi kisitlamasi var mi.
Evet canım cezasi varmış,teşekkür ederimTurtis bu arada ara ödemede de ceza var, onu da oduyorsun
Canım içini ferah tut, sen hesabını bilen kadınsınEvet canım cezasi varmış,teşekkür ederim
Esimin kesilen ihtiyac kredisi bitse bu kadar düşünmeyecegim de.
eylülde bitiyor.
Son 4 ay.
Sonra maaş bize kalacak inş.
Inşallah canım :)Canım içini ferah tut, sen hesabını bilen kadınsın
Herşey düzene girer
Örnek ben :)
Canım utandım :)Inşallah canım :)
Sen idolumsun benim zaten:)
Senin bir yılı geçti bile, zaman ne kadar çabuk geçiyor
Canım ben cuma günü sormuştum diyelim ilk taksitten sonra 20 bin ara ödeme yaparsak ödemeler ne kadar olur diye aylik 350 tl düşermiş, çok iyi birşey aslında ama sınır olup olmadığını sormak aklima gelmediZiraat kredi verirken epey ugrastiriyor
Ara ödeme hiç düşünmemiştim ben bir ara hesap kitap yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?