Sabahtan beri hiç durmadan topladık sildik çocuk odaları bitti ancak. Esas benim ev uçak düşmüş gibi
Mobilyaları sildim eşim parçalarına ayırıp pit pit naylonlarla saracak. Bazılarının kutularını saklamıştık onları da sildim.
Iki odayı mobilyaları çeke çeke süpürdüm. Kolileri üst üste yığdım.
Hurçlara konulacaklari koydum. Evi süpürdüm biraz mutfak eşyası koliledim. Oynatmaya az kaldı
Alıntıyı da yanlış yapmışım kahvemsim evi temizledim diyordu ondan alıntı yapacaktım

Kolay gelsin canım:)

Kolaylıklar diliyorum

karamelli_turta misafirlerim gelmedi ikramliklar kaldı, gel bekliyorum hadi.
Misafirimin annesi gelmiş kalacakmis gelmedi, bir de hazırlık yaptin mi diye soruyor.
Karşı komsumuzu aradı eşim onlarda evde yokmuş.
Dedim en son usttekini çağırayım onlardan da hiç ses gelmeyince aramaktan vazgeçtim.
Bugün misafir ağırlama günüm değilmiş.
Oturduk eşimle bir güzel yedik :)))
Atık gelen kimseye ikramlik yok walla,
Çay ve petibor yeter.
Butün gün toz duman olmuş evde o kadar uğraştım, 5 çeşit yaptım,
temizlikle ayrı uğraştım
Yetistircez diye kan ter içinde kaldık, neyse yarına bir şey kalmadı en azindan olumlu bakayım :)))

Toplamaktan, temizlemekten fenalık geldi bana iki gündür.
Daha bir ay da evde yapılacak işler var, sonra derin temizlik Faslı başlayacak. Valla başımı alıp gidesim geliyor böyle zamanlarda.
Seni düşünemiyorum bile, taşınma toplaması ayrı bir olay,Allah yardımcın olsun

ayy en sevmedıgim sey insan o kadar ugrasıyo edıyo tatıl gununde, dun aksam o kadar yoruldun cam sildin bide, hazırlık yaptınmı dıye sorması da ck sacma

ben varım canımm

Kuzuu
Hazirmisin annelige nasilsin iyimisin
Ben gecen gun zarayi talan ettim yaa
Ama bence cok abartmadim
Yenidogan mi alsak 0 3mu ona cok kafamiz takiliyor

Son düzenleme:
ayy en sevmedıgim sey insan o kadar ugrasıyo edıyo tatıl gununde, dun aksam o kadar yoruldun cam sildin bide, hazırlık yaptınmı dıye sorması da ck sacma
Sorma ya gerçekten en sinir olduğum şey, hastalık vs olmadığı sürece söz verdiğim her yere giderim, en azından uğrarım ve karşımdan da aynı inceliği beklerim.
Bir de evi bana o kadar yakın ki aman neyse evi temizlemiş oldum, artık yapacak birşey yok

Hay allah.
Canim o kadar özendin ki ben bile gelmek istedim :)
Geleceğim deyip vazgeçene çok kızıyorum.
Boşver dondurucuya at birazini.
Gelmek isterse de bir kahve yeter bir dahakinde.

Hay allah.
Artık fix menüye geçtim, çay ve petibor isterse de su, yok başka birşey.
Eşim attirmadi dondurucuya haftaici bitiririm ben diyor :))

Hay allah.
Hatta kahvenin yanına da gecen cok şeyler yaptim gelmedin... yine vazgeçersin diye yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…