- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.661
Bu hesaba göre adam 29 kadın 19 iken evlendiler ya da çocukları oldu tatlucum fazla erken değil mi kadın için sence de. Ayrıca 29-39 evlenmesi var 19-29 evlenmesi var. İyi bile gelmiş bugüne kadar diye düşünüyorum seni üzmek istemem ama.2 çocuk peşpeşe doğmuş.son 5 yıldır gündemdeymiş konu aslinda küçük olan azcik büyüsün muhabbeti olmuş...erkek ve kardeşleri de bu yapıda her işi yapıyorlar...Kadının yaşı da küçük arkadaşa gore. Kadın su an 29 arkadasim 39 yasinda..
Bence olgunlaşmadan evlilik cocuk vs.. şimdi farkli hayat isteği netlesti
Hoşgeldin :)Merhaba hanımlar yine ben yine ev konumla geldimİlk gördüğümüz eve fazlasıyla aşık olup diğerlerini bir türlu begenemedik.Digerlerine kıyasla daha pahalı ve şehir dışında kalıyor ama küçük sehirdeyiz diye sorun olmaz diye düşündük.Bugun yarın bankaya gidicez ama öncesinde sizlere danışmak istediğim bir konu var.
Eşimle ikimiz devlet memuruyuz,benim banka kartım ziraat üzerinden.Ziraatin herkese yaptığı konut kredisi 1,55.
Maaş kartı aynı banka olanlara ziraat farklı bir oran da çıkarıyor dediler ama doğruluğunu size bilip sormak istedim yaşayan var mı acaba?
@kahvemsi mutlulukkaramelli_turta ve başka bilgisi olan arkadaşlar varsa
HosbulduumHoşgeldin :)
Bana banka söyle söyledi;kredi puani ne kadar yüksek ise en düşük orandan faydanilabiliyormus,maaş müşterisine daha uygun olur mu Bilmiyorum.
Âmin inşallah canım:)Hosbulduumkredi puanı hakkında hiç bilgim yok benimde.ama bakalım Mevlam neyler
İnşallah ben de yaşadığınız tatlı telaşı yaşarım
Size de geçmiş olsun canım hayırlısı inşGeçmiş olsun canım, bitti sınav telaşı, Şimdi bekleme sırası
Hayırlı olsun sekerim gözünüz aydın sağlıkla kucağına alırsın inşşu an bu yazdıklarımı başkası yazmışta ben okuyo gibi hissediyorum
Üzerinden büyük bir yük kalktı kurtuldu yavrucak turtisimiyiniyetli cnm kizcene de geçmiş olsun stresi yetiyor sinavin..
canım benim çok sağol amin inşallahSekerim nasil sevindim bilemezsin insallah bugunde hayirli haber alirsiniz
Ben simdilik stabilim brz bekleyecegiz toparlarsam cevabi bulmus olacagiz toparlamazsam anjiyo gibi bsy yapilicak tedavi ediyormus
Kendime dikkat etmeye calisiyorum
canım benim çok sağol amin inşallah
senin neyin var hayırdır geçmiş olsun
Canım sen kaç yaşındasın stresten mi olmuş acaba geçmiş olsunKalbimde elektriksel sistemde bir aksama var ya cok hizli ya cok yavas
Magnezyum ve potasyum onerdiler
Sodayi da hic sevmem icim disim soda oldu
Su an iyiyim ama tek bir yere gitmeye cesaret edemem
Birden bayiliyorum bilinc acik ama kontrolu kaybediyorum
Canım sen kaç yaşındasın stresten mi olmuş acaba geçmiş olsun
1,55 1,75 yine yüksek.100 bin ve altı faizler 1,55. 100bin üstü alınacaksa da faiz 1,65 e çıkıyormuş ziraat bankasında.Calisanina herhangi bir ek desteği de yok.Eve geldim sinir stres harbinden yine kiraya çıkmak istedigimi eşime yazmamak için kendimi zor tutuyorum.Zira hamileliği moral bozukluğu ve ne olucak endişesiyle de yaşamak istemiyorum...Bes gün olmustur bu olaya ciddi gireli, çok yoruldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?