Canim kimse gerilmiyorsa lütfen sende sakin ol stres yapma :)
Onlar değil ama benim uykucum iki canlı
ayy canım benım herkes senın gıbı dusunceli olsa her gorusmemızde boyleyım canım ya babam bıze gelınce de boyle takıntı olarak kaldı ben de bu durum.zaten babamla anlasamıyorum zoraki gorusmeler anlayacagın

Anlıyorum canım atsan atilmaz satsan satilmaz bazi durumlar..

Geçmiş olsun tatlum.
Seninle lazer randevularimiz hep çok yakin denk geliyor
Benimki de haftaya sali

Ne olursa olsun anne ve babaya anlatmamak en iyisi. Varsın öğrenmesinler, siz aranizdaki sorunları çözersiniz ama ailen ona karşı soğur.

O tipler fesatsulin tipler :)))
yok canım takmam zaten öylesini.

Son düzenleme:
Yaz sen canım biz dinleriz okuruz :)
Rabbim güzel zamanlarinizi daim etsin, sonsuz olsun

Piyasalar bugün yine uçuşta.
sorma ya
bu akşam mesaideyim, bayrama kadar iki gün daha kalmam gerek
mesai paralarım, kumbaradakiler ve babamın haftasonu vereceği bayram harçlığı :))
hepsini toplayıp birkaç gram daha alırım tatile gitmeden diye umuyorum

Ne olursa olsun anne ve babaya anlatmamak en iyisi. Varsın öğrenmesinler, siz aranizdaki sorunları çözersiniz ama ailen ona karşı soğur.

O tipler fesatsulin tipler :)))
yok canım takmam zaten öylesini.
Aynen öyle. Bu ara genel olarak çok gerginim ,haftasonu gelse de dinlesem biraz

Açılmayan kumbarayı ben iş yerine bıraktım, bir tane de eve alsam iyi olacak eşim de atar

Açılmayan kumbarayı ben iş yerine bıraktım, bir tane de eve alsam iyi olacak eşim de atar
ben kumbara işine karşıyım
daha doğrusu beceremiyorum, şimdiye kadar hep 50 TL olduğu an alıp hesaba atıp birikime ekliyordum
eşim tatil için ayrı birikim yapalım diyince onun için aldım, atmak niyetim yoktu ama dikkatini çekmişim :))
arada 1 TL atarım, yoksa para orada TL olarak duracak o pek bana göre değil :)

Bozuk 3-5 tl atıyorum o yüzden hissedilmiyor açıkçası, 50-100 tl olunca alsam ben onu birikime atmadan harcarım o yüzden açılmayan kumbara tercih ettim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…