- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.981
Rabbim şifa versin inşIftarimi yapıp bakarım canım. Sıcak kemoterapi varmış onu araştırmıştık doktor bizim için onu tavsiye etmedi.
Hayırlısı olsun tatlucum. Ev çok önemli. En içine sinen ev olsun gönlüne göre olsun inş.Dün bu muhitteki iyi olan büyük siteyi disridan gezdik konumlarına olanaklarına baktık....2 +1 ve 3+1 şeklinde cephe ve katlarina gore fiyatlar değişiyor... cok büyük yaklaşık 2000 kişi falan yaşam alanı ama kapalı otopark açık otopark spor alet park dinlenme alanı vs mevcut Dıştan cok begendim...
Eşim ev konusunda hem korkak hem de önyargılı bir cok sey de...Tatilde ben bikac daireyi gezeceğim.. Beğenirsem o zaman Ikna ve begendirme çalışmaları yaparim..Ama fiyatlar gerçekten yüksek farkli ödeme şekli mevcutmuş
Canım bakmaya başladıysan artik iyice niyetine girmişsiniz:)Dün bu muhitteki iyi olan büyük siteyi disridan gezdik konumlarına olanaklarına baktık....2 +1 ve 3+1 şeklinde cephe ve katlarina gore fiyatlar değişiyor... cok büyük yaklaşık 2000 kişi falan yaşam alanı ama kapalı otopark açık otopark spor alet park dinlenme alanı vs mevcut Dıştan cok begendim...
Eşim ev konusunda hem korkak hem de önyargılı bir cok sey de...Tatilde ben bikac daireyi gezeceğim.. Beğenirsem o zaman Ikna ve begendirme çalışmaları yaparim..Ama fiyatlar gerçekten yüksek farkli ödeme şekli mevcutmuş
Ekders bizim de yatmadı ne zaman yatacaksa. Benim biraz nakitim var Allah'tan. Yatsa da değerlendirsek düşükkenSözde ek ders dün yatacaktı yatmadı ve nakitim bitti.. Umarım gun icinde yatar...
Tatil yaklaşıyor kendim icin bir hobi arayisindayim...Arada ailelere gideriz ama uzun süre kalmak istemiyorum....
Ahh tembellik yapmasam sabahları yürüyüşe alışsam spor falan ne hoş olur
Normalde 31 inde yatacak diye söylenmiştiEkders bizim de yatmadı ne zaman yatacaksa. Benim biraz nakitim var Allah'tan. Yatsa da değerlendirsek düşükken
Canim bir kısmi firmadan satışlı ödemeler onlara aylık taksit ya da peşin şeklindeCanım bakmaya başladıysan artik iyice niyetine girmişsiniz:)
Ödeme seçenekleri nasil farklı
Canim evce baktıkça fikirlerinizi alirimHayırlısı olsun tatlucum. Ev çok önemli. En içine sinen ev olsun gönlüne göre olsun inş.
Babam iyi olur inşallah canım ayin 14 üne dönüş yapacağım kısmetse biletimi değiştirdim.
Rehber ogretmenim tatlumCanim evce baktıkça fikirlerinizi alirim
Canim baban iyi olsun da rapor almışsın cok da onemli degil zaten dersler bittik
..
Bu arada branşın neydi sordum belki hatirlamiyorum
Hayırlı ise olsun inş canım.Canim bir kısmi firmadan satışlı ödemeler onlara aylık taksit ya da peşin şeklinde
Bazilarini satin alan kisiler var inşaat halindeyken almışlar al sat yapmak icin yani..onlara kredi çekip almak gerekli...
Açıkçası beğenip denk gelirse firmaya ödemek daha iyi taksitle
Normalde 31 inde yatacak diye söylenmişti
...Ben yatacak diye çılgınlık yaptim euro aldim...
Yaz mevsimi.cok azalıyor.maas şimdiden daralıyorum..çünkü yazın nedense daha çok harcanıyor...benim evden çıkmamak lazim
Çok heyecanlı, hazırlık yapıp sabahın olmasını beklemekŞu saat oldu işlerim henüz bitti.
Tatile giderken evi her zamankinden daha düzenli bırakma takintisi var bende :))
Allah korusun gidipte donememek var. Neyse eşimle temizliği yaptık.
Bayram dönüşü evde tadilat ve boya işlerine başlayacağız. O zamana kadar detaylı birşey yapmam.
Valiz en sona kaldı, inşallah birşeyi ututmamisimdir :)
Nemlendirici maskemi yapıp bitki çayı koydum.
Sabah erkenden yolcuyuz Allah'ın izniyle
Dussuz ve elektriksiz zor olmaz mı acaba cnm, araştırın
Tatile kampa gidecek herkesde cok guzel eğlenceli tatiller...
iyiniyetli cnmm baban iyi olacak inşallah desteklerinizle
sekerim00 kampta duş zor olabilir.. Biz de yapıyoruz ama kisa sürelioldugundan elektrik cok ihtiyaç olmuyor..Karanlık olmadan yemek işini hallediyoruz...Şimdi sizin gideceğiniz yer ve beklentileriniz durumu sekillendirir
Bizim de planimiz yok, biraz bayram ziyaretleri sonra da çok uzağa gitmeyiz buralardayiz.Bizde tatil planı yok ne yaz icin ne de bayram icin aile ziyareti sonrası bakariz belki de esim yatarak geçirir cok yogun olduğundan yatmayı özlüyor... Ben o yatsa bile gezerim istanbul da
Siz kampa evden götürüyorsunuz ben beş yildizli otele bile herşeyi evden getiriyorum.Havlu unutma cnm el,yüz,vücut ,şampuan, dusjeli.
Başka ne olabilir tarak, kıyafetlerin,şarj aleti, off sinek kovucu gerekli olur mu gittiğiniz yerde bilmiyorum.
Bıçak al mutlaka, salata vs yapmıştık biz.
Cezve, türk kahvesi de koymuştum ben közde kahve yapmistim :)
Ara kablo almıştık yanimiza çadırımizin önüne elektrik çekebilmek için iyi olmuştu.
Valla ben pek detayciyim cnm yastiklarimizi çarşaflarımızı bile evden götürmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?