- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.641
Rabbim bu mutluluğu yarin da hayırlı haberlerle taclandirsin dilerim.Kizlar soyledimm ortaligi sel goturdu hepimiz agladikk cok fenaa sok oldular :))
Rabbime ne kadar sukretsem az..
Ahh insallah canim ya bi anda ben video cekerken kardesimin esi falan gelicek sanmislar arkamdan insallah rabbim o mutluluguda yasatir bize ve tum masumlara..Rabbim bu mutluluğu yarin da hayırlı haberlerle taclandirsin dilerim.
Umarım bir çıkış yolu bulur arkadaşın cnm.Valla bu durum bile bile lades, sonra da kendim ettim çekeceğim diye inat etti.
Ailesi adamın çalışmadığını, alkolu falan bilmiyormuş. Hatta nerdeyse hiç kimse bilmiyormuş.
Tanıyorum ailesini de asla niye geldin demezler, arkasında dururlar ama bizim kız ben sana demiştim iması bile beni mahfeder ayrılmam diyor.
Yıllardır biz birbirimizi seviyoruz diyip devam ediyor.
Çoğu zaman mutlu gördüm bunu inkar edemem adam seviyor, çok iyi bir insan ama sorumluluk sıfır. Kadınla erkek rol değiştirmiş bir evlilik.
Arkadaşımda fazlasıyla rahatlığı sundu adama. Eminim ekmek ne kadardır bilmiyordur.
Bu kadar detaylı bilmiyordum sanırım moral bozukluğuyla herşeyi anlattı.
Ceyizinde bir çocuk kıyafeti vardı, ona sarılıp ağlıyorum öğlenden beri dedi. İçim parçalandı.
Eşi onemli değil, tedavi oluruz arastiriz diyip kapatmış konuyu!!!!
Yaa çok duygulandım...Kizlar soyledimm ortaligi sel goturdu hepimiz agladikk cok fenaa sok oldular :))
Rabbime ne kadar sukretsem az..
Bu haberi bende gördüm ama faiz orani yazmıyorziraat ve vakıfbank da varmış.T tatlu ziraat bankası enflasyona endeksli konut kredisi diye bir kampanya başlatmış.
Bir araştır istersen.
Krediyi şu an kullanıp ilerleyen dönemlerde faizler dusunce ceza olmadan yapılandırma, ara ödeme yapılıyormuş.
İstersen faiz oranını sabit istersen enflasyona endeksleyip belirli zamanlarda fazı oranını guncelleyebiliyormuşsun.
Bankacim haber verdi çevrende almak isteyen varsa şubeye yönlendir detaylı konuşalım diye.
Aklıma sen geldin ama yazmayı unuttum gün icinde
Allah hepimize akil vermiş kullanalım diye ne diyeyim.Umarım bir çıkış yolu bulur arkadaşın cnm.
Öyle bir insanla ömür zor geçer.
Kimsenin evliliği dört dörtlük değil ama rolleri komple değişmek kadını daha da yorar.
Sadece sevmek evliliği yurutmuyormaalesef
Amin turtisim cok amiiinnnYaa çok duygulandım...
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Ben bugün çok yoğundum pek haberlere bakacak fırsatım olmadı ama bir araştıralımBu haberi bende gördüm ama faiz orani yazmıyorziraat ve vakıfbank da varmış.
Hayatımda ilk kez böyle bir kadın duyuyorum tatlum anlaşılan tüm gece uyku tutmadı seni haklı olarak. Ben böyle insanların kendini az çok belli edeceğini düşünüyorum 10 yıl geçmese de neden katlanmış acabalar arkadaşın?Cok detay duygusal kısımlarda var...Ama 2 tarafında söylediği tek şey sevmiyoruz birbirimizi...Kadın çocuklar ölse de hiç bağ kalmasa falan demiş...Bana da mesaj atmış aksam senin de haberin olsun biz boşanacağız çocukla ilgili beni aramayın okuldan hayatıma bakacağım ayağıma bağ lazım degil..
Ben de cevap yazdim. Durum nedir bilmiyorum ama her ogrenci bizim cocugumuzdur merak etmeyin
2 çocuk peşpeşe doğmuş.son 5 yıldır gündemdeymiş konu aslinda küçük olan azcik büyüsün muhabbeti olmuş...erkek ve kardeşleri de bu yapıda her işi yapıyorlar...Kadının yaşı da küçük arkadaşa gore. Kadın su an 29 arkadasim 39 yasinda..Hayatımda ilk kez böyle bir kadın duyuyorum tatlum anlaşılan tüm gece uyku tutmadı seni haklı olarak. Ben böyle insanların kendini az çok belli edeceğini düşünüyorum 10 yıl geçmese de neden katlanmış acabalar arkadaşın?
Bence boşandıktan sonra arkadaşın hayırlısının bu olduğunu anlayacak. Ki bence hayırlısı bu olur çocuklarına ölsün diyen bir insandan uzak durmak..
Inanamiyorum! bu nasıl bir kadın.Cok detay duygusal kısımlarda var...Ama 2 tarafında söylediği tek şey sevmiyoruz birbirimizi...Kadın çocuklar ölse de hiç bağ kalmasa falan demiş...Bana da mesaj atmış aksam senin de haberin olsun biz boşanacağız çocukla ilgili beni aramayın okuldan hayatıma bakacağım ayağıma bağ lazım degil..
Ben de cevap yazdim. Durum nedir bilmiyorum ama her ogrenci bizim cocugumuzdur merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?