Bugün çok yoğun bir gün geçirdim, ara ara okudum ama hiç yazacak fırsatım olmadı.
Bu akşam mesaideyim, mesai sonrası diş randevum var. Devlet hastaneleri mesai dışı da çalışıyormuş. Randevu ararken gördüm. 21'e kadar hasta kabulu varmış. Çalışan kesim için iyi bir uygulama olmuş. Aklınızda olsun sizinde kızlar

İndirimleri hep takip ediyor ,sorsam indirimden aldım der, stok yapıyor resmen. Ben bir cocuk dogursam muhtemelen eşyadan çocuğu odada bulamam kiyafetleriyle 9 çocuk büyür. Tahmin etmek güç değil yani. Çok farklı bir eşim var her alanda çok farklı ya ,adamın iyi veya kötü beni şaşırtmadığı birgün yok. Işte herkes altın,dolar biriktirilen biz kıyafet biriktiriyoruz her ay bir ata kıyafete sinirden kendi kendime gülüyorum şuan. Gidip uyumak istiyorum

onun aldıklarını sat :)
şaka bir yana gerçekten sıkıntılı bir durum
konuşunca ne diyor
bir uzman ile mi görüşse acaba, belki eskiden gelen bazı şeylerin dışa vurumudur

Çok heçmiş olsun eşinin rahatsızlığı neydi ?Allah şifa versin

onun aldıklarını sat :)
şaka bir yana gerçekten sıkıntılı bir durum
konuşunca ne diyor
bir uzman ile mi görüşse acaba, belki eskiden gelen bazı şeylerin dışa vurumudur
Daha geçen hafta aldıklarının etiketi duruyor ya, buara aramız hiç iyi değil, mecbur kalmadıkça konuşmuyoruz. Ev olayından sonra uzun süreli bir konuşmadık, sonra da geçen işe giderken benim kıyafetime laf etti durduk yere. yok çok dar,yok çok makyaj yapıyorsun ,hep topuklu giyiyorsun falan diye .makyaj malzemelerimden tut topuklu ayakkabıma kadar da öneride bulunur aslında ve alır bana . Benim bakımlı olmamla ilgili bir derdi var sanırım.is yerinden ortak bir arkadaşım "ceteris" iş yerinin en bakımlı kızlarından demiş ilk zamanlar eşime, geçen de bir arkadaşı da eşim için Hocam size çok hayran fanatiğiniz gibi dedi, e bende ona hayranım ki evlenmişim dedim güldüm falan. Anlamadım eşimin yanında arkadaşları bana iltifat edince eşim kendi kendine tribe mi girdi kafamda deli sorular.

sizinle konuşmadığı için alışverişe bu aralar daha çok yönelmiş olabilir mi
ama bana göre arada sorun varsa konuşmayarak çözemezsiniz, siz de biraz dominatsınız gördüğüm kadarıyla
ilk adımı birinin atıp derinlemesine konuşmanız gerek
evet kıskanmış olabilir

Normalde kıskanç bir adam zaten de , iltifat edenler onun arkadaşları ve kadın, nerdeyse de annem yaşındalar. Dominant değildim aslında gün geçtikçe öyle oluyorum sanki. Çok karıştım bu ara ,tatil iyi gelecek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…