- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.081
Mahcup oldum, düşünceleriniz için cooook teşekkür ederimKahvemsi öncelikle hayırlısı olsun. Senin en çok bu yönünü beğeniyorum biliyormusun acele karar vermiyosun. Ölçüyorsun tartıyorsun ve en makulünü bana göre en doğrusu neyse onu uyguluyorsun. Sana güveniyorum bu konuda da en iyi çözümü bulacağına. Akşam oturmasına gelen misafire ben yetiştiremezsem tatlı yapıyorum Revani çayla ikram edilir kahve ile ikram edilir. Fikir olsun diye yazdım. Kolay gelsin güzel hanımlar.
Hayırlısı canım benim,bu arada bir bomba daha
iş yerim taşınıyor, şu an araştırma ve bütçe çalışması yapılıyor.
seneye eylüle kadar bulunduğumuz binayı boşaltacak şekilde hareket edelim dedi yönetim.
gitmeyi düşündükleri yer karşı yakada,
hergün köprü trafiği, özel araçla bile 1 saatten fazla mesafe var benim evimden, ve elit bir bölge
buradaki kemik kadroyla evlerinizi taşımayı düşünür müsünüz, çalışma saatlerini nasıl yapalım diye konuşmaya başladılar.
ben biraz düşüneyim, süreç nasıl gelişecek bakalım dedim,
ama eşimle konuştuk işyeri taşındığı zaman biz de evi taşıyabiliriz
evimizi kiraya verir üstüne biraz ekleyerek yakın bölgede kiraya geçebiliriz
her gün en az iki saat yolda zor olacak benim için, burada şartlarım çok şükür iyi, piyasada aynı şartlarda iş bulma durumum sıkıntılı
ve zaten bina ile ilgili de sıkıntılar var
ya da esnek çalışma saatleri talebinde bulunacağım, bir kaç gün evde bir kaç gün şirkette şeklinde bir çalışma programı yapacağım.
zaman içerisinde neyin ne olacağı şekillenecek,
Kilo verme de bir süre alma ama hamilelik her bulduğunu ye diyenlere kulak asma canimgünaydın kızlar
ayy ben tartılmayı unuttum tatlum
zaten artık kilo vermeyi beklemiyorumda
keşkee versemmm birazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?