- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.501
Benim olsunda zekatını hallederim deseydinizbızım de hoca mehrıme düğünde ne takıldıysa senin mehrın yazıyorum hepsı senın dedıesımde razıyım dedı,sonra esım dıyoki herkes sayılı bilezik su bu adam hepsını sana verdi artk hayrını gör
zekat zamanında da konusuyoruz altınlar senin zekatını da sen dusuncen beni baglamaz bana gunah yok diye takılıyor
AminnBenim olsunda zekatını hallederim deseydinizAllah herkesin mutluluğunu ,huzurunu daim etsin, maddiyat olur gider
İyi akşamlarIyi akşamlar kızlar
cok sukur ben de verdım Allah kabul etsın cumlemızınkiniAhahahaaa aynen ben de geçen verdim zekatını
aynen öyleBenim olsunda zekatını hallederim deseydinizAllah herkesin mutluluğunu ,huzurunu daim etsin, maddiyat olur gider
Aminn aminncok sukur ben de verdım Allah kabul etsın cumlemızınkini
aynen öyleaminn Allah razı olsun içinden harcadık epey daha dogrusu harcamadıkta dugunlere hep onlardan götürdük, ev ıcın saklıyoruz bılezıklerimi gerı kalan altınları
Insallah en yakın zamanda hayırlısıyla alırsınız evinizi ,var mi yakın zamanda ev alma niyetiniz, bebek bekliyorsunuz sanırımcok sukur ben de verdım Allah kabul etsın cumlemızınkini
aynen öyleaminn Allah razı olsun içinden harcadık epey daha dogrusu harcamadıkta dugunlere hep onlardan götürdük, ev ıcın saklıyoruz bılezıklerimi gerı kalan altınları
Erkek kardeşimin sevgilisi, yakın da isteme töreni olacak hayırlısıylaGelin hanım derken ?
Allah bereket versin cnm. Güzel günlerde kullanırsın inşallah
O zaman bekliyoruz enişteden bir bileklikAy kizlar birikime dokunursam rahat davranirim koyamam belki yerine maas ucu ucuna yetiyo cunku ama kart kullanirsak mecbur oderiz. Bide dolar ve altinda birikim bozarsam ayni paradan alamam bidaha.
sempatik_kiz sen oyle deyincee az once esime attim altinli bilekligi onu nerden buldun diye soruyo internetten dedim cok guzel degilmi guzelmis kac money diyor dedim bi ceyrek kadar iste
Hiç birimiz bozdurma niyeti ile almıyoruz ki zaten. Rabbim bir ihtiyaç anı yaratmasın. Ama dünyanın bin bir türlü hali var. Biz yinede köşeye koyalım :)Desem hemen alır kıyamam yaAlsa da ben hatıra deyip ona dokunmamki Yatirim olmaz yani benim için.
Eşimden birşey istemem demiştim ya, imam nikahında soruyorlar mehir filan ne istersiniz diye, bende birşey istemiyorum dedim . Hoca ve şahitler bir baktısonra neyse nikah bitti ,Bunca yıllık imamım nikahta mehir istemeyen tek kadınsınız bu evlilik uzun sürer gibi şeyler söyledi. Buna çok inanmıyorum ama isteyen her zaman daha kıymetli sanki biraz kendim de değişsem fena olmayacak
bızım de hoca mehrıme düğünde ne takıldıysa senin mehrın yazıyorum hepsı senın dedıesımde razıyım dedı,sonra esım dıyoki herkes sayılı bilezik su bu adam hepsını sana verdi artk hayrını gör
zekat zamanında da konusuyoruz altınlar senin zekatını da sen dusuncen beni baglamaz bana gunah yok diye takılıyor
Allah tamamına erdirsinErkek kardeşimin sevgilisi, yakın da isteme töreni olacak hayırlısıyla
İnsanın Evi gibisi yok aynenÇok şükür eve geldik, evim evim güzel evim :)
Bugün benim diyet yalan oldu, anne yemekleri herşeyi bozdu ya. İrade yalan oldu.
Anlamadım tam ama... mesaj karışık geldiMerhaba kizlar hava değişimi olsun diye anneme geldik...
Mehir konusunda hala kv o tipi gözümün önünde...Her şeye allah kitap der benim oğlum veremez mehir dedi.usulen ufak bir sey yazdı. Fazlasını eşim aldı sonradan birçok şey olduuuu
Mayis birikim listemiz;
1. @Kostebekpasta =3 çeyrek
2. @busra89ist =1 çeyrek +1 gram altın
3. T tatlu =11 gram altın
4. @pisi26237=6 gram altın
5.iyiniyetli =650$
6.kronikuykucu =1 gram altın
7. @p_ritha =3 gram altın
8. @-Pandora- =3.500 tl
9.Cascade_ =20 gram bilezik
10. @Greeneliton =2 çeyrek +2.200 tl
11. @10nazen =7 gram bilezik
12.Ceteris paribus =2 gram altın
13. @Betweenlife =2 çeyrek altın
cok tesekkurler valla nıyet varda en erken onumuzdeki sene gıbı duruyor, cunku ev alırsak elde avucta ne var hepsını bozup,ayrıca arabayı satıp pesınat yapmamız gerekıyor, e bebıs gelecek ınsAllah kenarda hıc bıse olmazsa tedırgın oluruz bıraz adapte olalm duruma dedık aracta cok lazım bu aralıkta,bide arabamız için ihtiyac kredisi cekmıstk taksiti subatta bitecek nasıpse hepsını bı arada dusundugumuzden 2020de bakıcaz ınsAllah. ama cok pahalı evler bası olacak hıc bılmıyorumInsallah en yakın zamanda hayırlısıyla alırsınız evinizi ,var mi yakın zamanda ev alma niyetiniz, bebek bekliyorsunuz sanırım
Tesadüf tıkladım Perşembe aktifmişsinizHayırlı olsun topik...
Bereketli olsun ıns bırıkımler ve kazançlar. Ben de her ay 3 tam altın olarak koydum hedefımı. Ikı olursa da uzulmem: ) Hedefı yuksek tutayım.
SağolunBende geldim. Hayırlı olsun topiğin..
Takibe devam mıkaramelli_turta hayırlı olsun.
Hedefleriniz çok güzel tebrik ediyorum.
Sizleri takip edeceğim.Şu an borç ödediğimiz için birikim yapamıyoruz ama tasarrufa devam ediyorum.
Işte benim kocaman ayı kumbaram
Ben de
İnşallah :)bende geldim internet bankacılığı ile gram altın alıyorum..
kasa kiralamak mantıklı mı?
ama yine de savurgan hallerim var.. burada gaza geliriz hep beraber inşallah
Nasıl gidiyorKumbişe 3.25 krş attım .. maaşa son 2 saat 20 dk gelsin paracıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?