- 1 Ekim 2013
- 8.469
- 20.522
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.281
sorma yaaa temızlık parası fazla gelıyo ona mesela ama gıdıyo abartmıyorum her hafta mutlaka 100liralık en az kıyafet alır herkesın tercıhı tabı de bu akıl verenlere hastayımTiizem parasina kiyamiyo
Hamilesin diye sana da kiyamiyo
Aynen öyle.sorma yaaa temızlık parası fazla gelıyo ona mesela ama gıdıyo abartmıyorum her hafta mutlaka 100liralık en az kıyafet alır herkesın tercıhı tabı de bu akıl verenlere hastayımzaten cagırıyorum ben hep yada hep kendım yaparım o ayrı kendın kıyamadıgın parayı baskasına demek ck komık bence
Bende hiç utanmıyorum poşet zararlı niye piyasadan kaldırmıyosun yanımda yoksa çantama o da yoksa elimde geliyorum zaten sebze meyve reyonumdan millet alıyor poşet bir tane market var takdir ettiğüm koliler var büyük market ücretsiz arabada hiç dağılmıyor istersen poşette alabilirsin çok kalın ama ona para alınıyor yıllardır polikası aynı.duş jellerini geçen ay watsondan aldık bizde 1 alana 1 kampanyası vardıBir gün bankaya çıktım şirketten, gratiste indirim varmış. Duş jeli ve bakım maskesi alıp elimde geldim. Yol boyu bakan çok oldu ama amaaaaaan diyip geçtim :))
Bunu biri paylaşmıştı çok güzel duruyor bence farklı renkleride varmışKıza mı takacaksın sen canım?
Herkesin tuzu kuru sanırımbide kızlar yeni moda ücretsiz izin konusu
herkes bana ucretsiz ızın alıcanmı dıyo valla dedim demekki herkes alıyor yani ıstısnasızbenım kuzenlerim falanda hep aldılar ama söyle gurbetteler bakıcıdansa kendılerı ızne cıktılar
benım zaten annem burda nasıpse bebege bakıcak kv desen gorumcem gurbette gıdıp gelıyo ama evı burda yani ihtiyac olsa bakar hadı annemin işi var dıyelim memleketımdeyım herkes ıdare eder iş olan gunlerde e evımız yok araba kredılı esım ozel sektorde ben sımdı durduk yere nıye ucretsiz ızne cıkım haksızmıyım tabıkı ımkanlarım cok cok ıyı olsaydı herkes ıster evde oturayım ıkı sene cocugum dızımın dıbınde olsn valla kızlar dertlenmısım yani almıcam dıyınce sasırmaları ozellıkle kızdırıyo benı
Millet hep konuşur, bazen boş konuşur.bide kızlar yeni moda ücretsiz izin konusu
herkes bana ucretsiz ızın alıcanmı dıyo valla dedim demekki herkes alıyor yani ıstısnasızbenım kuzenlerim falanda hep aldılar ama söyle gurbetteler bakıcıdansa kendılerı ızne cıktılar
benım zaten annem burda nasıpse bebege bakıcak kv desen gorumcem gurbette gıdıp gelıyo ama evı burda yani ihtiyac olsa bakar hadı annemin işi var dıyelim memleketımdeyım herkes ıdare eder iş olan gunlerde e evımız yok araba kredılı esım ozel sektorde ben sımdı durduk yere nıye ucretsiz ızne cıkım haksızmıyım tabıkı ımkanlarım cok cok ıyı olsaydı herkes ıster evde oturayım ıkı sene cocugum dızımın dıbınde olsn valla kızlar dertlenmısım yani almıcam dıyınce sasırmaları ozellıkle kızdırıyo benı
Valla sizi okuyan mb bile bu kadar sahip çıkamıyor bütçe politikasına diye düşünüyor olabilirParanin kiymetini bilmeyen pek de anlamiyor gerçekten.
Eve ayırdığı kisimda eksiklik varsa hemen açıklama yapar benimki de:) şu gün gelecek vs diye.
Bende anca böyle öğretebilmeye başladım ona para yönetimini.
Ayy bizi okuyanlar ne düşünüyor acaba
Kızlar ne çok istiyorum bir bütçe planımız olsun inş olur yakında ben tutumluyum o harcıyor diye bende aileme verdim geçen yıl bir baktım bişey kalmıyor şimdi yeniden birikime başladım kuzeni çok tatlı kadın lafı gecer eşimede onunla konuşayımda o da ikaz etsin inada bindirdi biraz önce dedim ne kadar vericeksin bu ay başlıycaktık sen gönder ben biriktirim diyorBizim para yonetimi de sizinkiyle ayni canim, ayni şeyleri ayni anda yazmışız
aynen öyle hazır ımkan varken neden calısmım , dedıgın gıbı arkadasım herkesın tuzu kuruHerkesin tuzu kuru sanırım
Agzi olan bilip bilmeden konuşuyor.
Annen bakmayı kabul etmişse imknalarin iyi de olsa çalışırsın, çocuğu yapmakla olmuyor ona iyi bir gelecek saglamak için de para gerekli
akarken doldurmak diye bir tabir var.
ben de bılıyosun calısabılecegım son gune kadar calıstım artık mecburı ızın basladı bıraktım sonraya aktardım calıstıgımı ona ragmen 3aylıkken ıznım bıtıyor malesef keske daha cok olsaMillet hep konuşur, bazen boş konuşur.
Senin borçlarını onlar mi ödeyecek?
Para Durumunuzu sen biliyorsun.
Annen de bebise bakacakmış.
Biliyor musun büyük oğlum 3 aylikken işe geri dönmek zorunda kalmıştım o zamanlar yönetimde başkası vardıve verilmiyordu.
56 gun ve 30 gün yillik izinlerimi alabilmiştim o kadar
Zaten MB bizim kadar bütçe yapsaydi şu an ülke çok farklı durumda olurdu yazasim geliyor ama neyse diyip yazmıyorum bunu.Valla sizi okuyan mb bile bu kadar sahip çıkamıyor bütçe politikasına diye düşünüyor olabilir
Insan üzülüyor ama bakacak insan var hiç olmazsa güvendiğin.aynen öyle hazır ımkan varken neden calısmım , dedıgın gıbı arkadasım herkesın tuzu kuru
ilerde ıkinci bebek olursa bakan olmaz bıse olur hakkımı o zmana saklarım
ben de bılıyosun calısabılecegım son gune kadar calıstım artık mecburı ızın basladı bıraktım sonraya aktardım calıstıgımı ona ragmen 3aylıkken ıznım bıtıyor malesef keske daha cok olsaannem hele özelde calısıyomus dogum yapmıs 41.gün ıse gerı dönmüş zavallı
Valla sizi okuyan mb bile bu kadar sahip çıkamıyor bütçe politikasına diye düşünüyor olabilir
Örnek alsinlar bizi okusunlar daZaten MB bizim kadar bütçe yapsaydi şu an ülke çok farklı durumda olurdu yazasim geliyor ama neyse diyip yazmıyorum bunu.
Ne yapalım MB butcesine de mi el atalım yazıyorum :)))
Hayir dua alirizZaten MB bizim kadar bütçe yapsaydi şu an ülke çok farklı durumda olurdu yazasim geliyor ama neyse diyip yazmıyorum bunu.
Cari giderleri kadarını ayırıp gerisini bize yollasınlar bence :))Zaten MB bizim kadar bütçe yapsaydi şu an ülke çok farklı durumda olurdu yazasim geliyor ama neyse diyip yazmıyorum bunu.
aynen oyle canım hele ılk bebegım tecrubesızım bırakıp gıderken ck uzulurum emınım ama alısıcaz hayırlısı olsun saglıklı olsunda hallolur her seyInsan üzülüyor ama bakacak insan var hiç olmazsa güvendiğin.
Benim gözüm hiç arkada kalmadi çok şükür.
Zamanla bebek de alışıyor anne de.
Hayat şartlari malûm.
Yaaa işte bir baskan dahaHayırlı akşamlar altın kızlarım...amma kaynatmışsınız ha tee merkez bankasına kadar getirmişsiniz...zaten bize verseler de görseler yönetim nasıl oluyormuş...ben hep eşime derim...senin paran benim param benim paramada kimse karışamaz
Bu arada yardimci cagirmasan ne olacak ki.sorma yaaa temızlık parası fazla gelıyo ona mesela ama gıdıyo abartmıyorum her hafta mutlaka 100liralık en az kıyafet alır herkesın tercıhı tabı de bu akıl verenlere hastayımzaten cagırıyorum ben hep yada hep kendım yaparım o ayrı kendın kıyamadıgın parayı baskasına demek ck komık bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?