- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #38.361
Ayyy abla utandım şu an sizi gizli takip ediyorum denk geldikçeSena616 Bence artik sende katilmalisin:)
Ortaya çıkma zamanı:)Ayyy abla utandım şu an sizi gizli takip ediyorum denk geldikçemaşallah birikimleriniz bereketli olsun
Aynen ortaya çıkarttın beni:) 21 yaşındayım bu yıl üniversite 4. sınıfa geçtim. Hayır çalışmıyorum .Bekarım , evde annem ve abimle yaşıyorum .Küçük bir ilde yaşıyorum. Toplam 1300 tl gelirim var annemin de 2200 tl geliri var (ekonomi topiği olduğundan yazma ihtiyacı hissettim de) .Kısaca bu şekilde merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Sizin birikimlerinizden ilham aldık annemle biz de ufak tefek biriktiriyoruz köşede. Özellikle stok yapma işini sizden öğrendik çok rahat oluyor.Ortaya çıkma zamanı:)
Bekar misin çalışıyor musun?
Yaşin kaç.
Ne güzel öğrencisin , rabbim yardim etsin sana da .Aynen ortaya çıkarttın beni:) 21 yaşındayım bu yıl üniversite 4. sınıfa geçtim. Hayır çalışmıyorum .Bekarım , evde annem ve abimle yaşıyorum .Küçük bir ilde yaşıyorum. Toplam 1300 tl gelirim var annemin de 2200 tl geliri var (ekonomi topiği olduğundan yazma ihtiyacı hissettim de) .Kısaca bu şekilde merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Sizin birikimlerinizden ilham aldık annemle biz de ufak tefek biriktiriyoruz köşede. Özellikle stok yapma işini sizden öğrendik çok rahat oluyor.
Aynen öğrenciyim yıl içinde koşturmalı geçiyor .Amin sağolun Allah bütün öğrencilerin emeğini zayi etmesin:)Biz de geçen yıldan beri biriktirmeye başladık sonra buradaki ekonomi topiklerini okudum.Burası gerçekten çok şey kattı yeni yöntemler öğretti iyi ki var. Para yönetimini de iyi ki öğrenmişim diyorum ,paranın ne kadar önemli olduğunu biliyorum lise zamanlarımda bu kadar varlık içinde yaşamıyorduk , yırtık kabanla lise sonda okula gittiğimi hatırlıyorum. Herkesin vardır tabi zor zamanları .Ne güzel öğrencisin , rabbim yardim etsin sana da .
Senin yaşlarında para yönetimini öğrenmeyi isterdim.
Sende aramizda olmalisin Sena :)
Ilham olmak ne güzel, ne mutlu.
Çok ablalarin var burada.
Sebep olmak ne güzel birşey.Aynen öğrenciyim yıl içinde koşturmalı geçiyor .Amin sağolun Allah bütün öğrencilerin emeğini zayi etmesin:)Biz de geçen yıldan beri biriktirmeye başladık sonra buradaki ekonomi topiklerini okudum.Burası gerçekten çok şey kattı yeni yöntemler öğretti iyi ki var. Para yönetimini de iyi ki öğrenmişim diyorum ,paranın ne kadar önemli olduğunu biliyorum lise zamanlarımda bu kadar varlık içinde yaşamıyorduk , yırtık kabanla lise sonda okula gittiğimi hatırlıyorum. Herkesin vardır tabi zor zamanları .
Maşallah nice tutumlu 4 yıllara olsunSebep olmak ne güzel birşey.
Var canim hepimizin zor zamanlari oldu, sağlık olsun insan paranin araç olduğunu ve önemini farkedince başka oluyor.
Bende birçok şey öğrendim ekonomi topiklerinden,hâlâ öğreniyoruz.
Bende yaklaşık 4 yildir birikim yapiyordum.
Çok olmuş, zaman geciyo.
Hoşbulduk teşekkür ediyorum:)Sena616 hoşgeldin güzelim.
Erken yaşta birikim yapmak, para yönetimini ogrenmek çok kıymetli. Tebrik ederim
Sıhhatler olsun kahvemsim güle güle kullan.Kızlar bugün kuaföre gittim boya yaptimak için. Mecburi bu, çok beyaz var. Neyse kuaför elini saçıma bir attı tutam tutam elinde kaldı. Keselim dedi, iyi dedim.
Vur dedim, öldürdü.
Bildiğin kısacık kesti. Ensem görünüyor o kadar kısa:)) önleri biraz daha uzun.
İlk kez bu kadar kısa oldu ama çok beğendim, modern oldu.
Eve geldim, eşim kapıda şoka girdi.
İçeri almayacak misin dedim de kendine geldi :)))
Gözüm alışana kadar idare et diyor :)
Teşekkür ederim canımSıhhatler olsun kahvemsim güle güle kullan.
Yeniden ev kurmak hem heyecanlı hem de stresli.Bugün biraz mobilya baktım. Bunun için gezmek de güzel.
Mobilyacılar da ilkin evin büyüklüğünü soruyor ona gore model önerecekler haklı olarak evim barkim yokkk hayırlısıyla taşınırız inşallah
Amin canım inşallah. Koltuklarımı önce pahalı bir markaya girdim. Modelleri filan beğenmedim bir de gerçekten aşırı pahalı. Benim Oğlus bir tırmalarsa yandık demektir. Kelebek mobilyaya baktık. Hem yatak olabilecek hem çok büyük boyutlü olmayacak hem salon koltuğu olacak derken model sınırlanıyor. Bu tarzdaki kelebeği beğenmedim. Saloni mobilyaya baktım. 10 yıl garantili tam istedigim gibi kaliteli ve sağlam modern. Buna mobilya uydurabilirim.Yeniden ev kurmak hem heyecanlı hem de stresli.
Rabbim gönlüne göre bir ev nasip etsin
Benidim uykucum ama kolay demedim bebişler hep dolunayda geliyordu dedim...inşallah seninkide kolay ve yarına kucağına almış olursunyaa kızlar içinizden bi arkadasımız dolunayda dogum daha kolay olur dıye yazmıstı gecende bulamadım mesajlarda yarın gece dolunay varmıs beni bulsun
ayy uydurmusum kendı ıstegıme goreBenidim uykucum ama kolay demedim bebişler hep dolunayda geliyordu dedim...inşallah seninkide kolay ve yarına kucağına almış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?