• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim kimse gerilmiyorsa lütfen sende sakin ol stres yapma :)
Onlar değil ama benim uykucum iki canlı :KK66:
ayy canım benım herkes senın gıbı dusunceli olsa:KK68: her gorusmemızde boyleyım canım ya babam bıze gelınce de boyle takıntı olarak kaldı ben de bu durum.zaten babamla anlasamıyorum zoraki gorusmeler anlayacagın:ukala:

ayy canım benım herkes senın gıbı dusunceli olsa:KK68: her gorusmemızde boyleyım canım ya babam bıze gelınce de boyle takıntı olarak kaldı ben de bu durum.zaten babamla anlasamıyorum zoraki gorusmeler anlayacagın:ukala:
Anlıyorum canım atsan atilmaz satsan satilmaz bazi durumlar..

Kizlaaarrrr basılık sıcaklı
Lazerden çıktım kavruluyorum resmen..
Çocuğu alıp eve geçeceğim. Bugun aksam kahvalti menüsü bizi bekler eşim iftarda başka yerde.

Çok isim var cok da yorgunum ohh ne guzel :KK9:
Geçmiş olsun tatlum.
Seninle lazer randevularimiz hep çok yakin denk geliyor:D
Benimki de haftaya sali

Aileme çoğu şeyi anlatmam,ilk zamanlar anlatmak zorunda kaldığim şeyler oldu ama cidden onlar hemen soğuyor öyle birşey olduğunda, sonrasında ara yapmak yine bana düştü. Çok şükür şuan iyiler ama bana hepsi birer ders oldu. Ev alınca hayırlı olsun bile demeyen arkadaşlar hmm hiç yadırgamadım doğrusu muhtemelen her yerde var bu tiplerden . Mutlulukla ,huzurla, güzel günlerinizde oturun. Kimseyi takmamak en iyisi 🙋‍♀️
Ne olursa olsun anne ve babaya anlatmamak en iyisi. Varsın öğrenmesinler, siz aranizdaki sorunları çözersiniz ama ailen ona karşı soğur.

O tipler fesatsulin tipler :)))
:p yok canım takmam zaten öylesini.

Son düzenleme:
evliliğimin ilk yıllarında yaşadığımız sıkıntılar, maddi sorunlar, işi, sağlık durumları ile ilgili problemler ile ilgili hiç kimseye birşey anlatmaz, kendi başıma çözmeye çalışırdım herşeyi çok şükür de çözdüm Allah bir daha o günleri yaşatmasın ama normal rutine döndüğümüz ilk ay zona oldum,
doktor hemen psikoloğa yönlendirdi
o zaman burayı da takip etmiyordum bir tane arkadaşım var arada onunla konuşuyordum sadece
ama içime atarak kendime ne çok zarar vermişim oysa ki
gerçi şimdi de Rabbim asla tekrarını yaşatmasın ama yine çevrem ile konuşmazdım gelir buraya yazardım :)))
Yaz sen canım biz dinleriz okuruz :)
Rabbim güzel zamanlarinizi daim etsin, sonsuz olsun

Piyasalar bugün yine uçuşta.
sorma ya :(
bu akşam mesaideyim, bayrama kadar iki gün daha kalmam gerek
mesai paralarım, kumbaradakiler ve babamın haftasonu vereceği bayram harçlığı :))
hepsini toplayıp birkaç gram daha alırım tatile gitmeden diye umuyorum

Ne olursa olsun anne ve babaya anlatmamak en iyisi. Varsın öğrenmesinler, siz aranizdaki sorunları çözersiniz ama ailen ona karşı soğur.

O tipler fesatsulin tipler :)))
:p yok canım takmam zaten öylesini.
Aynen öyle. Bu ara genel olarak çok gerginim ,haftasonu gelse de dinlesem biraz 😏

birde evdeki açılmayan kumbara derdim oldu :))
sabah eşim 20 tl attı, bana diyor ki bunu getirdin ama hiç para attığını görmedim
sen de günlük atmalısın, param yok maaşta bakarız dedim.
bir 100'lük atarsın diye takılıyor :)
Açılmayan kumbarayı ben iş yerine bıraktım, bir tane de eve alsam iyi olacak eşim de atar 😊

Açılmayan kumbarayı ben iş yerine bıraktım, bir tane de eve alsam iyi olacak eşim de atar 😊
ben kumbara işine karşıyım
daha doğrusu beceremiyorum, şimdiye kadar hep 50 TL olduğu an alıp hesaba atıp birikime ekliyordum
eşim tatil için ayrı birikim yapalım diyince onun için aldım, atmak niyetim yoktu ama dikkatini çekmişim :))
arada 1 TL atarım, yoksa para orada TL olarak duracak o pek bana göre değil :)

ben kumbara işine karşıyım
daha doğrusu beceremiyorum, şimdiye kadar hep 50 TL olduğu an alıp hesaba atıp birikime ekliyordum
eşim tatil için ayrı birikim yapalım diyince onun için aldım, atmak niyetim yoktu ama dikkatini çekmişim :))
arada 1 TL atarım, yoksa para orada TL olarak duracak o pek bana göre değil :)
Bozuk 3-5 tl atıyorum o yüzden hissedilmiyor açıkçası, 50-100 tl olunca alsam ben onu birikime atmadan harcarım o yüzden açılmayan kumbara tercih ettim zaten 😊

Back
X