- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.441
Boşverin her zaman aynı psikolojide olamıyoruz, canim istemediğinde kolumu kıpırdatmıyorum kendi adıma, siz yine iyi yapmışsınız. Dinlenin güzelce, keyfini çıkarın haftasonunun, kafaniza takmayın hiç birseyi . Siz pozitif ve iyi kalpli birisiniz yazişmalarınizdan gördüğüm kadarıyla. Pozitif kalmaya devam edinKızlar çok teşekkür ederim insallah gecer sıkıntılarım
Sabah uyandim ev supurdum camasir astim banyo yıkadım... Benden bu kadar daha fazlasını canim yapmak istemiyor
Çeyrek iyiymiş, geçen eşimde bana soruyor istedğin birşey var mi ,ihtiyacın var mi diye . Hiç birseye ihtiyacım yok, bir çeyrek alsan sevinirim dedim güldüm bendeSadece onların parasını paylaşsak bizimki yine bizde kalsa
Şaka bir yana Henüz Evli değiliz belki ama attığımız her adım aldığımız hediyeler bile geleceğe yönelik artık bizdede
En son Doğum gününde yakasına çeyrek iğneledim adam şok oldu
Ama sonra çok hoşuna gitti
İhtiyacı yada bir eksiği yoktu. Gereksiz bir harcama yapmamış oldum
daha ne yapıcan canım maşallahKızlar çok teşekkür ederim insallah gecer sıkıntılarım
Sabah uyandim ev supurdum camasir astim banyo yıkadım... Benden bu kadar daha fazlasını canim yapmak istemiyor
ay keşke benim eşimde öyle yapsa 5 gün sonra doğum gunum mutluluktan bayılırdım heraldeSadece onların parasını paylaşsak bizimki yine bizde kalsa
Şaka bir yana Henüz Evli değiliz belki ama attığımız her adım aldığımız hediyeler bile geleceğe yönelik artık bizdede
En son Doğum gününde yakasına çeyrek iğneledim adam şok oldu
Ama sonra çok hoşuna gitti
İhtiyacı yada bir eksiği yoktu. Gereksiz bir harcama yapmamış oldum
Selam yaa anneme defalarca dedim ama daha atmadıGörsel atsanız olur mu?
Gül e güle kullanın işçiliği az olanlardan mi aldınız?
selam canım sen bahsetmişmiydin kendinden benmi kaçırdımSelam yaa anneme defalarca dedim ama daha atmadı
Fırsatı falan yokmuş
Adana burması klasik 20 gram
Noktalı bi küsüratı vardı
Canim kart daha mi mantikli birikime dokunmamış olursunuz yerine koymak daha zor oluyir sanki bilmiyorumkızlar tatilde nakit yetmezse birikimden harcama işine ne diyosunuzhiç harcamak istemiyorum tabiki
yada sanal kredi kartımız var onun kartını talep edip ordanmı harcasak? öderiz sonra onu
bende öyle düşündüm eşime dedim hiç değilse gaz paralarını karttan geçeriz nakiti yeriz çünkü nerdeyse 1500 km yol yapıcaz. nakit kalırsa yine karta yatırırız dedim kabul etti kartı istek yapmış.Canim kart daha mi mantikli birikime dokunmamış olursunuz yerine koymak daha zor oluyir sanki bilmiyorum
canının nasıl sıkkın olduğunu burdan hissedebiliyorum.Aksama yemek yok fikir yok canim istemiyor.
Bu hafta son bakliyat ve etleri pişireyim diyorum dondurucuda bekliyor
Yaşa bakmiyor canım ama kadınlar daha çabuk olgunlaşıyor maalesef..Herkesin varmış evet bir dönüm noktası da ben eşimden hiç ümitli değilim malesef ,değişse şimdiye kadar değişirdi, sonuçta 15lik delikanlı da değil yani, yaşıtlarım çok çocuksu diye olgunluğu hoşuma gitmişti eşimin, yaş olarak da benden büyük yani .bu mevzular pek yaşa bakmıyor sanki
Sende bendensinkaramelli_turta valla bende eşime senin gibiyim turtiş :))
hiç utanmam yok maaş günü bile maaşın yattımı diye sorup dururum sanki adam parayı alıp kaçacak
garibim kendinede hiç para ayırmadan ödemeleri yapıp kalanı gönderir
onada lazım oldukça ben veririm atarım hesaptan falan :)
bizim maaşlardan çok bişey kalmıyor ama yinede idare etmeye çalışıyoruz
Alirsan adamin tüm parasini sana hediye alabilmek için senden isteray keşke benim eşimde öyle yapsa 5 gün sonra doğum gunum mutluluktan bayılırdım heralde
ama adamın parası yok nası yapıcak
maşallah size canım
Ben olsam birikimimden borç alirim, maaşta yerine koyarimkızlar tatilde nakit yetmezse birikimden harcama işine ne diyosunuzhiç harcamak istemiyorum tabiki
yada sanal kredi kartımız var onun kartını talep edip ordanmı harcasak? öderiz sonra onu
Benimde dünden yemeğim az var, firin patetes ve pilav yapayım diyorum.Aksama yemek yok fikir yok canim istemiyor.
Bu hafta son bakliyat ve etleri pişireyim diyorum dondurucuda bekliyor
Ohoooo İhtiyacım yok demiyceksinÇeyrek iyiymiş, geçen eşimde bana soruyor istedğin birşey var mi ,ihtiyacın var mi diye . Hiç birseye ihtiyacım yok, bir çeyrek alsan sevinirim dedim güldüm bende
Ben karttan harcamayı tamamen bırakmaya karar verdim.kızlar tatilde nakit yetmezse birikimden harcama işine ne diyosunuzhiç harcamak istemiyorum tabiki
Memurum sen ?selam canım sen bahsetmişmiydin kendinden benmi kaçırdım
ne iş yapıyorsun
Alirsan adamin tüm parasini sana hediye alabilmek için senden ister
Benimki en son şubatta kolye almıştı, eksik vereceğim çünkü sana hediye alacağım demiştiartik adami ne kadar korkuttuysam.
Ben olsam birikimimden borç alirim, maaşta yerine koyarim
Ohoooo İhtiyacım yok demiyceksin
Direk çeyrek istersen yatar o iş
Bi bileklik beğendim çok güzel hemde sadece bir tane çeyrek altından yapıyorlar falan deyip benim sayfaya attığım resmî gösterip alttan alttan işleyeceksin adamı
Ben karttan harcamayı tamamen bırakmaya karar verdim.
O yüzden senin yerinde olsam birikimden borç alıp sonra yerine koyardım
Ama tekrar yerine koymayız dersen kart daha mantıklı
Ay zaten bisey kalmiyo maasindan ev borcu yedi bitirdi biziAlirsan adamin tüm parasini sana hediye alabilmek için senden ister
Benimki en son şubatta kolye almıştı, eksik vereceğim çünkü sana hediye alacağım demiştiartik adami ne kadar korkuttuysam.
Ben olsam birikimimden borç alirim, maaşta yerine koyarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?