Gunaydin herkese
Bursa.da girilecek denizi sen mi sormustun K kahvemsi mutluluk ben suanda kursunlu kumsaydayim. Haftasonu icin degilde cunku kalabalik oluyor haftaici burasi guzel sabah saatleri denize girmek icin cok uygun guzel annemin burada yazligi var bebelerle tatil yapiyoruz biz burada.
Dun 1 gr altinimi altim sira 2.de

Yok yazamiyorum artik gülmekten
canim ne oldu ya bana da anlatsaniz merak ettim

Ben sordum, kurban icin bakıyorum canim
Tavsiye edebilecegin otel var mı oralarda acaba

Yok bu tarz diyetleri bende doğru bulmuyorum zaten. Metabolizmayı çökertip insanda bir süre sona daha farklı problemlere sebebiyet veriyor

Ben çok hareketsizim. Sporu artık bir yaşam biçimi haline getirsem bütün hayatım düzene girecek.
Ama başladım inşallah hergün devam edeceğim

Takip ettiğim astrolog, merkür retrosunun etkisi ile elektroniklerde bozulma görülecek yazmıştı
Ay çok üzüldüm kızlar sizinkilere.
Benim bulaşık makinesi de 4 yillik.
Annemin geçen hafta çamaşır makinesi bozuldu 500 tl gitti. 2 gün önce bulaşık makinası bozuldu 500 tl de ona verdi. Çocuklarim olmasaydı ne yapacaktım diyip duruyor yazık
Daha maaşı dz bağlanması...

bugün yağmur nedeni ile elektrik kesintisi var, doğru düzgün çalışamadım
fırsattan istifade detaylı bütçe yaptım, bayram için otel baktım.

buldunmu bi yerler canım

Annemin geçen hafta çamaşır makinesi bozuldu 500 tl gitti. 2 gün önce bulaşık makinası bozuldu 500 tl de ona verdi. Çocuklarim olmasaydı ne yapacaktım diyip duruyor yazık
Daha maaşı dz bağlanması...

Allah hayırlı evlat versin yeterki
bende çok seviyorum ailemin bi eksiğini almayı yapmayı
Allah razı olur inşallah sizdende
sekerim00 çok geçmiş olsun, Allah ödeme kolaylığı versin.

çok sağolun amin inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…