- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #35.921
ben de bugun oglende kuaföre gıdıp halledıcem ınsAllah bı ferahlarımBugün evdeyiz, disarida halledilecek işlerim var. Eşimle Kimlik, ehliyet değiştirmeye gideceğim. Bakacağım birkaç şey var.
Birazdan cikariz, yine makinadaki çamaşırları bekliyorum :))
Yakınımızda bir cami var orayı ziyaret etmek istiyorum bugün. Çalışınca herşey erteleniyor
öğlenden sonrayi bulur gelmemiz, donunce de sil supur işleri yaparız.
Valiz hazırlama en sona kalacak.
Allah'tan kişisel bakım işlerimi dün akşam hallettim :))
Ben çok saygı duyuyorum ve zor bir iş kolu gerçekten inanılmaz sabir gerek.Canim eski öğretmenlerin bir cogu öyleydi...ne yazık ki..sabit olduğum su an oyle seyler.var ki
Şimdi.cocuga neden gelmedin diye sormak bile suç oluyor ...
Ben öğretmenliği seviyorum istisnai bikac durum haricinde tabikii...
Kolay gelsin canım.Bugün evdeyiz, disarida halledilecek işlerim var. Eşimle Kimlik, ehliyet değiştirmeye gideceğim. Bakacağım birkaç şey var.
Birazdan cikariz, yine makinadaki çamaşırları bekliyorum :))
Yakınımızda bir cami var orayı ziyaret etmek istiyorum bugün. Çalışınca herşey erteleniyor
öğlenden sonrayi bulur gelmemiz, donunce de sil supur işleri yaparız.
Valiz hazırlama en sona kalacak.
Allah'tan kişisel bakım işlerimi dün akşam hallettim :))
Evet canım dahiliye yönlendiriyor.Evet cnm devlet dusunuyorum dahiliye ye gideyim once. Sonra onlar yönlendirir degil mi
Hani genel bir kanı var ya aşırı kilolu değilsen diyetisyen gerek görmez devlet hastanesi
Tüm bekleyen herkes için edilecek dualarım var, Rabbim kabul ederse.kolay gelsin canımm
bizede dua ettt camide
Tatil dönüşü masraflı bir kuaför ziyaretim olacak,ben de bugun oglende kuaföre gıdıp halledıcem ınsAllah bı ferahlarımkas bıyıkta aldırırm kesın cok kalabalıktır
ben de devlette gebelik okulu var ona katılmıstım dıyetısyende var kurumda,gorusmeye gittim nası daha saglıklı faydalı beslenırım bebek için vs gibi kadın bana zaten cok kılo almamıssınız siz, yumurta ceviz vs vs yıyomusunuz dıye sorup boyle devam edin dediEvet canım dahiliye yönlendiriyor.
Ben iki farklı hastanede gittim hiç öyle birşey söylemediler.
Diyetisyenler den memnun kalmadım orası ayrı :)
Hepsi muhteşem yerler tadını çıkarıninşallah tatlucum
gezmek içinde para lazım ya
valla şimdi bayrama gidicez diye kıt kanaat harcıyorum sonrasındada Balıkesir,cunda,ayvalık,bandırma,çanakkaleyi gezmeye çıkıcaz, kamp yapıcaz eşimle :)
inşallah yetiririzz parayı :))
inşallahhh çok teşekkürler :)Hepsi muhteşem yerler tadını çıkarın
Amin inşallahTüm bekleyen herkes için edilecek dualarım var, Rabbim kabul ederse.
Ozeller de bunu bildikleri icin çok çok pahalı.ben de devlette gebelik okulu var ona katılmıstım dıyetısyende var kurumda,gorusmeye gittim nası daha saglıklı faydalı beslenırım bebek için vs gibi kadın bana zaten cok kılo almamıssınız siz, yumurta ceviz vs vs yıyomusunuz dıye sorup boyle devam edin dedisagol ya cok faydan oldu insanları özele yönlendırıyolar az para sanki saglık için o kadar vergi ödüyoruz devletten yaralanamıyoruz
1 gram altın aldım dün onu yazarmisin canimHaziran birikimlerimizi yazmaya başlıyorum kızlar, beni etiketleyerek bildirebilirsiniz
Amin canım inşallah sagolasin.Allah şifa versin sana da yardım etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?