- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #36.901
Işsizlik maaşını da almaya çalış :)doğru diyosun canım bakiyim zaman ne gösterecek ya hayırlısı olur inşallah
onu alırım inşallahIşsizlik maaşını da almaya çalış :)
Sabahtan beri hiç durmadan topladık sildik çocuk odaları bitti ancak. Esas benim ev uçak düşmüş gibisekerim00 senin aile desteğin de olduğunu düşünerek en azından yarı zamanlı bitene kadar ise devam etmen bana göre mantıklı gibi geldi.
Bebekten sonra da masraflar olacak malum.
İşveren kabul etmezse tazminatını verip gönderir kanunen hakkın çünkü.
Hergun yarım gün değilde 3 gün tam çalışıp kalanında evde olursan hem sen bunalmazsin hem de bebeğinle vakit gecirirsin.
Bebek yaşına gelene kadar da süt iznin olacak onları da isver ile görüşüp toplu kullanabilirsin, yıllık izinler vs. derken o arad amaddi durumuna göre karar verirsin.
Belki daha iyi bir iş bakarsın ya da evde olursun
Ama ben çalışmadığım bir hayat düşünemiyorum, sürekli calismaya alişan insanlar bir süre sonra evde çok bunaliyor
Kolay gelsin canım:)Sabahtan beri hiç durmadan topladık sildik çocuk odaları bitti ancak. Esas benim ev uçak düşmüş gibi
Mobilyaları sildim eşim parçalarına ayırıp pit pit naylonlarla saracak. Bazılarının kutularını saklamıştık onları da sildim.
Iki odayı mobilyaları çeke çeke süpürdüm. Kolileri üst üste yığdım.
Hurçlara konulacaklari koydum. Evi süpürdüm biraz mutfak eşyası koliledim. Oynatmaya az kaldı
Alıntıyı da yanlış yapmışım kahvemsim evi temizledim diyordu ondan alıntı yapacaktım
Kolaylıklar diliyorumSabahtan beri hiç durmadan topladık sildik çocuk odaları bitti ancak. Esas benim ev uçak düşmüş gibi
Mobilyaları sildim eşim parçalarına ayırıp pit pit naylonlarla saracak. Bazılarının kutularını saklamıştık onları da sildim.
Hurçlara konulacaklari koydum. Evi süpürdüm biraz mutfak eşyası koliledim. Oynatmaya az kaldı
Alıntıyı da yanlış yapmışım kahvemsim evi temizledim diyordu ondan alıntı yapacaktım
Toplamaktan, temizlemekten fenalık geldi bana iki gündür.Sabahtan beri hiç durmadan topladık sildik çocuk odaları bitti ancak. Esas benim ev uçak düşmüş gibi
ayy en sevmedıgim sey insan o kadar ugrasıyo edıyo tatıl gununde, dun aksam o kadar yoruldun cam sildin bide, hazırlık yaptınmı dıye sorması da ck sacmakaramelli_turta misafirlerim gelmedi ikramliklar kaldı, gel bekliyorum hadi.
Misafirimin annesi gelmiş kalacakmis gelmedi, bir de hazırlık yaptin mi diye soruyor.
Karşı komsumuzu aradı eşim onlarda evde yokmuş.
Dedim en son usttekini çağırayım onlardan da hiç ses gelmeyince aramaktan vazgeçtim.
Bugün misafir ağırlama günüm değilmiş.
Oturduk eşimle bir güzel yedik :)))
Atık gelen kimseye ikramlik yok walla,
Çay ve petibor yeter.
Butün gün toz duman olmuş evde o kadar uğraştım, 5 çeşit yaptım,
temizlikle ayrı uğraştım
Yetistircez diye kan ter içinde kaldık, neyse yarına bir şey kalmadı en azindan olumlu bakayım :)))
ben varım canımmKizlar kimseler yokmu
ben varım canımm
Sorma ya gerçekten en sinir olduğum şey, hastalık vs olmadığı sürece söz verdiğim her yere giderim, en azından uğrarım ve karşımdan da aynı inceliği beklerim.ayy en sevmedıgim sey insan o kadar ugrasıyo edıyo tatıl gununde, dun aksam o kadar yoruldun cam sildin bide, hazırlık yaptınmı dıye sorması da ck sacma
Yenidoğan alma, ben cevremden biliyorum bebekler kilolu falan doğarsa Yenidoğanlar pek kullanilmiyormusKuzuu
Hazirmisin annelige nasilsin iyimisin
Ben gecen gun zarayi talan ettim yaa
Ama bence cok abartmadim
Yenidogan mi alsak 0 3mu ona cok kafamiz takiliyor
Hay allah.karamelli_turta misafirlerim gelmedi ikramliklar kaldı, gel bekliyorum hadi.
Misafirimin annesi gelmiş kalacakmis gelmedi, bir de hazırlık yaptin mi diye soruyor.
Karşı komsumuzu aradı eşim onlarda evde yokmuş.
Dedim en son usttekini çağırayım onlardan da hiç ses gelmeyince aramaktan vazgeçtim.
Bugün misafir ağırlama günüm değilmiş.
Oturduk eşimle bir güzel yedik :)))
Atık gelen kimseye ikramlik yok walla,
Çay ve petibor yeter.
Butün gün toz duman olmuş evde o kadar uğraştım, 5 çeşit yaptım,
temizlikle ayrı uğraştım
Yetistircez diye kan ter içinde kaldık, neyse yarına bir şey kalmadı en azindan olumlu bakayım :)))
Benim büyük oğlum çok kilolu değildi ama küçük yavrum iri dogdu ve 3/6 ayliklar hiç olmadı ona.Yenidoğan alma, ben cevremden biliyorum bebekler kilolu falan doğarsa Yenidoğanlar pek kullanilmiyormus
Artık fix menüye geçtim, çay ve petibor isterse de su, yok başka birşey.Hay allah.
Canim o kadar özendin ki ben bile gelmek istedim :)
Geleceğim deyip vazgeçene çok kızıyorum.
Boşver dondurucuya at birazini.
Gelmek isterse de bir kahve yeter bir dahakinde.
Hatta kahvenin yanına da gecen cok şeyler yaptim gelmedin... yine vazgeçersin diye yapmadimHay allah.
Canim o kadar özendin ki ben bile gelmek istedim :)
Geleceğim deyip vazgeçene çok kızıyorum.
Boşver dondurucuya at birazini.
Gelmek isterse de bir kahve yeter bir dahakinde.
Onu kesin diyeceğim zaten,Hatta kahvenin yanına da gecen cok şeyler yaptim gelmedin... yine vazgeçersin diye yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?