- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.181
Hoş buldumyeni gelen arkadaslar hosgeldınız safalar getırdınız
gercekten bu topik cok farklı hepımız aıle gıbıyız bu zamana kadar saygı sınırına asan da hıc olmadı cok sukur gercek kardeslercesıne her seyımızı paylasıyoruz en artnıyetsiz halımızle
sevıyorum sizi guzel arkadaslarım
Bende yarından itibaren sizinle diyete başlıyorumAltin kizlar...
Yarın tartilma
Canım yuva dediğin yer kreşmi yoksa devlete bağlı bir kurum mu? Belki bana düşmez ama yinede söylemek istiyorum.Bu sene ramazanda iftara misafir ağırlamak nasip olmadı. Cumartesi annem çağırdı, pazarda eşimin arkadaşlarıyla dışarı çıkacağız.
Haftaya cumartesi tatile gidiyoruz zaten.
Hafta içi de herkes bir yerde ulaşım sorun, komsularimizi çağıralım dedim.
Kendimi rahatsız hissettim açıkçası, esimde başla bir fikir sundu. evimize yakın çocuk yuvası var oraya hediye götürelim daha iyi birşey yapmış oluruz dedi.
Yarın alışveriş yapıp cuma günü gidecegiz inşallah.
Burada birbirimizi o kadar motive ediyoruz ki. O buzluk dolarda taşar bu seneHoş buldumbuzluk işine bende önem vermek istiyorum bu yaz,inşallah yapabilirim
Hepimiz belli dönemlerde bazi yollardan geçtik, sizde aşacaksınız zamanla inaniyorum ben.Hoş buldum tekrardan. Güzel dilekleriniz için teşekkürler, hepimizin yuvasından huzur ,mutluluk eksik olmasin. Evlatlarınızı Allah bağışlasın, 13 yıllık evlilik maşallah baya tecrübelisiniz bu konuda da öğreneceğim şeyler var sizden. Eşimin bilmesine gerek yok tabiki de. Eşimle 3 yıl önce tanıştık o benimle tanışmadan 1yıl önce tüm ev eşyalarini almis beyaz eşyadan ,halı,mobilya ,yemek takimlari falan ,bir cok kizin öyle çeyizi yoktur o kadar diyeyimtabi biz tanışıp nişanlılık evlilik olayına girince eşyalar daha yeni ,yeniden alsak olmayacak ,evdeki eksiklikleri salon takimi falan benim ailem aldi. Tabi esimin ailesinden hic birsey görmedik. Eşim benden önce aldigi ev eşyaları, düğün masrafları,bedelli askerlik, ailesine yaptığı gereksiz harcamalar derken iyice açılmış. Iyi de maasi var aslinda ama adam kredilerden,kartlardan maaşını göremiyor, öyle olunca bende kıyamiyorum ,eşim çok cömert bir adam paranın lafını etmez. Fakat hiç de dikkat etmiyor o yüzden nasıl bir yol izlesem bilemiyorum,
Ne mutlu o çocuklara , çocuk gönlü almak bambaşka birşey cnmBu sene ramazanda iftara misafir ağırlamak nasip olmadı. Cumartesi annem çağırdı, pazarda eşimin arkadaşlarıyla dışarı çıkacağız.
Haftaya cumartesi tatile gidiyoruz zaten.
Hafta içi de herkes bir yerde ulaşım sorun, komsularimizi çağıralım dedim.
Kendimi rahatsız hissettim açıkçası, esimde başla bir fikir sundu. evimize yakın çocuk yuvası var oraya hediye götürelim daha iyi birşey yapmış oluruz dedi.
Yarın alışveriş yapıp cuma günü gidecegiz inşallah.
Kiyamam sana, eşin hatalarinin farkina zamanla varacaktir cnm üzülme.Biz eşimle birşeyleri oturtamıyoruz ne yazıkki, benim esim çok fevri ,ani kararlar alıp veren bir adam . Ben ev olayıni söylüyordum, benim maddiyatla ev ile işim yok ,sen istiyorsan al ,ben istemiyorum diyordu. Nisan ayinda daha büyük bir eve mi taşinsak hem seneye çocuk olur dedi kendi, kiralık bakarken birden satılık bir kaç yer gösterdi bana . Gözlerime inanamadim o kadar mutlu oldumki, evim olacağı için değil. Eşimin sözlerime değer vermesine,beni önemsemesine çok sevindim . Sonra ilk defa bir aile gibi nasıl yaparız ne kadar kredi çekeriz, borçlarımızı nasıl kapatırız hepsini konuştuk, babam 100bin peşinat gönderecekti saolsun. Allah uzun sağlıklı ömürler versin ailemin durumu iyi ama ben onlardan birşey beklemedim,sadece evimiz olacak diye istedim, kredi için bankaya gittik, 2 maaş olunca anında kredi onaylandı ve akşam eşimle saçma sapan bir olaydan tartıştık, kavga etmeye başladık ve eşim ben ev almıyorum dedi. Beni öylece ortada bıraktı, herkese kredi koşulları bizi zorlayacak biraz daha birikim yapıp öyle alacağız deyip kapattım konuyu ,eşime zerre güvenmiyorum bu konuda. Bir daha konusunu bile açmadık 2 hafta hiç konuşmadık. Alacağımız ev şimdiki evin 20 metre yanındaydı ve hergun görüp sinirden ağlamak istiyorum. O yüzden onun birikimi beni hiç ilgilendirmiyor , ağustosa kadar destek olurum sonra da ne yaparsa yapsın ,biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ,bu konuda dertliyim
Biliyor musun çoğu zaman hickimseyle paylasamadigim birçok konuyu burada paylaşıyorum ben, terapi gibi geliyor yazilar:)Hoş buldumburanın samimiyeti gerçekten çok güzel,çok saolun samimiyetiniz için. Ben biraz uzun yazdım ama mesajlarımı kusura bakmayın artık
Geçmiş olsun canım, dişağrısı çok can sıkıcıDün akşam diş ağrısından gozume uyku girmedi.
Sabah soluğu dişçide aldım.
İki disime işlem yapılması gerekiyor.
Bayramdan sonra devlete giderim diye düşünüyorum.
Genel ağız muayenesi, temizleme için 250 TL ödedim.
Devlet Hastanesi'nde istediğim doktoru bulamazsan özelde bin TL daha gidecek.
Bende yarından itibaren sizinle diyete başlıyorum
Canım yuva dediğin yer kreşmi yoksa devlete bağlı bir kurum mu? Belki bana düşmez ama yinede söylemek istiyorum.
Artık çocuk esirgeme kurumları yok biliyorsundur. Sosyal hizmete bağlı sevgi evleri var. Bütün çocukları tek bir kurumda toplamak yerine yaşlarına göre evlere ayırdılar artık. Onlar aracılığı ilede kimsesiz çocuklara yardımcı olabilirsin.
Çocuk sevindirmek güzel şey.
Ama bazı çocukları sevindirebilmek gerçekten daha güzel
Umarım yanlış anlamazsın
Ben sosyal hizmet merkezi aracılığı ile bu tarz bir şey yapmıştım.
Verdiği manevi haz gerçekten her şeyden daha farklı
Burada birbirimizi o kadar motive ediyoruz ki. O buzluk dolarda taşar bu sene
Bende bUraya baya içimi döktüm,iyi geldi teşekkürlerHepimiz belli dönemlerde bazi yollardan geçtik, sizde aşacaksınız zamanla inaniyorum ben.
Ne mutlu o çocuklara , çocuk gönlü almak bambaşka birşey cnm
Kiyamam sana, eşin hatalarinin farkina zamanla varacaktir cnm üzülme.
Biliyor musun çoğu zaman hickimseyle paylasamadigim birçok konuyu burada paylaşıyorum ben, terapi gibi geliyor yazilar:)
Yok canım niye yanlış anlayayim teşekkür ederim.Bende yarından itibaren sizinle diyete başlıyorum
Canım yuva dediğin yer kreşmi yoksa devlete bağlı bir kurum mu? Belki bana düşmez ama yinede söylemek istiyorum.
Artık çocuk esirgeme kurumları yok biliyorsundur. Sosyal hizmete bağlı sevgi evleri var. Bütün çocukları tek bir kurumda toplamak yerine yaşlarına göre evlere ayırdılar artık. Onlar aracılığı ilede kimsesiz çocuklara yardımcı olabilirsin.
Çocuk sevindirmek güzel şey.
Ama bazı çocukları sevindirebilmek gerçekten daha güzel
Umarım yanlış anlamazsın
Ben sosyal hizmet merkezi aracılığı ile bu tarz bir şey yapmıştım.
Verdiği manevi haz gerçekten her şeyden daha farklı
Burada birbirimizi o kadar motive ediyoruz ki. O buzluk dolarda taşar bu sene
Seni çok iyi anlıyorum , eşin akrep burcu muBiz eşimle birşeyleri oturtamıyoruz ne yazıkki, benim esim çok fevri ,ani kararlar alıp veren bir adam . Ben ev olayıni söylüyordum, benim maddiyatla ev ile işim yok ,sen istiyorsan al ,ben istemiyorum diyordu. Nisan ayinda daha büyük bir eve mi taşinsak hem seneye çocuk olur dedi kendi, kiralık bakarken birden satılık bir kaç yer gösterdi bana . Gözlerime inanamadim o kadar mutlu oldumki, evim olacağı için değil. Eşimin sözlerime değer vermesine,beni önemsemesine çok sevindim . Sonra ilk defa bir aile gibi nasıl yaparız ne kadar kredi çekeriz, borçlarımızı nasıl kapatırız hepsini konuştuk, babam 100bin peşinat gönderecekti saolsun. Allah uzun sağlıklı ömürler versin ailemin durumu iyi ama ben onlardan birşey beklemedim,sadece evimiz olacak diye istedim, kredi için bankaya gittik, 2 maaş olunca anında kredi onaylandı ve akşam eşimle saçma sapan bir olaydan tartıştık, kavga etmeye başladık ve eşim ben ev almıyorum dedi. Beni öylece ortada bıraktı, herkese kredi koşulları bizi zorlayacak biraz daha birikim yapıp öyle alacağız deyip kapattım konuyu ,eşime zerre güvenmiyorum bu konuda. Bir daha konusunu bile açmadık 2 hafta hiç konuşmadık. Alacağımız ev şimdiki evin 20 metre yanındaydı ve hergun görüp sinirden ağlamak istiyorum. O yüzden onun birikimi beni hiç ilgilendirmiyor , ağustosa kadar destek olurum sonra da ne yaparsa yapsın ,biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ,bu konuda dertliyim
Kendi ailesi var diye mi yardım etmedi yaniKv
Kp bizdeler şimdi,
Tüm gün yoğun mesai yaptım, eve gelince, fırında tavuk patates, pilav, çorba, makarna salatası, mevsim salatası, cacık yaptım, masa kurdum, eşim ekmek ve yoğurt aldı sadece, yardımı bu..
Yemek, çay, tatli, meyve sonrası yataklarını hazırladım,
Sahurda ne yediklerini, kp için kahvaltıyı sordum, iyi geceler dileyip odamıza çekildik, duş aldım uzanıyorum,
Normalde yemek öncesi ve sonrası yardım eden insan asla yardım etmedi, eline sağlık bile demedi,
Valla boğasım geliyor,
Oruç açarken lütfen bana çorbayı az koy dedi, sakince boşaltayim mı fazlasını dedim..
Gelseydin çorbanı kentin koysaydın bu zahmet dicektim.
Büyük sabır var üzerimde
Adamın yüzü gülmüyor yeminle..
Benim ailem gelecelk eşim hizmet edecek pervane olurdum etrafında...
Offff
Kalas mı, öküz mu ne diyim bilmiyorum.
Umarım sakinleşir ve uyurum
Rabbim hayrını kabul etsin cnmYok canım niye yanlış anlayayim teşekkür ederim.
Devlete bağlı bir çocuk bakım evi. Küçük bir yer dışarıdan görünen, daha önce hiç görmedik buraya. Ailesi olmayan küçük çocuklar varmis. Kız çocukları sadece.
Numarası var, yarın arayıp kaç çocuk var neye ihtiyaç var diye sorup alışveriş yapacağım.
Para olarak vermek istemiyorum, yerine ulaştığından emin olmak ve çocukların sevincini ben de yaşamak istiyorum.
Hoş buldum, hayır aslan burcu. Bende yay burcuyum. İki ateş grubu bir anda parlayip sönüyoruz . Önceden kırılırdim ama çabuk geçerdi ,artık geçmiyor .Günlerce konuşmasam konusmam .Beni yordu bayaSeni çok iyi anlıyorum , eşin akrep burcu mu
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Benim eşimde tam tersi ,kendi ailesinin yanında yardim eder , kendinin övülmesini ister ,yardim ediyorum görüntüsü verir çevresine. Ama normalde bir kahve yapar saolsun arada ,keyfi isterse haftasonlari farklı yemek tarifi bulur dener o yani. Ev işlerini kadınlara iteleme olayından ne zaman vazgeçilecek acabaKv
Kp bizdeler şimdi,
Tüm gün yoğun mesai yaptım, eve gelince, fırında tavuk patates, pilav, çorba, makarna salatası, mevsim salatası, cacık yaptım, masa kurdum, eşim ekmek ve yoğurt aldı sadece, yardımı bu..
Yemek, çay, tatli, meyve sonrası yataklarını hazırladım,
Sahurda ne yediklerini, kp için kahvaltıyı sordum, iyi geceler dileyip odamıza çekildik, duş aldım uzanıyorum,
Normalde yemek öncesi ve sonrası yardım eden insan asla yardım etmedi, eline sağlık bile demedi,
Valla boğasım geliyor,
Oruç açarken lütfen bana çorbayı az koy dedi, sakince boşaltayim mı fazlasını dedim..
Gelseydin çorbanı kentin koysaydın bu zahmet dicektim.
Büyük sabır var üzerimde
Adamın yüzü gülmüyor yeminle..
Benim ailem gelecelk eşim hizmet edecek pervane olurdum etrafında...
Offff
Kalas mı, öküz mu ne diyim bilmiyorum.
Umarım sakinleşir ve uyurum
Iki ateş birarada :))Hoş buldum, hayır aslan burcu. Bende yay burcuyum. İki ateş grubu bir anda parlayip sönüyoruz . Önceden kırılırdim ama çabuk geçerdi ,artık geçmiyor .Günlerce konuşmasam konusmam .Beni yordu baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?