- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.721
İndirimleri hep takip ediyor ,sorsam indirimden aldım der, stok yapıyor resmen. Ben bir cocuk dogursam muhtemelen eşyadan çocuğu odada bulamam kiyafetleriyle 9 çocuk büyür. Tahmin etmek güç değil yani. Çok farklı bir eşim var her alanda çok farklı ya ,adamın iyi veya kötü beni şaşırtmadığı birgün yok. Işte herkes altın,dolar biriktirilen biz kıyafet biriktiriyoruz her ay bir ata kıyafeteCeteris paribus eşine ne diyeceğimi bilemedim. Alışveriş bağımlığı var sanıyorum.
Ama sana şunu diyeceğim kendin için bir yol belirledin, eşinin yanlış hareketleri yüzünden vazgeçme.
Kendin için doğru bildiğin yolda ilerlemeye devam et.
onun aldıklarını sat :)İndirimleri hep takip ediyor ,sorsam indirimden aldım der, stok yapıyor resmen. Ben bir cocuk dogursam muhtemelen eşyadan çocuğu odada bulamam kiyafetleriyle 9 çocuk büyür. Tahmin etmek güç değil yani. Çok farklı bir eşim var her alanda çok farklı ya ,adamın iyi veya kötü beni şaşırtmadığı birgün yok. Işte herkes altın,dolar biriktirilen biz kıyafet biriktiriyoruz her ay bir ata kıyafetesinirden kendi kendime gülüyorum şuan. Gidip uyumak istiyorum
Çok heçmiş olsun eşinin rahatsızlığı neydi ?Allah şifa versinselam kızlar
Eskilere götürdünüz beni, ben evlenene kadar hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür, ailemin durumu orta halliydi ama herşeyimizi de ellerinden geldiğince yaptılar. Babam ek işlerde çalışır, annem elişi yapardı. Peşpeşe 3 çocuk okutup meslek sahibi yaptılar hepimizi. Allah razı olsun, başımızdan eksik etmesin.
Ben evlendikten sonra eşimin işi ve sağlığı ile ilgili sorunlar başlayınca sıkıntı ile tanışıp, yokluk nedir çok iyi öğrendim.
Hep ufak tefek biriktirme alışkanlığım vardı ama o yıllar gerçeği tokat gibi yüzüme çarptı.
Çok şükür bu günümüze ama dişimizle, tırnağımızla emek verip toparlandık.
Hepimizin daha mutlu, huzurlu, güzel günleri olur umarım
Teşekkür ederim Allah razı olsunÇok heçmiş olsun eşinin rahatsızlığı neydi ?Allah şifa versin
Daha geçen hafta aldıklarının etiketi duruyor ya, buara aramız hiç iyi değil, mecbur kalmadıkça konuşmuyoruz. Ev olayından sonra uzun süreli bir konuşmadık, sonra da geçen işe giderken benim kıyafetime laf etti durduk yere. yok çok dar,yok çok makyaj yapıyorsun ,hep topuklu giyiyorsun falan diye .makyaj malzemelerimden tut topuklu ayakkabıma kadar da öneride bulunur aslında ve alır bana . Benim bakımlı olmamla ilgili bir derdi var sanırım.is yerinden ortak bir arkadaşım "ceteris" iş yerinin en bakımlı kızlarından demiş ilk zamanlar eşime, geçen de bir arkadaşı da eşim için Hocam size çok hayran fanatiğiniz gibi dedi, e bende ona hayranım ki evlenmişim dedim güldüm falan. Anlamadım eşimin yanında arkadaşları bana iltifat edince eşim kendi kendine tribe mi girdi kafamda deli sorular.onun aldıklarını sat :)
şaka bir yana gerçekten sıkıntılı bir durum
konuşunca ne diyor
bir uzman ile mi görüşse acaba, belki eskiden gelen bazı şeylerin dışa vurumudur
sizinle konuşmadığı için alışverişe bu aralar daha çok yönelmiş olabilir miDaha geçen hafta aldıklarının etiketi duruyor ya, buara aramız hiç iyi değil, mecbur kalmadıkça konuşmuyoruz. Ev olayından sonra uzun süreli bir konuşmadık, sonra da geçen işe giderken benim kıyafetime laf etti durduk yere. yok çok dar,yok çok makyaj yapıyorsun ,hep topuklu giyiyorsun falan diye .makyaj malzemelerimden tut topuklu ayakkabıma kadar da öneride bulunur aslında ve alır bana . Benim bakımlı olmamla ilgili bir derdi var sanırım.is yerinden ortak bir arkadaşım "ceteris" iş yerinin en bakımlı kızlarından demiş ilk zamanlar eşime, geçen de bir arkadaşı da eşim için Hocam size çok hayran fanatiğiniz gibi dedi, e bende ona hayranım ki evlenmişim dedim güldüm falan. Anlamadım eşimin yanında arkadaşları bana iltifat edince eşim kendi kendine tribe mi girdi kafamda deli sorular.
güle güle kullan canımKizlarrrrrrrrr
Evet canim :)güle güle kullan canım
eşin mi almış
Normalde kıskanç bir adam zaten de , iltifat edenler onun arkadaşları ve kadın, nerdeyse de annem yaşındalar. Dominant değildim aslında gün geçtikçe öyle oluyorum sanki. Çok karıştım bu ara ,tatil iyi gelecek sanırım.sizinle konuşmadığı için alışverişe bu aralar daha çok yönelmiş olabilir mi
ama bana göre arada sorun varsa konuşmayarak çözemezsiniz, siz de biraz dominatsınız gördüğüm kadarıyla
ilk adımı birinin atıp derinlemesine konuşmanız gerek
evet kıskanmış olabilir
Bu Konuyla ilgili degil de daha once bir kez gitmiştik nişanlılık döneminde . Biz ikimizde inatçiyiz , bayram geliyor düzelir herhaldeCeteris paribus bence bir danisanagitseniz sizin için daha kolay olur. Çözülmeyecek sorun yok
Hemen ben de aynı taktiği yapıcam :))Evet canim :)
ooo gule gule kullan sekerimm peşi gür olsunKizlarrrrrrrrr
Güzel günlerde kullan cnmKizlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?