- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.421
Hayır ollsunKızlar kizlar simdi okudum oturdum tüm yazdıklarınızı.
Muhabbetiniz bol olsun
Akşam biraz dışarı çıktım. Aslinda cok dertliyim ama dökmeyeyim içimi...Uykularım kaçıyor...
Herkesin varmış evet bir dönüm noktası da ben eşimden hiç ümitli değilim malesef ,değişse şimdiye kadar değişirdi, sonuçta 15lik delikanlı da değil yani, yaşıtlarım çok çocuksu diye olgunluğu hoşuma gitmişti eşimin, yaş olarak da benden büyük yani .bu mevzular pek yaşa bakmıyor sankiEşlerinizden biraz dertlenmişsiniz...erkekler bizler gibi değil...bugün buldum bugün yerim yarına Allah Kerim olmuyor...eşimde öyleydi 3 alır 5 harcardı çook kavgalar ettik iki kuruş biriktiremez hemen geri harcardı...sonra büyüdümü bana baka bakamı karardı bilmiyorum yatırımdı kaldırımdı her şeyi düşünür oldu...inşallah sizinkilerde büyüyecek sabredin pes etmeyin bütcenizinde yanından geçirmeyin
karamelli_turta valla bende eşime senin gibiyim turtiş :))
hiç utanmam yok maaş günü bile maaşın yattımı diye sorup dururum sanki adam parayı alıp kaçacak
garibim kendinede hiç para ayırmadan ödemeleri yapıp kalanı gönderir
onada lazım oldukça ben veririm atarım hesaptan falan :)
bizim maaşlardan çok bişey kalmıyor ama yinede idare etmeye çalışıyoruz
Bakalım artık, ben önce kendim birseyleri yoluna koyayim da sonra bir sekilde eşimde alışacak bu duruma . Yazın çok harcamamiz oluyor, yaz bir geçsin, eylülden itibaren guzel birikimler yapmak istiyorum inşallahCeteris paribus inşallah eşin en kısa sürede düzelir. herşeyin bi zamanı vardır. bayan olarak senin farkındalığın önce artmış. eşininde vardır bi dönüm noktası mutlaka. bide demiş ya babam bize bişey bırakmadı bende çocuğuma bırakamam diye. bizimde babamız bize bişey bırakamıcak ve biz şu an baya çabalıyoruz bişiler için. bende tam tersi çocuğuma bir şey bile olsa bırakmak istiyorum. inşallah hayırlı evlatlarımız olurda arkamızdan bi dua ederler :)
ooo süpersin kızz sende aşmışın baya :)Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Bu akşam iftara 5 kişi misafir ağırlayacağım.
Yine derin dondurucum imdadıma yetişti. Sıfır masraf
Siz böyle anlatınca çok gülüyorum kızlar yaa
Sanki gelecekteki hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor
Benimde sizden farkım yok
Erkek arkadaşımın arabasın da bir kumbaram var. Her arabaya bindiğimde zorla bir şeyler attırıyorum. Bozuklukları direk atıyoruz zaten
Sonra o kumbaradaki para ile altın alacağız, tamamen geleceğe yatırım yani
Bide pişkin pişkin düğünde takılacak ya zorlanmazsın bu şekilde diyorum
inşallah canımBakalım artık, ben önce kendim birseyleri yoluna koyayim da sonra bir sekilde eşimde alışacak bu duruma . Yazın çok harcamamiz oluyor, yaz bir geçsin, eylülden itibaren guzel birikimler yapmak istiyorum inşallah
Sadece onların parasını paylaşsak bizimki yine bizde kalsaooo süpersin kızz sende aşmışın baya :)
aman evin erkeği hanımına bakmak zorunda değilmi dinimizinde gereği bu zaten :)
eee hayatı paylaşmak için evleniyoruz parayıda paylaşıcaz tabisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?