- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.961
beni unutmuşsun
Ay biz bizeyiz kiskanilacak birşey yok
Işin şakası da burası insanı gerçekten motive ediyor, ben birikim topiklerini bulmasaydim hala eksilerdeydim.
Senin de miii
Kulüp kurdukaltin kulübü:))
Olur mu hepimizin ismi var ben turta, sen uykucu, üstteki kahvemsi, diğeri esila, tatlu var, iyiniyetli var, pritha var ,ceteris de var ,pandora bile var ,portakal biraz sinirli arada ugruyor
günaydınnnn canımm çıktınızmı yolaaGünaydın kizlar
Akilli kadinin hâliHepimiz tatil için çalışıyoruz :))
Liste şirkette kaldı :)))
Esimle topladimki birşey unuttuysam, sen de oradaydın diyeceğim :)))
Uyku sersemi olmuşsekerim00
Birde sekerimiz var topigimizin şekeri
Portakalımsinirliportakal güzel dua almisizdir beybisi senden
Havlu unutma cnm el,yüz,vücut ,şampuan, dusjeli.
turtisim sen kamp yapmış insansın bana mutlaka yanıma almam gereken şeylerden aklına gelenleri söylermisin
bide oralarda duş wc nası yaptınız siz
camping var çok pahalı kişi başı 75 tl
bende kayınvalidemden alıcam battaniye pike tarzı bişiler evden taşımıyım dedim :)Havlu unutma cnm el,yüz,vücut ,şampuan, dusjeli.
Başka ne olabilir tarak, kıyafetlerin,şarj aleti, off sinek kovucu gerekli olur mu gittiğiniz yerde bilmiyorum.
Bıçak al mutlaka, salata vs yapmıştık biz.
Cezve, türk kahvesi de koymuştum ben közde kahve yapmistim :)
Ara kablo almıştık yanimiza çadırımizin önüne elektrik çekebilmek için iyi olmuştu.
Valla ben pek detayciyim cnm yastiklarimizi çarşaflarımızı bile evden götürmüştüm
Camping di bizimde ama elektrik de vardi ınternet debende kayınvalidemden alıcam battaniye pike tarzı bişiler evden taşımıyım dedim :)
diğerlerini not aldım alıcam mutlaka
siz campingemi girmiştiniz elektrik falan varmış ya
Yok canım kullandığım, eczaciya daniş istersen yaninda bulunsungeçen sene tatile giderken salda gölüne gitmiştik bi gece kaldık
bişeymi ısırdı beni nolduysa bacaklarım hep kabardı acile gittim iğne vuruldum
kaşıntı kremi falanda alayım varmı senin alıp kullandığın
aynen sorucam eczaneye bakimCamping di bizimde ama elektrik de vardi ınternet de
Yok canım kullandığım, eczaciya daniş istersen yaninda bulunsun
Elektrik ve internet ucretsizdi ama, kurduğumuz çadır alanı ücretli idi ve dus da öyle.aynen sorucam eczaneye bakim
ücretlimiydi sizinkide canım
bizdemi öyle bi yere gitsek acaba yaElektrik ve internet ucretsizdi ama, kurduğumuz çadır alanı ücretli idi ve dus da öyle.
Ettim canım evinizde sağlıkla huzurla oturmak nasip olsun inşallah :) daha güzel değerlendirilebilirdi gece ama olduğu kadar değerlendirdim ben de hayırlısı artık :)Uyku sersemi olmuşsekerim00
Birde sekerimiz var topigimizin şekeri
Portakalımsinirliportakal güzel dua almisizdir beybisi senden
Dussuz ve elektriksiz zor olmaz mı acaba cnm, araştırınbizdemi öyle bi yere gitsek acaba ya
yoksa duşsuz elektriksiz bi yeremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?