- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.061
Gebelik hatiralari kaliyor sonra bunlar:)sabah esımden bı suru fırca yedım zaten deminde annem söylendi vur bacım sen de vur
Yine yükseliyor.Kızlar gram altın 260i gecti
Haha iyiki dedin benim de makinede çamaşırlar varGünlük sporumu yaptım, duş aldim tam dinlenecektim makinadaki camasirlari hatırladım.
Ahhh benim bu çamaşırlarla sınavım ne olacak :))
Hergun makina çalışıyor neredeyse.
Akşam bunları yikayayim,
yarın anneme gideceğim, kalan herşey pazara. Pazartesi de tatil zaten.
Salondaki halıyı eşim yikamaciya vermiş, ne kağıt almış, ne de ne zaman getirecegini sormuş :)))Haha iyiki dedin benim de makinede çamaşırlar var
Aritma cihazımızın filtreleri değişti,
Halilari da yikamaya verdim pazar getirecekmiş.
Iki veya üç güne getiriyorlar genelde cnm:)Salondaki halıyı eşim yikamaciya vermiş, ne kağıt almış, ne de ne zaman getirecegini sormuş :)))
Geçmiş olsun cnm ..Yakalandımbiraz kırgın gibiyim kafamı kaldıramıyorum da sadece okumakla yetiniyorum kızlar kusura bakmayın
Sağol canım :)Geçmiş olsun cnm ..
Dikkat et kendine, toparlaninca bekliyoruz o zaman :)Yakalandımbiraz kırgın gibiyim kafamı kaldıramıyorum da sadece okumakla yetiniyorum kızlar kusura bakmayın
Romantik romantik yuruseydiniz ablacığımBende eşimle yürüyüşe çıktık...yağmura yakalandık geri döndük
Ne romantiği kahvemsi bardaktan boşalır gibi yağdı havada soğuktu...geldim geleli ısınamadım utanmasam battaniyeyle oturacağım...inşallah bütün tatil böyle geçmezRomantik romantik yuruseydiniz ablacığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?