- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #37.901
Ben çektirdim ama öyle yan etki birşey olmadı.Icinizde ilacli mr cektiren varmi alerji durumundan cok cekiniyorum tatil oncesi bir problem yasarmiyim
Kizlarrrr buzdolabim bozulmus hersey erimisss cozulmus boreklerr falan tekrar donarmi cig borek pismemiss ay cok kotu koktu heryer tuh yaa garantiside bitti
Takip ettiğim astrolog, merkür retrosunun etkisi ile elektroniklerde bozulma görülecek yazmıştıKizlarr benim de camasir makinesi problem çıkardı gidince baktiracagiz ne oluyor boylee
Olabilircanim çünkü kombiler kapali.Suya yüzde 40 indirim yapılmış hali bu :))
Boynum sıkıntılı ya saç kurutma mecbur,
Ama bölgede inşaat makinaları çok çalışıyor onların elektriği bize yansıtıyorlar bence
Ben çektirdim ama öyle yan etki birşey olmadı.
Çekim sonrası cihazda kalmanın da etkisiyle sanırım mide bulantısı olmuştu.
Ama benim herhangi bir alerjik durumum yok.
Tatil dönüşü cektirsen nasıl olur
Yok canım klima lüks ne gezer :))Olabilircanim çünkü kombiler kapali.
Klima çalıştiriyorsan ancak o yükseltebilir.
İğne gibi düşün, pek hissetmedim ben.Hic bsy olmaz sadece vakit ayirmis olurum ani bir durumda dr aramam hastahane aramam cilt alerjisi karsisinda suya girmeme riskim olmaz
Peki can yakiyormu
Benim aci esigimde dusuk bayilir kalirim mrda
Tek basima kan veririm serum taktiririm disciye giderim mr dan korkmam ama igne ve kas acisina dayanamiyorum
ben de cektırdım canım ılacın bı farkı yokki normal igne gbı hafıf gırıyo koldan vaktı gelınce verıyor benım de canım az hıc acımadı merak etme.agrı vs de olmadıHic bsy olmaz sadece vakit ayirmis olurum ani bir durumda dr aramam hastahane aramam cilt alerjisi karsisinda suya girmeme riskim olmaz
Peki can yakiyormu
Benim aci esigimde dusuk bayilir kalirim mrda
Tek basima kan veririm serum taktiririm disciye giderim mr dan korkmam ama igne ve kas acisina dayanamiyorum
Bana da şu an için lux geliyor :)Yok canım klima lüks ne gezer :))
ben de kozmik blogu takıp edıyorum onda da ay takviminden dolayı benzer seyler yazıyodu canım sen kimi takip edıyosunTakip ettiğim astrolog, merkür retrosunun etkisi ile elektroniklerde bozulma görülecek yazmıştı
Ay çok üzüldüm kızlar sizinkilere.
Benim bulaşık makinesi de 4 yillik.
İğne gibi düşün, pek hissetmedim ben.
Sen tatilden sonraya birak o zaman en iyisi
ben de cektırdım canım ılacın bı farkı yokki normal igne gbı hafıf gırıyo koldan vaktı gelınce verıyor benım de canım az hıc acımadı merak etme.agrı vs de olmadı
Özelden yazdım canım.ben de kozmik blogu takıp edıyorum onda da ay takviminden dolayı benzer seyler yazıyodu canım sen kimi takip edıyosun
Hiçbir fikrim yok esila,
dr a mi sorsan acaba.
Bende istiyorum çok merak ettimÖzelden yazdım canım.
Varsa isteyen yazabilirim
Hadi gözün aydın canımBenim makinada sorun yokmuş,alttaki priz bozulmuş onu değiştirdi eşim.
Boş yıka bir kere belki kase vs koymuşsan ters o su boşaltmıştır inş bozulmaz garanti bitince yancaz diyorum ömürlük garanti yapsınlar
Sizin adınıza çok sevindim. Büyük geçmiş olsun.Benim makinada sorun yokmuş,alttaki priz bozulmuş onu değiştirdi eşim.
Ben de :)Özelden yazdım canım.
Varsa isteyen yazabilirim
damardan dıye hatırlıyorum canım yuzde 90 oyleydıDamardan veriyolar dimi
En son igne yaptirdigimda bayildim acil dr u baygin halde disari atti hasta cokmus disarida dinlenecekmisim kapidan cikamadim yere dusmusum 30 dk kdr oyle kalmisim 2serum 3 hap verdiler ozel oda actilar dr 3 kere yanima cikti 5 saatte zor ciktim.
8 sene oldu.
Ama serum taktirabiliyorum. Damar yoluyla derdim yok.
Bende pek ilgincmisim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?