- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.681
Yavaş yavaş yapmak lazim, seçimden sonra herşeye zam gelirIs donusu markete ugradim 1 tane sıvıyağ aldim stoga attim.
Bu ay ek dersle 1 er paket kurubaklagil alıp dolaba koyayım diyorum.... yaz.mevsimin de de kışlık hazırlıklar baslar
Vereyim tarifini canım,Kizlarrr merak ettim ben bir araştırayım bayram kombesini
Kendini anne olmaya hazir hissetmiyorken çocuk için çocuk yapılmaz.Çocuk mevzusu konuşulmuş baya, ben kendimi hazır hissetmiyorum ,istemiyorum dediğimde de insanlar uzaylı görmüş gibi tepki veriyorlar ,erken anne olmak ilerisi için güzel gibi de ,en güzel yaşlarında da bir çok şeyden mahrum kalıyorsun sanki . Allah aratmasin dileyen herkese nasip etsin
Insanlar konuşur hep konuşur takma canım.Genelde 2 yıldan sonra insanlar aa neden yapmıyorlar, olmuyor mu ,sıkıntı mi var eşine mi güvenmiyor tarzı düşüncelere kapılıyorlar da, umrumda olmaz valla benim ,çocuk olduğunda geceleri kimse benim yerime bakmayacak, ya da geleceğini benim yerime düşünmeyecek, ima bile edemezler valla
Herkesin kararina fikrine saygı duymak gerek.her insan çocuk sahibi olacak diye birşey yok, biz 8 yıldır evliyiz şimdiye kadar boy boy çocuk yapmış olmam gerekiyordu insanlara göre. ama istemiyorum, eşim de istemiyor. sevgiliyken de böyle düşünüyorduk.
ilk yıllar çok soruyorlardı çok sinirleniyordum, sorun olduğunu konuştukları kulağıma geldi
birini ortamda bozduktan sonra bir daha kimse haddini aşıp sormaya cesaret edemedi.
kadın hazırsa, çift olarak isteniyorsa Rabbim de nasip ederse tabiki çocuk olur.
sevgisi mutlaka başka birşeydir.
Rabbbim isteyen herkese nasip etsin.
bizim klasik milletimiz işte. ne zaman evleniyorsun der. evlenirsin aradan 1 ay geçer çocuk yok mu yapmayacak mısınız der. çocuğu yaparsın ikincisi, üçüncüsü der... der de derr yani. o kadar hevesliyseniz çocuğa siz doğurun deay benimde 5 yıldır evli olduğumu duyanlar önce şaşkınlıkla sonra acıyarak bakıyolar yüzüme
deli oluyorum
Balkon keyfi :)Kizlar soyle bir kafa dinleyeyim dedim balkonda kitap kahve keyfi gece gece.. eskileri okudum biraz da...
1.5 yıl olmuş ve sizlerle.harika bir yol katettigimi gordum. Tesekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?