- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.941
Rabbim tüm hastalara şifasını versin,Babamin doktoruyla görüştüm bugün. Babamın kolon ca nüksetmiş ve ilerlemiş karnında bu yüzden sıvı birikmiş ve asite dönüşmüş. Kemoterapi alması gerekiyormus. Kızlar ben raporumu uzatıp resmi tatil sonrası 1 hafta daha buradayım bakalım kemoterapiye yanıt alabilecek miyiz?
Kadir gecesi hurmetine Rabbim şafi ismiyle nerde ihtiyacı olan varsa başta babam olmak üzere herkese şifalar versin.
Iftarimi yapıp bakarım canım. Sıcak kemoterapi varmış onu araştırmıştık doktor bizim için onu tavsiye etmedi.Rabbim tüm hastalara şifasını versin,
Umarım baban tedaviye yanıt verir canım.
İmino terapi diye birşey var, yazılışı tam böylemi emin değilim.
İşyerindeki arkadaşımın babası akciğer kanseri epey yol kattediler. İstersen bir araştır.
Eğitim araştırma hastaneleri sponsor aracılığı ile yapiyor
Allahım acıl sıfalar versn canım bnımIftarimi yapıp bakarım canım. Sıcak kemoterapi varmış onu araştırmıştık doktor bizim için onu tavsiye etmedi.
Aminnn inşallah canım Allah razı olsunBu gece hurmetine Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah,
Dualarımızı kabul etsin,
Rabbim şifalar versin iyiniyetlimBabamin doktoruyla görüştüm bugün. Babamın kolon ca nüksetmiş ve ilerlemiş karnında bu yüzden sıvı birikmiş ve asite dönüşmüş. Kemoterapi alması gerekiyormus. Kızlar ben raporumu uzatıp resmi tatil sonrası 1 hafta daha buradayım bakalım kemoterapiye yanıt alabilecek miyiz?
Kadir gecesi hurmetine Rabbim şafi ismiyle nerde ihtiyacı olan varsa başta babam olmak üzere herkese şifalar versin.
Güle güle harca kuzumMaaşlar yarin yatacakti bugünden hesaba geçmiş.
Çok şükür bekledigimin biraz üstünde.
Rabbim bereket versin
Bu arada bunca yıldır kıskançlık belirtisi bile olmayan kocam burayı kıskanıyor :))
Hatta bağımlı olduğumu falan söyledi.
Burası sayesinde birikim yapıp biraz kendimizi yoluna koyuyoruz haberi yok :))
Telefonu her eline aldığında kk mi acilirmis :))
Geçenlerde birşey anlatıyorum kulüpten kızlar dedim sizin için.Pembe sayfa buranin adi bir kere
Benimde tek kiskanildigim yer burasi
Geçenlerde birşey anlatıyorum kulüpten kızlar dedim sizin için.
Mali müşavir arkadaşlarınla kulüp mu kurdunuz dedi, yooo kk dedim.
O günden beridir takmış, bugün patladı :))
ben de bıse anlatırken burdan mesela gecen arkadas dedıkı dıye anlatıyorumGeçenlerde birşey anlatıyorum kulüpten kızlar dedim sizin için.
Tatilini yap da hepsi olur canım, tüm sene çalıştın hakettiniz :)Şu saat oldu işlerim henüz bitti.
Tatile giderken evi her zamankinden daha düzenli bırakma takintisi var bende :))
Allah korusun gidipte donememek var. Neyse eşimle temizliği yaptık.
Bayram dönüşü evde tadilat ve boya işlerine başlayacağız. O zamana kadar detaylı birşey yapmam.
Valiz en sona kaldı, inşallah birşeyi ututmamisimdir :)
Nemlendirici maskemi yapıp bitki çayı koydum.
Sabah erkenden yolcuyuz Allah'ın izniyle
Bu arada bunca yıldır kıskançlık belirtisi bile olmayan kocam burayı kıskanıyor :))
Hatta bağımlı olduğumu falan söyledi.
Burası sayesinde birikim yapıp biraz kendimizi yoluna koyuyoruz haberi yok :))
Telefonu her eline aldığında kk mi acilirmis :))
Senin de miiiPembe sayfa buranin adi bir kere
Benimde tek kiskanildigim yer burasi
Kulüp kurdukGeçenlerde birşey anlatıyorum kulüpten kızlar dedim sizin için.
Olur mu hepimizin ismi var ben turta, sen uykucu, üstteki kahvemsi, diğeri esila, tatlu var, iyiniyetli var, pritha var ,ceteris de var ,pandora bile var ,portakal biraz sinirli arada ugruyorben de bıse anlatırken burdan mesela gecen arkadas dedıkı dıye anlatıyorum
annem dıyoki hangı arkadasın topıkten kızlar dıyorum ısımleri bıle yok dıyo
esımde yolda izde her fırsatta okuyosun dıyo
Ay biz bizeyiz kiskanilacak birşey yok
Işin şakası da burası insanı gerçekten motive ediyor, ben birikim topiklerini bulmasaydim hala eksilerdeydim.
Senin de miii
Kulüp kurdukaltin kulübü:))
Olur mu hepimizin ismi var ben turta, sen uykucu, üstteki kahvemsi, diğeri esila, tatlu var, iyiniyetli var, pandora bile var ,portakal biraz sinirli arada ugruyor
Aminnn hepiniz çok sagolun Allah razı olsun.Rabbim şifalar versin iyiniyetlim
Olur mu hepimizin ismi var ben turta, sen uykucu, üstteki kahvemsi, diğeri esila, tatlu var, iyiniyetli var, pritha var ,ceteris de var ,pandora bile var ,portakal biraz sinirli arada ugruyor
Hepimiz tatil için çalışıyoruz :))Tatilini yap da hepsi olur canım, tüm sene çalıştın hakettiniz :)
Ben valiz hazirlarken liste yapıyorum hiçbir şey unutmamak için
Hayirli yolculuklar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?