- 3 Mayıs 2018
- 477
- 1.657
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.021
Sizde yarışa girdiniz ha birikimin yanında bir birikim daha ne kirli çıkısınız sökülün sökülünBen size anlatmayı unuttum :))
Akşam esimle geleneksel bütçe ve maddiyat konularını konuşurken ona aldığım açılmayan kumbarayi getirdi. Tatil için biriktiriyordum al bunu dedi.
Hem şaşırdım, hem duygulandım, hem komigime gitti. Duygudan duyguya girdim valla :)
Ben bir iki gün atar bırakır diyordum, ben unuttum o unutmamis.
Ağırlaşmış epey, dedim görür saklamaya devam et, şimdilik kalsın dolunca açarız.
Ama acayip merak ettim ne kadar oldu acaba :))
ınsAllah teyzesi hayırlısıyla gelsin saglıkla gelsin müjdeler vereyim size burdan
Cokk beğendim modelini dünya sığar valla içine bütün dağınıklık toplanır...Ya bende vazgectimm birikimimi karta yedirmek istemiyorum :) kp gonderdigiyle birazini oderiz geri kalanida 4 5 ayda kapatiriz artik
Sagol canim begenmene sevindim valla bende neler sigar diye dusunup duruyorum :) ama cok yuklenipte dolabi gocertmiyim diyorum
Canım dünya da 1.sırada Fransa da bir yer varAkşam otel alternatifini ikiye dusurduk, ikisine de ön rezervasyon yaptım :))
İstanbul'a ulaşımı yakın, yarim pansiyon, Spa oteli, açık, kapalı havuzu, hamam, saunasi falan var.
Denize de gidilebilir mesafede.
Yarın biraz daha araştırıp haftasonu kesin rezervasyon yaptıracağım.
Eşimin doktoruyla da konuştum,
İmkânınız varsa sıcak terapileri olan yerleri tercih edin diye öneride bulunacaktim, kesinlikle tavsiye ediyorum tedaviye destek olur dedi.
Sanırım dusundugumden çok daha uyguna halledeceğim bu işi.
Sizde yarışa girdiniz ha birikimin yanında bir birikim daha ne kirli çıkısınız sökülün sökülün
Aklımda olsun canimCanım dünya da 1.sırada Fransa da bir yer var
2.sırada da Haymanadaki kaplıcaymış . Ankara’da olup hala gitmedim.
İmkan ve zaman el verirse Haymana kaplıcalarına da gitmenizi tavsiye ederim.
Erkencisin beybisiGünaydın kizlar
Açlıktan :)Erkencisin beybisigünaydın
Ablaciim yaaEskiden arabaya biniyordum...koltuğun altında bir kol olurdu çekerdim ayar verirdim...kapıda bir pencereyi açmak için çevirmeli kol bide kapıyı açmak icin kulpu olurdu...şimdi 355tane düğme var benim pencereyi açıyım diyorum arka ön hertarafı açıyorumdireksiyondakileri hiç anlatmayım eşim yan yan bakıyor dişleri kıl doğruyordur ama olsun araba sürmeyi özledim sabretsin artık...(bak annem aklıma geldi yatsımı kılıyım onuda anlatıyım size)
Bende sicak para seviyorum bazi durumlarda kk olmasi iyi olmuştu tatil rezervasyonu falan.Ne çekiyorsunuz be kızlarım bu kredikartlardan ben sıcak parayı seviyorum varsa harcıyorum yoksa köşeme çekiliyorumbir tane kredikartım var bilet ve int den kullanmak için...inşallah alışmamda...ama işte trknolojide geri kalacağım diye korkuyorum...eşim telf ile ödemeye geçmiş onun hızına hiç yetişemiyorum
Ya kiyamam.Ben size anlatmayı unuttum :))
Akşam esimle geleneksel bütçe ve maddiyat konularını konuşurken ona aldığım açılmayan kumbarayi getirdi. Tatil için biriktiriyordum al bunu dedi.
Hem şaşırdım, hem duygulandım, hem komigime gitti. Duygudan duyguya girdim valla :)
Ben bir iki gün atar bırakır diyordum, ben unuttum o unutmamis.
Ağırlaşmış epey, dedim görür saklamaya devam et, şimdilik kalsın dolunca açarız.
Ama acayip merak ettim ne kadar oldu acaba :))
Çok iyi gelecek bu mola size canim :)Akşam otel alternatifini ikiye dusurduk, ikisine de ön rezervasyon yaptım :))
İstanbul'a ulaşımı yakın, yarim pansiyon, Spa oteli, açık, kapalı havuzu, hamam, saunasi falan var.
Denize de gidilebilir mesafede.
Yarın biraz daha araştırıp haftasonu kesin rezervasyon yaptıracağım.
Eşimin doktoruyla da konuştum,
İmkânınız varsa sıcak terapileri olan yerleri tercih edin diye öneride bulunacaktim, kesinlikle tavsiye ediyorum tedaviye destek olur dedi.
Sanırım dusundugumden çok daha uyguna halledeceğim bu işi.
Evet oyle temizleyip baslamak lazim bi yerden :))Duvara monte degil mi, hiiiiic birşey olmaz :)
Cok tesekkur ederim insallah daha guzeli sizin olurrr :)Cokk beğendim modelini dünya sığar valla içine bütün dağınıklık toplanır...
Bir arkadaşımda görmüştüm bundan birazdaha büyüktü tabi yataklarını bile koymuştu evim müsait olsa kocaman yaptırırım gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?