Benim olsunda zekatını hallederim deseydiniz Allah herkesin mutluluğunu ,huzurunu daim etsin, maddiyat olur gider

Ahahahaaa aynen ben de geçen verdim zekatını
cok sukur ben de verdım Allah kabul etsın cumlemızınkini
Benim olsunda zekatını hallederim deseydiniz Allah herkesin mutluluğunu ,huzurunu daim etsin, maddiyat olur gider
aynen öyle aminn Allah razı olsun içinden harcadık epey daha dogrusu harcamadıkta dugunlere hep onlardan götürdük, ev ıcın saklıyoruz bılezıklerimi gerı kalan altınları

Insallah en yakın zamanda hayırlısıyla alırsınız evinizi ,var mi yakın zamanda ev alma niyetiniz, bebek bekliyorsunuz sanırım

Allah bereket versin cnm. Güzel günlerde kullanırsın inşallah
O zaman bekliyoruz enişteden bir bileklik
Hiç birimiz bozdurma niyeti ile almıyoruz ki zaten. Rabbim bir ihtiyaç anı yaratmasın. Ama dünyanın bin bir türlü hali var. Biz yinede köşeye koyalım :)

En iyi hoca seninkiymiş. Daha önce hiç duymamıştım bunu

Erkek kardeşimin sevgilisi, yakın da isteme töreni olacak hayırlısıyla
Allah tamamına erdirsin
Çok şükür eve geldik, evim evim güzel evim :)
Bugün benim diyet yalan oldu, anne yemekleri herşeyi bozdu ya. İrade yalan oldu.
İnsanın Evi gibisi yok aynen
İstersen Maldivler’e gir gel
Evine sarılırsın
Ben bi kere duvarlara sarılmıştım
Anlamadım tam ama... mesaj karışık geldi

@sempatik_kiz amin sağolll

iyiniyetli 650 USD baya ediyo
Allah bereket versin

Insallah en yakın zamanda hayırlısıyla alırsınız evinizi ,var mi yakın zamanda ev alma niyetiniz, bebek bekliyorsunuz sanırım
cok tesekkurler valla nıyet varda en erken onumuzdeki sene gıbı duruyor, cunku ev alırsak elde avucta ne var hepsını bozup,ayrıca arabayı satıp pesınat yapmamız gerekıyor, e bebıs gelecek ınsAllah kenarda hıc bıse olmazsa tedırgın oluruz bıraz adapte olalm duruma dedık aracta cok lazım bu aralıkta,bide arabamız için ihtiyac kredisi cekmıstk taksiti subatta bitecek nasıpse hepsını bı arada dusundugumuzden 2020de bakıcaz ınsAllah. ama cok pahalı evler bası olacak hıc bılmıyorum

evet bebıs beklıyoruz 8.5aya giriyoruz pazartesi Allah ızın verırse, bi oglumuz olacak nasıp olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…