Umarım bir çıkış yolu bulur arkadaşın cnm.
Öyle bir insanla ömür zor geçer.
Kimsenin evliliği dört dörtlük değil ama rolleri komple değişmek kadını daha da yorar.
Sadece sevmek evliliği yurutmuyormaalesef

T tatlu ziraat bankası enflasyona endeksli konut kredisi diye bir kampanya başlatmış.
Bir araştır istersen.
Krediyi şu an kullanıp ilerleyen dönemlerde faizler dusunce ceza olmadan yapılandırma, ara ödeme yapılıyormuş.
İstersen faiz oranını sabit istersen enflasyona endeksleyip belirli zamanlarda fazı oranını guncelleyebiliyormuşsun.
Bankacim haber verdi çevrende almak isteyen varsa şubeye yönlendir detaylı konuşalım diye.
Aklıma sen geldin ama yazmayı unuttum gün icinde

Bu haberi bende gördüm ama faiz orani yazmıyorziraat ve vakıfbank da varmış.

Allah hepimize akil vermiş kullanalım diye ne diyeyim.
Hatta bu kadar çocuk isterken bu yaşadığı bile bir işaret görmek isteyene.
Hepimiz sıkıntılar çektik, ama belirli şeyler olmadan da evlilik olmaz, pişman olup geriye baktığında tükenen ömür olur.
Rabbim hakkına hayırlısını versin.

Uyur uyanık gece geciriyorum...
K kahvemsi mutluluk arkadaşın fazla iyi niyet gösterip karşı tarafın kölesi olmuş...
Benim bahsettiğim arkadasim erkek 2 çocuğu var...10 yıldır tanıyorum..
Kadın is cikisi genelde eve gelmez yemek cocuk bakımı temizlik alışveriş yapmaz zaten..Tüm kazandığını yer harcar.Adam koştur koştur eve gidip her şeyi yapar...Rahatlık batiyor dedikleri bu olsa gerek

Çocuğun bir tanesi benim okulumda...Annem gec gelecek börek yapar mısın beni hiç parka götürmüyor buna benzer cok sey söyler..

En son tartışma sebebi kadın evde yapılan yemeği beğenmemiş yaygara kopmuş...

Bikac kez davet etmiştim gelmemişti.

Sonuç ark dediği gözü daha yükseklerde memurla ne diye evlendim vs.. Dava açıyormuş çocukla ugrasamam bak diyormuş kadin zaten

Bikac kez disarda denk geldik...Siz öğretmenleri anlamiyorum hayata temiz bakıyorsunuz 3 kuruş para ile üstelik falan demişti..
Bir gün pikniğe gidelim kısa süreli dedik w saatlik falan yani.çocuklar oynasın dedik.5 dk durdu taksi çağırdı kadın çekti gitti...Eşinin açıklaması mevzu siz değilsiniz ben ve çocuklardan sıkılıyor...Aradı 20 dk sonra havuza ordan yemeğe canlı müziğe gideccekmis gece gelmeyebilirmis

Cok detay duygusal kısımlarda var...Ama 2 tarafında söylediği tek şey sevmiyoruz birbirimizi...Kadın çocuklar ölse de hiç bağ kalmasa falan demiş...Bana da mesaj atmış aksam senin de haberin olsun biz boşanacağız çocukla ilgili beni aramayın okuldan hayatıma bakacağım ayağıma bağ lazım degil..

Ben de cevap yazdim. Durum nedir bilmiyorum ama her ogrenci bizim cocugumuzdur merak etmeyin

Hayatımda ilk kez böyle bir kadın duyuyorum tatlum anlaşılan tüm gece uyku tutmadı seni haklı olarak. Ben böyle insanların kendini az çok belli edeceğini düşünüyorum 10 yıl geçmese de neden katlanmış acabalar arkadaşın?
Bence boşandıktan sonra arkadaşın hayırlısının bu olduğunu anlayacak. Ki bence hayırlısı bu olur çocuklarına ölsün diyen bir insandan uzak durmak..

2 çocuk peşpeşe doğmuş.son 5 yıldır gündemdeymiş konu aslinda küçük olan azcik büyüsün muhabbeti olmuş...erkek ve kardeşleri de bu yapıda her işi yapıyorlar...Kadının yaşı da küçük arkadaşa gore. Kadın su an 29 arkadasim 39 yasinda..
Bence olgunlaşmadan evlilik cocuk vs.. şimdi farkli hayat isteği netlesti

Inanamiyorum! bu nasıl bir kadın.
Yazik çocuğun söylediklerine içim yandı

Kızlar günaydın
Umarım arkadaşlarınız çözüm bulabilirler.
Benim babam da dışarıdan baksanız çok iyidir sevilir etrafında. Lay lay lom sorumluluksuz hayatı var. Zorla geç ödeye ödeye faiz bine bine uyarı mektupları gele gele. Ayda 540tl lik ev kredisini ödedi.
Kafamıza kakar hep.
Hiç baba gibi değil hal hatır sormaz sadece kendi için yaşar.
Bütün evin sorumluluğunu annem üstlendi bizi okuttu evlendirdi düğünümüzü yaptı. Babam hala borç içinde parasını çar çur eder hesapsızdır. Ben de biraz ona benziyorum bir taksit bitmeden diğer kk taksiti başlıyor işte huy. Ama ben cahil değilim. Kendimi kontrol ederek alırım.
Psikolog babamın bizim ailede en acınacak kişi olduğunu söylüyor babaannemin çocuğu olmayı öğrenmiş başka da bir şey bilmiyor analizine göre. Eş kimliği baba kimliği yok bilmiyor. O yüzden kendi hayatını yaşıyor. Yer gezer spor yapar. Kötü alışkanlığı yok. Sabah kahvaltısı akşam yemeğini annesi ile yer. Çok değişik bir tip .
Herkes evliliği başaracak anne babalığı başaracak diyemeyiz sözün kısası.
Kendini hazır hissetmeden çocuk olunca kabul edemiyor anne babalar. Biraz annem ile sohbet ettim evlenmiş 1 ay sonra gebe kalmış. Ben de ablam 6 aylıkken ana rahmine düşmüşüm. Plansız istenmeden olan bir çocuğum ve bunu çok hissettim . Ablam da beni kabullenemedi hep kıskandı.
Açıkçası kendi kendine yetebilen birey yetiştirmek gerekiyor her bakımdan.
@kahvemsi_mutluluk :Arkadaşın kendini kusurlu zannedip boşanmak istemeyebilir sevgisi bitse zaten boşanırdı demekki seviyor eşini. @ tatlu Diğer adam da öyle eşini seviyor gençliğini yaşamasına engel olmuyor.
Ama doğru anda orantılı tepki göstermek gerektiğini öğrenmek lazım çocuklarımıza da öğretmemiz lazım. Sonra bu tarz sorunlar yaşanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…