- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.941
En derin izleri bende bırakmış galiba
Ikide bir hatırlatıyorum
Göz bu,görüyor.
Biliyorum, sizde görüyorsunuz
Ama napiiim çok komik
Ben anlamadim
Yoksa onlar da mi
Seey yapti gozardi etti
Artık soğuk içecekler tüketme cnm.gunaydın kızlarr cok sıcak yaa bıde bogazım acıyo yanıyo felaket
canim ne oldu ya bana da anlatsaniz merak ettim
Yok yazamiyorum artik gülmekten
valla canım su hayattaki en büyük zevkim soguk buz gıbı suArtık soğuk içecekler tüketme cnm.
Ben sordum, kurban icin bakıyorum canimGunaydin herkese
Bursa.da girilecek denizi sen mi sormustun K kahvemsi mutluluk ben suanda kursunlu kumsaydayim. Haftasonu icin degilde cunku kalabalik oluyor haftaici burasi guzel sabah saatleri denize girmek icin cok uygun guzel annemin burada yazligi var bebelerle tatil yapiyoruz biz burada.
Dun 1 gr altinimi altim sira 2.de
canim ne oldu ya bana da anlatsaniz merak ettim
Epey masraf çıkmışkızlar buzdolabının motoru bozulmuş 700 tlymiş masrafı
sağol canımEpey masraf çıkmış
Geçmiş olsun canim
Ben buralarda hic otel gormedim canim bide biz hep evde kaldigimiz icin ic dikkat etmedim acikcasi ama apartlar vardir sanirimBen sordum, kurban icin bakıyorum canim
Tavsiye edebilecegin otel var mı oralarda acaba
Yok bu tarz diyetleri bende doğru bulmuyorum zaten. Metabolizmayı çökertip insanda bir süre sona daha farklı problemlere sebebiyet veriyorTatlım üniversitede çok kilo almıştım sonra isveç diyeti diyeti diye aptalca bişey yaptım sakın yapma gözaltları acayip morardı hasta mısın diye soranlar olmuştu yalnız bana kattığı şey şekeri bıraktım içeceklerdeki o bile o kadar çok kaloriki düşününce.Yürüyüş süper sıkılaşmak için komik ama dpor yapamıyordum açıyordum müziği oryantel oynadım ilk zamanlar protein ağırlıklı beslendim sonra ekmek çok hoşuma gitmemeye başladı diyetten öte yaşam biçimim depişti zamanla 3 kilosu su zaten onu hemen veriyosun hızlı kilo verince alıyosun o diyeti yaptığımda 69 kiloydum şu an 52-54aralığı geziyorum herseyide yiyorum kendime iş çıkarıyodum viledayla silmiyorum bezle eğilip kalkıyodum hiç üşenmem bişey unutunca markete tekrar gidiyodum derken kilom sabitlendi aralarda dağ yürüyüşlerine gidiyoruz hem değişik yerleri görüyoruz hemde 15-20km yürüyor
sağol canımmsekerim00 gecmis olsun canim
Annemin geçen hafta çamaşır makinesi bozuldu 500 tl gitti. 2 gün önce bulaşık makinası bozuldu 500 tl de ona verdi. Çocuklarim olmasaydı ne yapacaktım diyip duruyor yazıkTakip ettiğim astrolog, merkür retrosunun etkisi ile elektroniklerde bozulma görülecek yazmıştı
Ay çok üzüldüm kızlar sizinkilere.
Benim bulaşık makinesi de 4 yillik.
bugün yağmur nedeni ile elektrik kesintisi var, doğru düzgün çalışamadım
fırsattan istifade detaylı bütçe yaptım, bayram için otel baktım.
Annemin geçen hafta çamaşır makinesi bozuldu 500 tl gitti. 2 gün önce bulaşık makinası bozuldu 500 tl de ona verdi. Çocuklarim olmasaydı ne yapacaktım diyip duruyor yazık
Daha maaşı dz bağlanması...
sekerim00 çok geçmiş olsun, Allah ödeme kolaylığı versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?