Kızlar çok teşekkür ederim insallah gecer sıkıntılarım

Sabah uyandim ev supurdum camasir astim banyo yıkadım... Benden bu kadar daha fazlasını canim yapmak istemiyor
Boşverin her zaman aynı psikolojide olamıyoruz, canim istemediğinde kolumu kıpırdatmıyorum kendi adıma, siz yine iyi yapmışsınız. Dinlenin güzelce, keyfini çıkarın haftasonunun, kafaniza takmayın hiç birseyi . Siz pozitif ve iyi kalpli birisiniz yazişmalarınizdan gördüğüm kadarıyla. Pozitif kalmaya devam edin

Çeyrek iyiymiş, geçen eşimde bana soruyor istedğin birşey var mi ,ihtiyacın var mi diye . Hiç birseye ihtiyacım yok, bir çeyrek alsan sevinirim dedim güldüm bende

ay keşke benim eşimde öyle yapsa 5 gün sonra doğum gunum mutluluktan bayılırdım heralde
ama adamın parası yok nası yapıcak

maşallah size canım

kızlar tatilde nakit yetmezse birikimden harcama işine ne diyosunuz hiç harcamak istemiyorum tabiki

yada sanal kredi kartımız var onun kartını talep edip ordanmı harcasak? öderiz sonra onu
Canim kart daha mi mantikli birikime dokunmamış olursunuz yerine koymak daha zor oluyir sanki bilmiyorum

Canim kart daha mi mantikli birikime dokunmamış olursunuz yerine koymak daha zor oluyir sanki bilmiyorum
bende öyle düşündüm eşime dedim hiç değilse gaz paralarını karttan geçeriz nakiti yeriz çünkü nerdeyse 1500 km yol yapıcaz. nakit kalırsa yine karta yatırırız dedim kabul etti kartı istek yapmış.

Yaşa bakmiyor canım ama kadınlar daha çabuk olgunlaşıyor maalesef..
Sende bendensin sekerim00
Geldiği gibi almaliyiz onlardan sonra sağa sola bakinmayalim ,ben taniyorum eşimi :)

T tatlu Cum neyin var canım benim hayir olsun

ay keşke benim eşimde öyle yapsa 5 gün sonra doğum gunum mutluluktan bayılırdım heralde
ama adamın parası yok nası yapıcak

maşallah size canım
Alirsan adamin tüm parasini sana hediye alabilmek için senden ister
Benimki en son şubatta kolye almıştı, eksik vereceğim çünkü sana hediye alacağım demişti artik adami ne kadar korkuttuysam.
kızlar tatilde nakit yetmezse birikimden harcama işine ne diyosunuz hiç harcamak istemiyorum tabiki

yada sanal kredi kartımız var onun kartını talep edip ordanmı harcasak? öderiz sonra onu
Ben olsam birikimimden borç alirim, maaşta yerine koyarim

Çeyrek iyiymiş, geçen eşimde bana soruyor istedğin birşey var mi ,ihtiyacın var mi diye . Hiç birseye ihtiyacım yok, bir çeyrek alsan sevinirim dedim güldüm bende
Ohoooo İhtiyacım yok demiyceksin
Direk çeyrek istersen yatar o iş

Bi bileklik beğendim çok güzel hemde sadece bir tane çeyrek altından yapıyorlar falan deyip benim sayfaya attığım resmî gösterip alttan alttan işleyeceksin adamı

Ben karttan harcamayı tamamen bırakmaya karar verdim.
O yüzden senin yerinde olsam birikimden borç alıp sonra yerine koyardım

Ama tekrar yerine koymayız dersen kart daha mantıklı

Ay kizlar birikime dokunursam rahat davranirim koyamam belki yerine maas ucu ucuna yetiyo cunku ama kart kullanirsak mecbur oderiz. Bide dolar ve altinda birikim bozarsam ayni paradan alamam bidaha.

sempatik_kiz sen oyle deyincee az once esime attim altinli bilekligi onu nerden buldun diye soruyo internetten dedim cok guzel degilmi guzelmis kac money diyor dedim bi ceyrek kadar iste

Ay zaten bisey kalmiyo maasindan ev borcu yedi bitirdi bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…