- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.301
Yaşanan tecrübeler yabana atilmayacak kadar büyük benim hayatımda onun için her kurusun değerini çok iyi öğrendim.Tabiki canım, hem borç ödeyip hemde bir taraftan birikime devam ediyorsun.
Bu hiç de kolay birşey değil.
Özlem ablama sormadan aldık evi ama onaylar mıydı bilmem:)
Anlarım ama bakmak çok yoruyor beni.Kahve falindan anlarsan bu işlerde iyi gelir var kahvemsim :))
Sende bu süreçte birikime devam edersin :)Hadi inşallah eşimin dönüm noktasını merakla bekliyorum, çok teşekkürler
Günde 5 fal açsan 25ten 125 teleeAnlarım ama bakmak çok yoruyor beni.
Ne kadar getirisi olur acaba :))
gecen sefer 10u gecıyodu valla kalkalım dedım bu halam salmazda kolay kolay,bu sefer de vakıt cabuk gecer ınsAllah dakıkalar bıle kârcanım git yemeğini ye, sohbetini yap
baktın seni gerecek bir ortam olacak, ağrım var diye erkenden kalk
rahat ol :)
Yok getirisini beğenmedim kalsınGünde 5 fal açsan 25ten 125 telee
İyi düşün iyi olsun o zaman :)))Bir iki ay içinde diger borçlarimiz azalacak inşallah..
Haziranda Kk min son taksidi var sonra borç kapaniyor.
Eşimin kredisi var o da eylülde son.
Ekimden itibaren daha rahat olabiliriz diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum :))
Evet kesinlikle çok doğru bir söz :) insan ufakta olsa birikime başlayınca gerisi geliyor.biriktikçe daha çok gaza geliyor insan.zamanında borçtan kurtulamayan ben bile öğrendim birikim yapmayı başka bir şey demiyorumbizimkide açılmayan kumbara :)
''her çok azdan olur'' birikime başlarken öğrendiğim ve gerçekliğini zamanla yaşadığım sözdür :))
Evet yakın tarihte başlamıştık sanirim..senin cihaz hangisi lazerdeGeçmiş olsun tatlum.
Seninle lazer randevularimiz hep çok yakin denk geliyor
Benimki de haftaya sali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?