Hoş buldum buranın samimiyeti gerçekten çok güzel,çok saolun samimiyetiniz için. Ben biraz uzun yazdım ama mesajlarımı kusura bakmayın artık

Altin kizlar...
Yarın tartilma
Bende yarından itibaren sizinle diyete başlıyorum

Canım yuva dediğin yer kreşmi yoksa devlete bağlı bir kurum mu? Belki bana düşmez ama yinede söylemek istiyorum.

Artık çocuk esirgeme kurumları yok biliyorsundur. Sosyal hizmete bağlı sevgi evleri var. Bütün çocukları tek bir kurumda toplamak yerine yaşlarına göre evlere ayırdılar artık. Onlar aracılığı ilede kimsesiz çocuklara yardımcı olabilirsin.

Çocuk sevindirmek güzel şey.
Ama bazı çocukları sevindirebilmek gerçekten daha güzel
Umarım yanlış anlamazsın
Ben sosyal hizmet merkezi aracılığı ile bu tarz bir şey yapmıştım.
Verdiği manevi haz gerçekten her şeyden daha farklı
Hoş buldum buzluk işine bende önem vermek istiyorum bu yaz,inşallah yapabilirim
Burada birbirimizi o kadar motive ediyoruz ki. O buzluk dolarda taşar bu sene

Hepimiz belli dönemlerde bazi yollardan geçtik, sizde aşacaksınız zamanla inaniyorum ben.
Ne mutlu o çocuklara , çocuk gönlü almak bambaşka birşey cnm
Kiyamam sana, eşin hatalarinin farkina zamanla varacaktir cnm üzülme.
Hoş buldum buranın samimiyeti gerçekten çok güzel,çok saolun samimiyetiniz için. Ben biraz uzun yazdım ama mesajlarımı kusura bakmayın artık
Biliyor musun çoğu zaman hickimseyle paylasamadigim birçok konuyu burada paylaşıyorum ben, terapi gibi geliyor yazilar:)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım, dişağrısı çok can sıkıcı

Bende bUraya baya içimi döktüm,iyi geldi teşekkürler

Yok canım niye yanlış anlayayim teşekkür ederim.
Devlete bağlı bir çocuk bakım evi. Küçük bir yer dışarıdan görünen, daha önce hiç görmedik buraya. Ailesi olmayan küçük çocuklar varmis. Kız çocukları sadece.
Numarası var, yarın arayıp kaç çocuk var neye ihtiyaç var diye sorup alışveriş yapacağım.
Para olarak vermek istemiyorum, yerine ulaştığından emin olmak ve çocukların sevincini ben de yaşamak istiyorum.

Buranın benim için önemi bambaşka, siz kulüpten kizlarsiniz
Sanki herkesi yıllardır taniyormusum gibi.
Her yazılan, hepinizin anlattıkları hep bir tecrübe.
En çok hoşuma giden de kimse diğerini yargılamadan elinden geldiğince, aklı erdiğince ve kalpten gelerek fikir veriyor.
Yeri geliyor en yakınına anlatmaktan çekindiği şeyi buraya yazip hafifliyorsun
İyiki bulmuşum burayı :)

Seni çok iyi anlıyorum , eşin akrep burcu mu

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

Kv
Kp bizdeler şimdi,
Tüm gün yoğun mesai yaptım, eve gelince, fırında tavuk patates, pilav, çorba, makarna salatası, mevsim salatası, cacık yaptım, masa kurdum, eşim ekmek ve yoğurt aldı sadece, yardımı bu..
Yemek, çay, tatli, meyve sonrası yataklarını hazırladım,
Sahurda ne yediklerini, kp için kahvaltıyı sordum, iyi geceler dileyip odamıza çekildik, duş aldım uzanıyorum,
Normalde yemek öncesi ve sonrası yardım eden insan asla yardım etmedi, eline sağlık bile demedi,
Valla boğasım geliyor,
Oruç açarken lütfen bana çorbayı az koy dedi, sakince boşaltayim mı fazlasını dedim..
Gelseydin çorbanı kentin koysaydın bu zahmet dicektim.
Büyük sabır var üzerimde
Adamın yüzü gülmüyor yeminle..
Benim ailem gelecelk eşim hizmet edecek pervane olurdum etrafında...
Offff
Kalas mı, öküz mu ne diyim bilmiyorum.
Umarım sakinleşir ve uyurum

Kendi ailesi var diye mi yardım etmedi yani
Yoksa oruçlu olmanın verdiği halsizlik mi
Sen uyumana bak simdi epey yorulmuşsundur,
nasılsa hesabını sorarsın :)

Rabbim hayrını kabul etsin cnm

Seni çok iyi anlıyorum , eşin akrep burcu mu

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Hoş buldum, hayır aslan burcu. Bende yay burcuyum. İki ateş grubu bir anda parlayip sönüyoruz . Önceden kırılırdim ama çabuk geçerdi ,artık geçmiyor .Günlerce konuşmasam konusmam .Beni yordu baya

Benim eşimde tam tersi ,kendi ailesinin yanında yardim eder , kendinin övülmesini ister ,yardim ediyorum görüntüsü verir çevresine. Ama normalde bir kahve yapar saolsun arada ,keyfi isterse haftasonlari farklı yemek tarifi bulur dener o yani. Ev işlerini kadınlara iteleme olayından ne zaman vazgeçilecek acaba

Hoş buldum, hayır aslan burcu. Bende yay burcuyum. İki ateş grubu bir anda parlayip sönüyoruz . Önceden kırılırdim ama çabuk geçerdi ,artık geçmiyor .Günlerce konuşmasam konusmam .Beni yordu baya
Iki ateş birarada :))
Bende koç burcuyum yukselenim akrep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…