- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.261
ayy canım benım herkes senın gıbı dusunceli olsaCanim kimse gerilmiyorsa lütfen sende sakin ol stres yapma :)
Onlar değil ama benim uykucum iki canlı
Anlıyorum canım atsan atilmaz satsan satilmaz bazi durumlar..ayy canım benım herkes senın gıbı dusunceli olsaher gorusmemızde boyleyım canım ya babam bıze gelınce de boyle takıntı olarak kaldı ben de bu durum.zaten babamla anlasamıyorum zoraki gorusmeler anlayacagın
Birikimci kadının halide bir başka oluyorVakıfbank bir tane kk yetmezmiş gibi ikıncı kk göndermiş bana, ac gözlü gibi ikisini de teslim aldım yazık taşıyıp getirene de.
Tabiki ne yaptım,biraz önce ikisini de iptal ettirdim
Geçmiş olsun tatlum.Kizlaaarrrr basılık sıcaklı
Lazerden çıktım kavruluyorum resmen..
Çocuğu alıp eve geçeceğim. Bugun aksam kahvalti menüsü bizi bekler eşim iftarda başka yerde.
Çok isim var cok da yorgunum ohh ne guzel
Dolar veya altin al bence :)Yakın arkadaşıma borç vermiştim onu getirdi biraz önce 1000tl
Ne yapsam bilmiyorum Renkli renkli euro mu alsam, arada severim
Ne olursa olsun anne ve babaya anlatmamak en iyisi. Varsın öğrenmesinler, siz aranizdaki sorunları çözersiniz ama ailen ona karşı soğur.Aileme çoğu şeyi anlatmam,ilk zamanlar anlatmak zorunda kaldığim şeyler oldu ama cidden onlar hemen soğuyor öyle birşey olduğunda, sonrasında ara yapmak yine bana düştü. Çok şükür şuan iyiler ama bana hepsi birer ders oldu. Ev alınca hayırlı olsun bile demeyen arkadaşlar hmm hiç yadırgamadım doğrusu muhtemelen her yerde var bu tiplerden . Mutlulukla ,huzurla, güzel günlerinizde oturun. Kimseyi takmamak en iyisi
Yaz sen canım biz dinleriz okuruz :)evliliğimin ilk yıllarında yaşadığımız sıkıntılar, maddi sorunlar, işi, sağlık durumları ile ilgili problemler ile ilgili hiç kimseye birşey anlatmaz, kendi başıma çözmeye çalışırdım herşeyi çok şükür de çözdüm Allah bir daha o günleri yaşatmasın ama normal rutine döndüğümüz ilk ay zona oldum,
doktor hemen psikoloğa yönlendirdi
o zaman burayı da takip etmiyordum bir tane arkadaşım var arada onunla konuşuyordum sadece
ama içime atarak kendime ne çok zarar vermişim oysa ki
gerçi şimdi de Rabbim asla tekrarını yaşatmasın ama yine çevrem ile konuşmazdım gelir buraya yazardım :)))
Piyasalar bugün yine uçuşta.Dolar 6.14 olmuş yine
Amin canım, cümlemizin evinden huzur mutluluk eksik olmasınYaz sen canım biz dinleriz okuruz :)
Rabbim güzel zamanlarinizi daim etsin, sonsuz olsun
sorma yaPiyasalar bugün yine uçuşta.
Aynen öyle. Bu ara genel olarak çok gerginim ,haftasonu gelse de dinlesem birazNe olursa olsun anne ve babaya anlatmamak en iyisi. Varsın öğrenmesinler, siz aranizdaki sorunları çözersiniz ama ailen ona karşı soğur.
O tipler fesatsulin tipler :)))
yok canım takmam zaten öylesini.
Açılmayan kumbarayı ben iş yerine bıraktım, bir tane de eve alsam iyi olacak eşim de atarbirde evdeki açılmayan kumbara derdim oldu :))
sabah eşim 20 tl attı, bana diyor ki bunu getirdin ama hiç para attığını görmedim
sen de günlük atmalısın, param yok maaşta bakarız dedim.
bir 100'lük atarsın diye takılıyor :)
aynen oyle canımAnlıyorum canım atsan atilmaz satsan satilmaz bazi durumlar..
aynen oyle canım
ben kumbara işine karşıyımAçılmayan kumbarayı ben iş yerine bıraktım, bir tane de eve alsam iyi olacak eşim de atar
Bozuk 3-5 tl atıyorum o yüzden hissedilmiyor açıkçası, 50-100 tl olunca alsam ben onu birikime atmadan harcarım o yüzden açılmayan kumbara tercih ettim zatenben kumbara işine karşıyım
daha doğrusu beceremiyorum, şimdiye kadar hep 50 TL olduğu an alıp hesaba atıp birikime ekliyordum
eşim tatil için ayrı birikim yapalım diyince onun için aldım, atmak niyetim yoktu ama dikkatini çekmişim :))
arada 1 TL atarım, yoksa para orada TL olarak duracak o pek bana göre değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?