Günaydınlar herkese kilo vermede uyguladığınız özel bir yöntem var mi ? Perşembeleri mi tartılıyorsunuz
Günaydın, persembeleri tartilip bildiriyoruz burada.
Birbirimize destek oluyoruz, herkes kendi yöntemiyle devam ediyor.
Ben 5 haftada 6,5 kg verdim mesela, diyetisyen desteği almak zorunda kaldım ilk ay. Sağlık durumum nedeni ile.
Artık spor ve diyetle kendim devam ediyorum

Her konuda destek yani herkes burada birbirine bende 3 kilo versem iyi olacak aslinda ,biraz dikkat edebilirim. Buarada benim mayıs ayı birikimime 2gr altın yazabilir misiniz

Diyette durumum şöyle:
17 nisan 81
25 nisan 77,60
2 mayıs 77,60
9 mayıs 76,80
16 mayıs 75,50
23 mayıs 74,40
başladığım günden beri toplamda 6,60 kg vermişim.
geçen hafta diyetisyen ile program bitti. bu hafta kendim bir düzen kurdum ona göre devam ettim, yine eksileri gördüm.
sabah diyetisyen aradı yeni programa geçelim mi diye, istemedim.
aylık 400 TL ödeme yapmam gerek, bana göre fazla bir rakam bu.
bugün bir ara gidip ölçümlerimi yaptırırım eğer sorun yoksa kendi yolumda devam.
5-6 kg daha versem yeter zaten.
diyetle beraber ilaçları da kesmişti doktorum, kilo verdikçe kendimi daha rahat hissediyorum umarım tekrar ilaç kullanmaya gerek kalmaz.

günaydın kızlar
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz ailemize
bende çoğu zaman kimseyle paylaşamadıklarımı gelip burda yazıyorum fikirler alıyorum içinden çıkamadığım konularda..
kimse birbirini kırmıyor üzmüyor rabbim bizi burda buluşturdu bence :)

K kahvemsi mutluluk canım ne güzel kilo vermişsin harikasın valla tebrikler

bende 16.01 de başladım o zaman 80.8 kiloydum
geçen hafta 68.7yi gördüm
bu hafta hiç dikkat edemedim sporada ara verdim
almış olabilirim eve gidince tartılıcam
bide ödem var galiba vücudumda
sabahları ellerim şiş uyanıyorum

Merhabalar hoş buldum Ben artık çevremdeki insanlarla birşey konuşmak istemiyorum, bugün derdini dinleyen yarın kötü olunca başkalarına anlatıyor, karakteri bozuk çok insan var. Konuşmadığım insanın adını dahi anmam bir süre sonra ,sırları da mezara kadardır. Cevremde öyle olmadığını görünce artık buaraya yazarım bende

kesinlikle bende kişiyle aramda ne geçerse geçsin sırlarını ömrüm boyunca saklarım hiç bi güç sır verdiremez bana :)
benimde zaten Ankaraya taşındıktan sonra kardeşlerim dışında çok fazla yakınım yok. hepsi bursada ve memlekette kaldı. eşimin iş arkadaşlarının eşleri ve komşular var. onlarlada çok sık görüşemiyoruz
yeri geliyo kardeşlerinle bile herşeyini paylaşamıyosun beş parmağın beşi nasıl bir değilse kardeşlerinlede her zaman aynı fikirde olamıyosun

Kızlar eşimin bir iş görüşmesi var, olumlu sonuçlanırsa ben de sizinle birikim yapmaya tam gaz devam edeceğim. Umarım daha fazla birikimden yemeden feraha çıkabiliriz.
inşallah hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun rabbim feraha çıkarsın..

Gunaydinnnlarrr
Bugün nispeten iyiyim. Istahim yok 2 gundur dogeu duzgun de birsey yiyememistim. Biraz vermisimdir ben yarin tartilayim en iyisi.
Mutfağı topladım yogurt yapacağım evi toplayacağım. Buzdolabından yiyoruz bu aralar. Kurban etlerimiz filan da bitmedi bolca yiyoruz tam eşimin ağzına göre
2 kg mantı aldım buzluğa koydum 25 kadar da içli köfte var ben yokken eşim ve kızım yesinler.

iyiniyetli gecmis olsun aman dikkat et kötüdür boğaz ağrısı vs..

Bu arada ek dersler erken yatma ihtimali varmis bilgin olsun bayramdan dolayı.
Vallahi çok iyi olur ben birikimi abartınca sikistim
Evet sanırım ekdersimizi erken yatıracaklarmış ben de duydum. Izmirdeyken sıkışacaktım çünkü elime ne geçtiyse dolar yapıyorum nakit bırakmıyorum dolar bozdurmak zorunda kalabilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…