gunaydın kızlar 2-3gundur bogazlarım fena kendım ettım kendım buldm gıbı bısey devamlı buz gbı meyveler,sular olacagı buydu.
gece sabaha kadar dgru durust uyuyamadm 3saat anca yatmısmdr sabahta 5 olmak uzereyken uyandm resmen oksurukten halsızlıkten geri dalamadım
kalktım zor da olsa abdest aldm sıfa nıyetıne bı yasin okudum esım ıse gıderken anneme geldım yatıyorum sımdı

Doğum zamanin geldi geliyor artik soğuk şeyler yiyip içme sakin cnm.

Küçüğüm üç günlüktü .
Bir bardak soğuk içecek içmiştim
Hava aynen böyle sıcak.
Sonra ben oksurdum ,
karnimin içi bagirsaklarim da ayri oksurdu.
Karnimi tutup ağzımın içinde oksurdum sonra bir hafta

dıkkat edıyorum artk ama iş isten gecti sanırım canım ya suan varya sancı cekmeye dahi halim yok yatıyorum oyle kolay kolay hıc hasta olmam bıde ben Rabbım hayırlısını versın

dıkkat edıyorum artk ama iş isten gecti sanırım canım ya suan varya sancı cekmeye dahi halim yok yatıyorum oyle kolay kolay hıc hasta olmam bıde ben Rabbım hayırlısını versın
ayy gerçekten tam sopalıksınn uykucuu insan öyle soğuk şeyleri içermi ılıştırıpta öyle içseydin bari
ben şimdi bile korkuyorum soğuk bişi yiyip içmekten çünkü insanın boğazı acıyınca antibiyotik kullanmadan geçmiyor
dikkat et canım ya

de o zaman :))
Yok be abla birikim mi kaldı,
Bende üç beş gram, onda kumbara
Çok olsa da sokule sokule anlatsak
Maşallah maşallah Allah bereketlendirsin biri beş yapsın inşallah...altın kızlarım hayırlı bol bereketli sabahımız ve cumamız olsun

Uykucum dikkat et geçmiş olsun canım.
Rabbim kabul etsin şifa olsun inş. Sen sicakliyorsundur bilirim. Kızımı 15 temmuz da doğum yapmıştım alanyada düşün cayır cayır yanıyordu ortalık. Ayaklarım da ödemlar oluşmuştu. Mayalı hamur gibi şişmişti

sagol canım Allah razı olsun bizim de tahmını dogum tarıhımız 15temmuzdu bu zamana kadar ama bebişin bası 15-20 gundur doguma hazır sekılde oturmus kanala beklıyor o yuzden bız de devamlı tedırgınız ama gelen gıden yok.
benım de ayaklarım sıstı bide bu usutme ısı cıktı sımdı Rabbım beterınden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…