- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.481
Canim az cok demeden ekle evet.Avans hesaba geçmiş.
Faturalar ödenecek.
Iki düğün var 50ser hediye veririm çok bir yakınlığımız yok ama davetliyiz gideriz .
Birde arkadaşımın sünnet töreni var oğlu için yarım gram altın almam gerek.
Noterde küçük bir işim var o da 100 tl.
Aylik birikime biraz daha ekleyebilmek istiyorum.
Toptan haberlere çıkmayalım çete misaliBende bende.
Aynen canım genelde kk ile yapıyoruz harcamaları zaten biz. Nakit sadece yol parasına ve ödemeyi nakit isteyenlere filan gidiyor :)Yeter belki, yetmediği yerde kk na dayaniyoruz
Sağlık olsun gerisi hallolur cnm geçmiş olsun.Bizim de kalan harçlık zor yetecek. Yek tesellim güne verdiğim para olacak.
Esimin saglik gideri var ekstra bu ay oldukça yüklü miktar bize gore saglik olsun
Canim az serinlik iyidir.Bodrum’a
Geçen sene de marmaris Bozburun a gitmiştik aynı tarihlerde. Yağmurlu havada yüzdük deniz sıcaktı ama akşam yemeklerinde üşüdük biraz
Bıraktım sıfırlamadım ama 10 binden bile az diyebilirim.Canim az cok demeden ekle evet.
Sen hiç birikimden bırakmadın mi kredi cekerken
Bereketli olsun canım avansın. Yaz hem düğün hem tatil bakımından biraz külfetli geçiyor her zaman. İnşallah birikimin bol olsun ara ödeme yaparsınAvans hesaba geçmiş.
Faturalar ödenecek.
Iki düğün var 50ser hediye veririm çok bir yakınlığımız yok ama davetliyiz gideriz .
Birde arkadaşımın sünnet töreni var oğlu için yarım gram altın almam gerek.
Noterde küçük bir işim var o da 100 tl.
Aylik birikime biraz daha ekleyebilmek istiyorum.
Dikkatli gideriz canım temmuz maaşı zamlı olacak inşallah. Eşine çok geçmiş olsun kesinlikle mühim olan sağlıkBizim de kalan harçlık zor yetecek. Yek tesellim güne verdiğim para olacak.
Esimin saglik gideri var ekstra bu ay oldukça yüklü miktar bize gore saglik olsun
Toptan deşifre olmayalimToptan haberlere çıkmayalım çete misali
Inşallah canımBereketli olsun canım avansın. Yaz hem düğün hem tatil bakımından biraz külfetli geçiyor her zaman. İnşallah birikimin bol olsun ara ödeme yaparsın
Tabiki zamanla düzen oturuyor cnm.Sağlık olsun gerisi hallolur cnm geçmiş olsun.
Benim şu an sadece altın günüm kaldı 4 ay.
O da bittikten sonra bir müddet günlere girmeyi düşünmüyorum, hem artık ev kredisi var hem zaten kendim de alıştım bütçe yapmaya birikime.
Hayırlısı olur inşallah hakkınızda.Tabiki zamanla düzen oturuyor cnm.
Bakalım eylülden itibaren bizim gelir gider dengesi değişebilir.
Oğlumu kendi okulumda başlatmayı planlıyorum. Özeldeki kadar para gitmez...
Hemen sabit öder gibi kuzucugun hesaba atarim
Yok artik dediğimiz noktaSelam kızlar
Deşifre olma olayını en çok ben yaşadım burada.
Yıllar önce evlilik hazırlığı yaparken bir şey sordum, liseden arkadaşım arayıp cevap verdi.
Sonra burada birikime başladığım zamanlar eski iş arkadaşım o sen misin dedi :)))
Amannnn Allah'ın bildiğini kimden saklayacağım :)
Liseden arkadaşın cevap vermesi süper komik yaSelam kızlar
Deşifre olma olayını en çok ben yaşadım burada.
Yıllar önce evlilik hazırlığı yaparken bir şey sordum, liseden arkadaşım arayıp cevap verdi.
Sonra burada birikime başladığım zamanlar eski iş arkadaşım o sen misin dedi :)))
Amannnn Allah'ın bildiğini kimden saklayacağım :)
Tanidi taniyacaklar diye zor olur tâbi.Ben de deşifre olma korkusu olmadan yazışmak isterdim sizlerle böyle zor oluyor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?