- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.301
Geçen sene ben de niyetlendim kadın çağırayim büyük temizliğe diye. Kronigin işyerindeki kadın gibi sordum durdum ama cagirmadim.Bu arada yardimci cagirmasan ne olacak ki.
Kendin yaparsin, ben hep kendim yapıyorum.
Ah bu insanlar.
Hem istediğin gibi olur paranizda sizde kalir :)Geçen sene ben de niyetlendim kadın çağırayim büyük temizliğe diye. Kronigin işyerindeki kadın gibi sordum durdum ama cagirmadim.
Boynum kötüydü ya o zaman her şey yasaktı.
Bir hafta eşimle parça parça yaptık.
Ben takintiliyim temizlik konusunda, eşim dedi begenmeyeceksin bir de para vereceksin en iyisi ben yapayım. Bana söylensen de birşey olmaz :)))
Kuzenim çağırıyor ütüye temizliğe bir abla maaşı iyi ama kirada oturuyor yemeğide eşi yapıyorHem istediğin gibi olur paranizda sizde kalir :)
Bende yeni evde çağırırım belki diyorum ama nerdee bende o göz yok para verecekyaparim kendim.
Ilk temizliğe bile çağırmadım da eşimle yaptık :))
Evet bende var . Halı hariç kullanıyorum kuru ve ıslak mendil takılıyor yerdeki saç toz vs için iyi benceKizlar bundan memnun olan varmi?
Migrosa sirf bunun için gittim ama kalmamışEvet bende var . Halı hariç kullanıyorum kuru ve ıslak mendil takılıyor yerdeki saç toz vs için iyi bence
Benim de temizlik seti almam lazım.Migrosa sirf bunun için gittim ama kalmamış
İyi gezmeler canimKizlaaar iyi akşamlar, özledim hepinizi
Nasılsınız
Arada okudum ama yazamadım, geriye dönük tekrar okuyacağım sohbetimizi
Şehir dışındayız
Eskişehire gittik bugün boza içtim met helvası yedim
Milfoy ve zeytin ben de not alıyorum.17 temmuzda şokta sıvıdeterjanda yüzde 25 indirim varmış kızlar. Birkaç tane alabilirim.
Bebe sampuani, milföy hamuru ve zeytin de alacağım.
Turtisim almanya üretim bosh alsam iyi olacak tabi önce ev lâzımOlsun kullaniyorsunuz şimdi Çok iyi olmuş :)
Ben paraya kiyip bosch aldım ama almanya üretimine daha fazla kiyamadim :)
CAnım Koçtaş da falan da oluyor başka marketlerde de varMigrosa sirf bunun için gittim ama kalmamış
Canımm benim olsun boşver takvimi. Sağlıkla kucağınıza alın inş çok merak ediyorum nasıl olacak ya. Benim arkadaşıma da suni sancı verdiler 40haftayı geçmişti. Normal Doğum oldu. Epidural yaparkende en yüksek sancıyı görünce yapıyorlar. Hiç korkma eğer suni sancı derse doktorun. Kafanı rahat tut. Hakkınızda hayırlıların en güzeli olsun inşgunaydın kızcelerrr benım gebelık takvimi kaybolmus bugun tahmını dogum tarıhıydı oglus gelmeyınce topıkte sildi heralde
tesekkur ederım alyacımm bugun benim de tam 40haftam. cuma gunune kadar sancım gelmezse hastaneye yatırıp suni sanı verıcem dedı dr bakalım ck korkuyorum suniden ama Allah kerim vardır bunda da bı hayırCanımm benim olsun boşver takvimi. Sağlıkla kucağınıza alın inş çok merak ediyorum nasıl olacak ya. Benim arkadaşıma da suni sancı verdiler 40haftayı geçmişti. Normal Doğum oldu. Epidural yaparkende en yüksek sancıyı görünce yapıyorlar. Hiç korkma eğer suni sancı derse doktorun. Kafanı rahat tut. Hakkınızda hayırlıların en güzeli olsun inş
Uykucum sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın bebişini inş canimtesekkur ederım alyacımm bugun benim de tam 40haftam. cuma gunune kadar sancım gelmezse hastaneye yatırıp suni sanı verıcem dedı dr bakalım ck korkuyorum suniden ama Allah kerim vardır bunda da bı hayırepıdurali de alabılmek için dogum acıklıgının neredeyse yarısı olması gerekıyor bakalm yasayıp gorecegız darısı sana ve tüm ısteyenlere hayırlısıyla aklımdasın dua edıcem sana ınsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?