- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.001
Iyi tatilller canım beğenmene sevindim, egede misiniz?Çok şükür geldik kızlar, çok şirin bir yer,oteli de çevreyi de çok beğendim.
Köy içerisinde sessiz, sakin, huzur dolu bir yer.
Denize sıfır ve kumsalı çok beğendim,
yol tuttu biraz gelirken, onun için henüz denize girmedim ama su sıcak belli.
Içine sinmiyorsa göstereceksin tâbi:)Siz kampa evden götürüyorsunuz ben beş yildizli otele bile herşeyi evden getiriyorum.
Neyse ki bu seferki otel tam benlik, herryer pırıl pırıl ama yine kendi nevresim, havlu, sampuanlarimi falan kullanacağım. Çünkü takıntılı olmak bunu gerektirir :)))
Balikesirdeyiz canimIyi tatilller canım beğenmene sevindim, egede misiniz?
Yıllar önce yeni evliyim maxx Royal Belek gittik, eşimin işi dolayısıyla hediye verdiler o zamanlar.Içine sinmiyorsa göstereceksin tâbi:)
Ama beş yıldızda ben havlu, çarşaf almıyorum anca eşyalarımız biz sığıyoruz:)
Şampuanlar, kişisel bakim malzemeleri sadece.
Sen de bize iyi geliyorsunGeyikliGece merhaba canım, diğer topikte etiketlemişsin, seni tekrar gördüğüme çok sevindim.
Aktif olarak buraya yazıyorum, diğer topikleri arada okuyorum ama sadece buraya yaziyorum. Burası iyi geliyor bana
çok teşekkür ederim canımmmSekerim cok gec kaldim ama telastan yazamamisim dogum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere
beybisi hangi oteldesiniz ya çok sevindimm beğenmene valla nasıl sıgdırıyosunuz o kadar eşyayı bravo bende yastık kılıfı falan alayım bariÇok şükür geldik kızlar, çok şirin bir yer,oteli de çevreyi de çok beğendim.
Köy içerisinde sessiz, sakin, huzur dolu bir yer.
Denize sıfır ve kumsalı çok beğendim,
yol tuttu biraz gelirken, onun için henüz denize girmedim ama su sıcak belli.
balıkesirde canım kahvemsimK kahvemsi mutluluk cok sevindim
Marmara bolgesindemi
Annem ve kardesim icin ariyorum denize yakin ufacik bir yer yeter ama bulamadik
Bir kac gun kacmak istiyorlar
Sende bize iyi geliyorsunGeyikliGece merhaba canım, diğer topikte etiketlemişsin, seni tekrar gördüğüme çok sevindim.
Aktif olarak buraya yazıyorum, diğer topikleri arada okuyorum ama sadece buraya yaziyorum. Burası iyi geliyor bana
Canımmmmm valla Temmuz da birikim planlıyorum. Eşimle kavga ettikçe internetten alışverişe sardım gene. İntikamımı böyle alıyorum kendimce ya da işime geliyor. Amannnn yazsam yazsam anlatsam uzun uzun sürer . Şaka bir yana . Ağız tadımız olsun huzur sağlık olsun gerisi boşBir de alya mız var
Artik az harciyor
Kalp kalp kalp :)Sende bize iyi geliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?