• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gunaydın kızlarr nasılsınız carsı ısleri evın duzenlenmesi ınanılmaz yoruldum artk dınlenım dicem ama bebek gelıyor :KK70:
dün özel muayene yaptı dr normal dogum için uygun oldugumu soyledi çok heyecanlıyım dualarınızı beklıyorum
Canım benim hayırlısı ile kucağına al inşallah Göktürk bebişi :)

gunaydın güzellikler
mide bulantısıyla uyandım dün sacımı ıslak toplamıstım asırı sıcak dıye yatana kadar ıslak kaldı ondan mı stresten mi bılmıyorum
stresten sanırım cok duygusal ve heyecanlıyım yüreğim pır pır
ayy bende heycanlandım şu an senin için
çok farklı bi duyguu
sağ salim al kucağına inşallah canım benimmm

işler çok yoğun, ayın son haftası nefes alacak vaktim kalmıyor desem yeridir
akşam çaya misafirlerim geliyormuş, hiç hazırlığım yok ne yapayım şipşak bir el atın
apartmandaki bir aile gelmek istediğini söyledi, bir iki sefer biz davet etmiştik hiç denk gelmedi bu sefer kendileri gelmek istediğini söyledi.
eşime dedim madem misafir gelecek onun karşı dairesini de çağır da çıksın aradan.
hem bina ilgili ortak sıkıntılar var onları da konuşur çözersiniz.
akşam geç saatte konuşulduğu için dün birşey yapamadım.
eve gidince ortalığı toplarım.
hazır kurupasta falan alırım. ilk kez gelecekler ama erken çıkma durumum da yok bugün, yapacak birşey yok

bu arada bir bomba daha
iş yerim taşınıyor, şu an araştırma ve bütçe çalışması yapılıyor.
seneye eylüle kadar bulunduğumuz binayı boşaltacak şekilde hareket edelim dedi yönetim.
gitmeyi düşündükleri yer karşı yakada,
hergün köprü trafiği, özel araçla bile 1 saatten fazla mesafe var benim evimden, ve elit bir bölge
buradaki kemik kadroyla evlerinizi taşımayı düşünür müsünüz, çalışma saatlerini nasıl yapalım diye konuşmaya başladılar.
ben biraz düşüneyim, süreç nasıl gelişecek bakalım dedim,
ama eşimle konuştuk işyeri taşındığı zaman biz de evi taşıyabiliriz
evimizi kiraya verir üstüne biraz ekleyerek yakın bölgede kiraya geçebiliriz
her gün en az iki saat yolda zor olacak benim için, burada şartlarım çok şükür iyi, piyasada aynı şartlarda iş bulma durumum sıkıntılı
ve zaten bina ile ilgili de sıkıntılar var
ya da esnek çalışma saatleri talebinde bulunacağım, bir kaç gün evde bir kaç gün şirkette şeklinde bir çalışma programı yapacağım.
zaman içerisinde neyin ne olacağı şekillenecek,

bu arada bir bomba daha
iş yerim taşınıyor, şu an araştırma ve bütçe çalışması yapılıyor.
seneye eylüle kadar bulunduğumuz binayı boşaltacak şekilde hareket edelim dedi yönetim.
gitmeyi düşündükleri yer karşı yakada,
hergün köprü trafiği, özel araçla bile 1 saatten fazla mesafe var benim evimden, ve elit bir bölge
buradaki kemik kadroyla evlerinizi taşımayı düşünür müsünüz, çalışma saatlerini nasıl yapalım diye konuşmaya başladılar.
ben biraz düşüneyim, süreç nasıl gelişecek bakalım dedim,
ama eşimle konuştuk işyeri taşındığı zaman biz de evi taşıyabiliriz
evimizi kiraya verir üstüne biraz ekleyerek yakın bölgede kiraya geçebiliriz
her gün en az iki saat yolda zor olacak benim için, burada şartlarım çok şükür iyi, piyasada aynı şartlarda iş bulma durumum sıkıntılı
ve zaten bina ile ilgili de sıkıntılar var
ya da esnek çalışma saatleri talebinde bulunacağım, bir kaç gün evde bir kaç gün şirkette şeklinde bir çalışma programı yapacağım.
zaman içerisinde neyin ne olacağı şekillenecek,
Aa canım çok şaşırdım hayırlısı olsun inş.
Mesafe fazla hergun o kadar yol çok.
Esnek çalışma saati fikri de güzel bence hadi hayırlısı

Aa canım çok şaşırdım hayırlısı olsun inş.
Mesafe fazla hergun o kadar yol çok.
Esnek çalışma saati fikri de güzel bence hadi hayırlısı
yaklaşık 8-9 yıldır hep bir taşınma projesi vardı aslında :))
hakkımızda hayırlısı ne, nasıl olacak ben de merak içerisindeyim.
hayatımda aksiyon hiç eksik olmuyor :)
işyerinin taşınma durumu netleşip ne yapacağımıza karar verene
ya da en azından bu fikre alışana kadar,
evdeki zorunlu şeyler dışındaki işleri de bekletmeye karar verdik.
mesela balkonu kapatacaktık ölçüleri aldılar iptal ettirdik,
küçük odaya halı ve perde beğendim ama evi taşırsak bunlar çok gereksiz olacak.
ne yapacağımızı netleştirelim de o zaman değerlendiririz

K kahvemsi mutluluk hayırlısı canim iş yerin icin belki de o muhite taşınırsın belli olmaz...zaman her şeyi gösterir...Yol işi zor ben bu 2 yıl hariç 8 yıl cok uzak mesafe gittim geldim yaklaşık 3 saat yol ve ben mahvoldum...
O yuzden ev isi askıya alıyorum hepp

Hiç eve dokunma kesinlikle zorunlu durumlar dışında...

Bugün sevdiğim bir arkadaşımla buluştum gezdik bol muhabbet ettik ne yazik ki hayat karmaşasından sık görüşemiyoruz...

2 gün once kolyemi takas yaptim gram altinla
Sonra rahat zamanda bakıp kolye alabilirim...

Seminerlerin bitmesine 2 gun kaldi. Sonra ev isleri falan yaparim kışlık girişimleri ufaktan başlar...

Tayin dönemine tam 2 ay var atama takvimi belli olmuş

Back
X