Bu arada yardimci cagirmasan ne olacak ki.
Kendin yaparsin, ben hep kendim yapıyorum.
Ah bu insanlar.
Geçen sene ben de niyetlendim kadın çağırayim büyük temizliğe diye. Kronigin işyerindeki kadın gibi sordum durdum ama cagirmadim.
Boynum kötüydü ya o zaman her şey yasaktı.
Bir hafta eşimle parça parça yaptık.
Ben takintiliyim temizlik konusunda, eşim dedi begenmeyeceksin bir de para vereceksin en iyisi ben yapayım. Bana söylensen de birşey olmaz :)))

Hem istediğin gibi olur paranizda sizde kalir :)
Bende yeni evde çağırırım belki diyorum ama nerdee bende o göz yok para verecek yaparim kendim.
Ilk temizliğe bile çağırmadım da eşimle yaptık :))

Hem istediğin gibi olur paranizda sizde kalir :)
Bende yeni evde çağırırım belki diyorum ama nerdee bende o göz yok para verecek yaparim kendim.
Ilk temizliğe bile çağırmadım da eşimle yaptık :))
Kuzenim çağırıyor ütüye temizliğe bir abla maaşı iyi ama kirada oturuyor yemeğide eşi yapıyor160dan aşagı gelmiyor kimse yazık günah o kadar meblaya birde başında durcan zaman kaybı

Bak yine aklıma bir anım geldi...benim birikim adına ilk adımım,zaten o günden sonra benim demenin ne demek olduğunu öğrendim...11-12 yaşlarındayım babamın elinde küçük kırmızı bir defter var baktı hesapladı sonra dolabına koydu...o ney baba diye sordum,bu benim hesap defterim her ay paramı buna yatırıyorum...benimde kumbaramda var diyince senin defterin yokki dedi...işte o beynime yerleşti niye yok benim defterim...bende alırım dedim ama babam ciddiye almadı vermezlerki sana diyip geçiştirdi...ertesi günü bankaya gittim kumbaram yanımda...ama bende hem heyecan hem korku var ya alamazsam o kırmızı defteri... açtırıp saydırdıktan sonra kırmızı deftere yatıracağım dedim...adam bana baktı varmı senin defterin dedi,yok ama ben kırmızı defter istiyorum...velinin imzası gerek acmak icin dedi...siz yazın ben anneme imzalatırım dedim...kaptım kağıdı getirdim anneme...okuma yazma yok sade imzasını atabiliyor eciş bucuş attı imzayı ney diye sorduğunda kırmızı defter alacağım dedim...inanmadı herhalde tepki falanda göstermedi...geri bankanın yolunu tuttum...ve kırmızı defteri kaptım arkadaşlar ilk param benim adıma açtığım defterin icinde...hic unutmam o duyguyu bir şey istedim ve başardım...merdivenlere oturup babamın işden gelmesini bekledim elimde kırmızı defterim...beni görünce babamın dediği sade şuydu"açtırmış valla"

gunaydın kızcelerrr benım gebelık takvimi kaybolmus bugun tahmını dogum tarıhıydı oglus gelmeyınce topıkte sildi heralde
Canımm benim olsun boşver takvimi. Sağlıkla kucağınıza alın inş çok merak ediyorum nasıl olacak ya. Benim arkadaşıma da suni sancı verdiler 40haftayı geçmişti. Normal Doğum oldu. Epidural yaparkende en yüksek sancıyı görünce yapıyorlar. Hiç korkma eğer suni sancı derse doktorun. Kafanı rahat tut. Hakkınızda hayırlıların en güzeli olsun inş

tesekkur ederım alyacımm bugun benim de tam 40haftam. cuma gunune kadar sancım gelmezse hastaneye yatırıp suni sanı verıcem dedı dr bakalım ck korkuyorum suniden ama Allah kerim vardır bunda da bı hayır epıdurali de alabılmek için dogum acıklıgının neredeyse yarısı olması gerekıyor bakalm yasayıp gorecegız darısı sana ve tüm ısteyenlere hayırlısıyla aklımdasın dua edıcem sana ınsAllah

Uykucum sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın bebişini inş canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…