- 1 Ekim 2013
- 8.469
- 20.522
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.261
bana da esım sey dıyo anlamıyorum sıhırbaz gıbı oyle dıyon boyle dıyon 20 verıp 50 alıyosun benden dıyoEve birsey aldirdigimda bazen parasını verecekmisin der, sen de tuketiyorsun diyorum ya da veririm diyip gecistiriyorum ama vermiyorum tabiii ki :))
İlk borç verdiğimde bir dahaki aydan keserim dedim, inanmadı :)
Verdigimden fazlasını kestim :))
Böyle böyle paranın kıymetini öğrenmeye başladı :)))
Tabi bir yere eli boş gidilmez.ayy yok ya canım esım hıc oyle degıldır para bıtınce bıle ısterken varmı der tabi ben de kesın oldgnu biliroyle vara yoğa harcamaz ama kv nin de esımın de eli boldur cömertlerdir yani bıse alırken dıye meyve sebze çok çok alırlar hep, bı yere gıderız hıc bos gıtmezler
Hiçbir şeyini bozdurmak istemiyor, kirada oturacaklar evlenince.Umarım bozdurmaz, tembihle hattaçok güzel çünkü hem kullanışlı.
Erkek kardesimBu arada kim nisanlaniyor?
Şimdiki yöntemleri evlendiğin gün itibari ile uygulamaya baslasaydim oooooo diyorum :))Sen işini bilirsin tatlim.
Böyle oluyor bütçe yönetimi.
Bir adim ötesi birikim yapamıyoruz yoksa.
Bizde öğrendik geç de olsa dimi.
18 ayar kolye modellerine de bakabilirsin bunu bozdurabilir dersen,güzel modeller oluyor günlük kullanir.Hiçbir şeyini bozdurmak istemiyor, kirada oturacaklar evlenince.
Ama ailesi ceyizine falan destek olarak nişanı kullanırız gibi birşey söyledi, ben de bozdurulmasin diye özellikle böyle birşey yaptırayım diyorum.
Ah canım rahat borçsuz ev sahibi olurduk kesin.Şimdiki yöntemleri evlendiğin gün itibari ile uygulamaya baslasaydim oooooo diyorum :))
Aynı fikirdeyim, bugünkü örneğe bakın şimdi.Tabi bir yere eli boş gidilmez ama önemli olan gereksiz harcama yapmamak.
Yok canim kolye olmaz, ileride ev alırken bozdurunca değer kaybetmesin takacağım şey18 ayar kolye modellerine de bakabilirsin bunu bozdurabilir dersen,güzel modeller oluyor günlük kullanir.
Ama bileklik olay zaten.
Borçsuz ev de alırdık, ikinci evi de yapardık.Ah canım rahat borçsuz ev sahibi olurduk kesin.
Biz ne yaptik yedik
Ah erkeklerAynı fikirdeyim, bugünkü örneğe bakın şimdi.
Sabah kumbarayi saydık, ben butunletmeye markete çıktım.
Eve geldiğimde yemek söylemiş dışarıdan.
Eeee ben üç çeşit yemek yaptım sabah.
Param kaldı dedi.
Hem ilk birikimimi kutlamayalim mi diye sebeklik yapıyor :)
Şimdi daha net anlatabildim mi durumu :))
hayirli olsun Allah tamamina erdirsinErkek kardesim
ay baskaları okuyor dıyınce tasarrufa bakıs acılarından aklıma sey geldi gıybet olmasın olayı anlatıyorum kızlar gercekten trajıkomık bnceNe disunecekler, takdir ediyorlardır bizi, helalll olsun falan diyorlardir.
Başka ne diyecekler :))))
O öğretmen bizim 30 larimizi beklemiş, neden o kadar beklemiş kiBorçsuz ev de alırdık, ikinci evi de yapardık.
Ama tecrübe pahalı bir öğretmen :)
Yooo parasi kalmış ya, illa harcayacak.Ah erkekler
Sen hem uğraş izin gününde o kadaryemek yap dışarıdan söylesin :) cani istedi herhalde
İnşallah, teşekkür ederimhayirli olsun Allah tamamina erdirsin
Tiizem parasina kiyamiyoay baskaları okuyor dıyınce tasarrufa bakıs acılarından aklıma sey geldi gıybet olmasın olayı anlatıyorum kızlar gercekten trajıkomık bncebı arkadas var işten 15yas falan buyuktur benden neyse konusuyoz temızlıkcı abla cagırmaktan falan 3yıldır bana ne zman temızlıkcı gelse (ben kafama gore cagırıyorum bazen ayda bazen 3ayda ıhtıyaca göre) ayy benımde cagırmam lazım dıyo nası ıyımı dıyo ama her seferınde. neyse 2ay önce cok sukur cagırdı bı kere.cagırmama nedeni para vermemek.
ve ben temızlık yaptm su bu dıyınce aman temızlıkcı al canından kıymetlimi bak hamılesın bak cocugun olcak vs dıyosanki bizim temızlıkcı abla öpücükle geliyo ıse tövbe tövbee kendısının evı kendılerının arabaları borcsuz maası benden fazla almıyor bana nıye devamlı almıyosun dıyo ver parasını alalım her hafta ablacım seni mi kırıcam
Üç yıldır soruyormus yaTiizem parasina kiyamiyo
Hamilesin diye sana da kiyamiyo
bence ataya kolye olarak daha guzel olur canım benım tam altından kolyem aynı bu bıleklerın ıpınden guzel duruyorHiçbir şeyini bozdurmak istemiyor, kirada oturacaklar evlenince.
Ama ailesi ceyizine falan destek olarak nişanı kullanırız gibi birşey söyledi, ben de bozdurulmasin diye özellikle böyle birşey yaptırayım diyorum.
Kolyeyi annem yaptiriyormus.bence ataya kolye olarak daha guzel olur canım benım tam altından kolyem aynı bu bıleklerın ıpınden guzel duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?