Ben de istemedim, imam dediki kızım bari 10 tane bilezik iste adettendir. Ben annemin yüzüne baktım, o kafasını sallayinca tamam dediğiniz gibi olsun dedim.
Evlendikten sonra birikimle başladı benim altın sevdam :))
Eli zaten yeterince açık, varsa aslaa hayir demez o yuzden istemedim. Pinti biri olsa isterdim belkj

Kolay gelsin canım, tatlı telâşlar :)

Herkesin imami kadina sormuş da bizimki neden eşime sormuştu ben hiç anlam veremedim.
Eşim dört adet bilezik demişti :))
Bizim altin sevdasi da taa oralardan sanirim.
Imam erkek tarafının yakınıysa olabiliyor Ablamda erkek tarafının akrabasıydı o da zaten kanunlara göre edinilen malların yarısı kadına ait kadınlarımızı koruyor kanunlarımız vs.deyip konuyu karambole getirmişti yoksa ablam kaçırmazdı altını

Imamı taniyan yoktu bence :)) belkide erkek dayanışması
En acikgozlu imam kahvemsiminkiymis

Temizlik şirketine niye para vereceksin, enişte hevesli yapsın :)

Tatlı telâşlar, bencede kendiniz yaparsınız hem keyifli olur,tadını çıkarın

Kizlar bende mehir istememistim hocamiz cok guzel anlatip aciklamisti sonra 100 gr sa karar kilmistik ben nikahtan hemen sonra esime helal etmistim

Kardesim hamile kizlar
Ona taki istiyorum
Bebege de sepet yapicam
Taze teyze sekerim bana yardim et neler hatira kalir neler cok isine yarar
Kozmetik
Battaniye
Muslin
Salopet
Yagmurluk
Ay ay zibin
Onluk corap yelek alicam
Bu zamana kdr aldiklarimda oldu verdim

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin . Teyze olmak çok güzel bir duygu ,maşallah herşeyi düşünmüşsünüz zaten.kardeşiniz için emzirme sütyeni,gecelik (3lü rahat ve şık takımlar oluyor ) alabilirsiniz. Bebiş icin herseyi yszmişsiniz zaten

Gelin hanım derken ?

Teşekkür ederim
Hayırlı olsunn

Bende sonra düşündüm, bari on tane iste dedi adam.
Demek ki millet kaç tane istiyor acaba :))
bızım de hoca mehrıme düğünde ne takıldıysa senin mehrın yazıyorum hepsı senın dedı esımde razıyım dedı,sonra esım dıyoki herkes sayılı bilezik su bu adam hepsını sana verdi artk hayrını gör

zekat zamanında da konusuyoruz altınlar senin zekatını da sen dusuncen beni baglamaz bana gunah yok diye takılıyor

Ahahahaaa aynen ben de geçen verdim zekatını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…