Bunlar nisanda takılacak, düğünü sormadım
Bizim düğünlerde 20 gram üçlü burma takılıyor hep. Altın çok cosmasa bari
Nişanı mekan tuttular salonda olacak canım
Gercekten kolay gelsin çok ya sizede yapıldı mı çok kardeşi olan yandı bizde çeyrek takılır nişanda düğündede neye gücün yetiyorsa öyle bir bilezik eşim tarafında dayılar vsde bilezik takmıyor hep çeyrek bende onlara giderken aynını takıcam benim dayılarım takmıştı artık kuzenler ne zaman evlenirse geri takarız

Bize de öyle yapıldı, coktu benim takım.

Selam kızlar
Yemekleri yaptım, mutfağı komple kirkladim.
Binadaki tadilat nedeniyle ev leş gibi, her odayı iki suyla sildim.
Yatak odası, balkon ve çamaşırlar daha beni bekliyor.
İşleri bitirmişsin bende kalkıp kalan ütülerimi yapıyım mutfagımı temizliyim eşimede süpürmeyi veriyim tertemiz olsun evimiz

Biz kızkardeşimin nisaninda çeyrek altın takmıştık, ablam öyle uygun gördü.
Ama düğününde kendi bilezik modelinden aldim 15 gram.Ablam da ayrı aldi.
Düğün için bilezik takiliyor bizde kardeşlere.
Benim dayilarim, amcam, halam, eşimin teyzeleri de bana bilezik takmıştı, bende kuzenlerimize çeyrek takıyorum çünkü annelerimiz bilezik aliyor onlara.

Adetlerimize göre takıyoruz bizde eşiminkilere daha rahat oluyor bizde kuzenlerimde evliler bilezik taktı bende bekarlara takarım 15gramda iyiymiş şimdi ne kadat oldu düğün parasıda biriktirmek gerek düşününce

Sende ev almayı düşünüyordun değil mi?
Evet canım faizlerin biraz düşmesini bekliyoruz biz evlendiğimizde direk takılarımızı koyduk hiç ne kadar gram ne kadar eder bakmadık ortalama düşünüyoruz şimdi birde arabamız vardı sattık o kısmı tamamen muhallak eşimin eli çok açık hiç bilmiyorum vadeliye altına yatırmıştı bozmuş paradan harcamış hiç bilmiyorum nereye gidiyor çok kavga ettim adam anlamıyor ortak bütçeden şükür maaşım iyi aslında benimkinin tamamını versek kefil bulup onunkiyle geçiniriz güvenemiyorum

Herkesin temizlik günü bugün :))
Yagmur yağıyor zaten dışarda napcaziki gündür çok az şey yaptım grip olcam galiba kemiklerim agrıyor eşim yaptı çoğu şeyi o da mutfaga götürüp koyuyor genede çaba harcıyor kocişim yarın artık kendimize zaman harcıyalım

Hava kapalı burada da.

Son düzenleme:
Altinlarin duruyor ama sattığınız arabanin parasi gitti mi diyorsun.

Birşey diyeyim mi birak eşimi ben kendime bile güvenmiyorum para konusunda.
Alinan yapilan birşey benim üzerime olmalı, erkekler tuhaf çünkü.
Bir an önce borca sok eşini bence

Ona göre duruyor ama göster diyince ses yok kasa benim üzerime zaten ortak hesap açalım diyor bazen yok öyle bişey kayınvalide sıkıntısı var bizim iyidir hoştur ana gereksiz harcama yapıp bize yansıtıyor anlatmıştım kredi kartı çıkarmış benim haberim yok kayınvalidemde harcıyor nrymiş ödüyolarmış yalan bu devirde herkese veriyolar kredi kartı kendi adına çıkarsana o zaman ev alırsak eger benim üzerime çekicez krediyi doğal olarak tapu benim üzerime olcak mal ayrılığı olmadığı sürece bir anlamı yok bununda aslında kefil bulsun yüksek ödeme olsun allah korusun yarın bişey olunca bireysel çektiğin krediler ortak borç ve alacaga girmiyomuş arkadaşım eşi için çekmişti sonu çok iyi olmadı evliliklerinin ve borç kıza kaldı eşimi,ailesini çok seviyorum bu konularda çok savruk kendide aileside

Arabayı sattiginizdakeske ortak hesap falan olaydi.
Iyice sıkıştır öğren o parayı, cüzdan vardir mutlaka.
Maddi anlamda güvenme bence.
Birlikteedinilen mal ortak oluyor.
Ev, araba,arsa vs.

Hava kapalı burada da.
Gene dayanamadım çıkıp market dolandım nasıl bir serinlik vardı ütüden sonra iyi geldi32li family wc kagıdı 28tlydi ondan aldım kagıt havlumuzda bitmiş son paket solonun 8lisi 8.95 olcakmış bu hafta a101de ona bakarım bizim 6 ayda bir bitiyor bunlarıda artık mutfak masrafına ekliycem eylül-ekim gibi 750tl eğitim masrafı var ama gelecek yıl parası çıkar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…